>
Уточнити наявність у постачальника
4999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

327 шт.
1 шт.
28.2 × 7.6 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Опис

На створення набору LEGO Minecraft Снігове сховище 21120 авторів надихнув один з епізодів популярної гри про «кубічний» світ. Конструктор від датської компанії було випущено 8 років тому, але сьогодні він знову доступний у нашому магазині для всіх бажаючих. Усього одна невелика коробка, а всередині чекають дивовижні та таємничі пригоди з персонажами з гри, варто лише проявити трохи уяви!

Опис

Набір Снігове сховище 21120 з лінійки LEGO Minecraft – це чудова можливість «оживити» персонажів популярної гри і по-новому побачити «квадратний» Всесвіт! За допомогою фантазії та кмітливості так класно вирушити в унікальну подорож разом із улюбленими персонажами.

 Коробка із конструктором має габарити 28/7,5/23 см (довжина, ширина, висота). Комплектація включає 327 деталей та рекомендується для вікової категорії від 8 років. «Цеглинки» з даного набору відмінно поєднуються з іншими наборами із серії, що дозволяє створювати величезні локації за мотивами гри або вигадувати власні конструкції. 

Кожен елемент відповідає суворим міжнародним стандартам якості та ретельно перевіряється перед відправкою до магазинів. Конструктор ЛЕГО чудово розвиває творчі навички, уяву, креативність, посидючість та дрібну моторику рук. 

Особливості

Чим же привабливий набір Снігове сховище 21120 із серії LEGO Minecraft? Ось кілька основних особливостей цього конструктора:

  • Із запропонованих деталей можна побудувати затишне зимове укриття. 
  • Разом з головним героєм Стівом ми вирушимо добувати з-під льоду корисні копалини, наприклад, вугілля, і складатимемо його в спеціальне сховище. 
  • Лопата з дерева і верстати допоможуть зробити блоки зі снігу, саме з них буде створено Сніжне укриття. Вікна можна зробити з крижаних «цеглинок», а камін і вхідні двері – з пекельного каменю.
  • Після заходу сонця підступний, Кріпер, що вибухає, намагається напасти на притулок, але його можна відлякати за допомогою Сніжного Голема. 

Мініфігурки

Комплектація включає три мініфігурки:

1. Любитель пригод та мандрівник Стів – головний персонаж кубічного світу. У фігурки квадратна голова із фіолетовими очима. Одягнений персонаж у синю футболку та штани фіолетового кольору. 

2. Крипер – злісна, небезпечна істота, яка може вибухнути будь-якої миті. Фігурка складається із цільного зеленого блоку з нерухомими ногами. Зверху прикріплюється квадратна голова, а з обох боків від блоку кріпиться дві пластини. 

3. Сніговий Голем нагадує сніговика, але створений із квадратних елементів. Замість голови – гарбуз з очима та ротом. Руки замінені гарматами, що стріляють сніжками. 

 Поспішайте купити раритетний, захоплюючий конструктор LEGO Minecraft Снігове сховище 21120 у нашому магазині. Вирушайте у дивовижну пригоду разом із сім'єю чи друзями, створюйте нові сюжети та квести! Набір від данської компанії зачекався саме на вас!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари