>
Уточнити наявність у постачальника
11499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

984 шт.
4 шт.
48 × 9.4 × 37.8 cm
8+
0 шт.

Опис

Набір від відомої датської компанії LEGO Minecraft Фортеця 21127 – вважається раритетом, тому що вперше потрапив на полиці магазинів у 2016 році. Ця серія була створена за епізодами відомої у всьому світі, однойменної гри. Віртуальний «квадратний» світ у вигляді іграшки – це чудовий варіант провести час весело та захоплююче!

Опис

Чим цікавий конструктор Фортеця 21127 з лінійки LEGO Minecraft? Такий набір допомагає розвивати творче та креативне мислення, уяву, дрібну моторику пальців, посидючість. Він дає можливість створити сюжет із популярної гри або придумати свій оригінальний сценарій розвитку подій у світі Майнкрафт. 

Комплектація включає 984 деталі плюс 6 мініатюрних фігурок – персонажів. Рекомендований вік використання конструктора – від 8 років. Також усередині коробки можна знайти докладну, барвисту інструкцію зі збирання, а на додаток до неї виробник пропонує скористатися спеціальним софтом - LEGO Builder (віртуальний алгоритм із розширеним функціоналом). 

Особливості

Познайомимося ближче з конструктором LEGO Minecraft Фортеця 21127:

  • З запропонованих «цеглинок» збирається прямокутна фортеця з дерев'яними воротами і парою оглядових веж. Її розміри у готовому вигляді – 33/16/34 см (ширина, висота та довжина). 
  • Модель фортеці має багато функцій, її можна оформляти і збирати в декількох варіантах. 
  • Практично всі деталі будівлі є рухливими. 
  • На стінах вежі є спеціальні підставки для смолоскипів. Ворота обладнані спеціальним механізмом, якщо привести його в дію, дверцята одночасно відкриваються.
  • Неподалік укриття є водоймище. Поруч із входом розташований город для вирощування пшениці, очерету, моркви. 
  • Смотрові вежі складаються з двох поверхів і розташовані на міцній основі. На вершинах є вугільні блоки, які дозволяють розводити вогонь для освітлення території.
  • На першому рівні побудовані в'язниці для непроханих гостей. Масивні грати та міцні двері не дозволять втекти навіть найхитрішим ворогам. 
  • Внутрішня частина конструкції – зелений газон, з загоном для домашніх тварин. Він розділений на дві частини: для вівці та коня. Стійла мають дах та розстібні двері. 
  • На локації можна знайти велику скриню зі зброєю: тут зберігаються залізний, дерев'яний, алмазний, кам'яний, золотий мечі, а також золота броня для головного героя. 

Мініфігурки

У коробці з набором Фортеця 21127 із серії LEGO Minecraft є 6 мініфігурок:

  • Стів – основний персонаж зі світу Майнкрафт, дослідник та любитель пригод. Персонаж одягнений у золоту броню та озброєний мечем. 
  • Три скелети. Вони мають один набір броні на всіх, кожен оснащений цибулею. Один скелет у сірому шоломі, другий – у кірасі. 
  • Вівця – тварина, яку часто можна зустріти на ігровій локації. Вона збирається з білих елементів, ноги – бежевого кольору. 
  • Кінь – дружній персонаж, якого легко приручити. На ньому зручно переміщатися «кубічним» світом. Виглядає як збірна мініфігурка біло-коричневого кольору. 

Бажаєте скласти компанію мандрівникові Стіву і битися зі скелетами, а може вас більше приваблює вирощування рослин чи догляд за тваринами? Спробуйте себе у всіх ролях, адже це дуже весело та кумедно! Оригінальний набір Фортеця 21127 LEGO Minecraft ви можете замовити у нас у магазині. Приємних покупок!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари