>
Уточнити наявність у постачальника
1949 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

287 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
4.7

Опис

Всім фанатам серії LEGO Minecraft ми хочемо показати новинку: набір з новим біомом Нижнього світу, а саме 21168 Химерний ліс.

Детальніше про набір

З кубиків, що входять в набір можна побудувати Химерний ліс. Локація має прямокутну форму, інтерактивні елементи і безліч різних деталей. На перший погляд ліс складається з невеликих дерев, але це не так. Насправді це великі спотворені грибки, які ростуть близько один до одного. На грунт ще можна побачити маленькі грибки, які не встигли вирости.

Праворуч від великих грибків можна побачити гору з лави, яка стікає до самої землі. Недалеко від лави є деталі, що імітують вогонь. Тут потрібно ходити обережніше!

В кінці локації можна побачити як блоки спотвореного нілія переходять в пісок душ, на якому виросла велика біла кістка.

Інтерактивні елементи

У цій локації є кілька цікавих інтерактивних елементів.

  • Перший — це конструкція, яка допоможе підірвати один з великих грибків за допомогою блоку динаміту закладеного поруч. Під час використання конструкції вона буде імітувати вибух і частина грибка просто відлетить.
  • Другий елемент — це деталь, яка знаходиться в лавовій горі. Якщо її відсунути, то блоки лави попадають вниз і відкриють перед нашими очима дещо цікаве.

Унікальні мініфігурки

У цьому наборі є унікальні фігурки, які з'являються в Химерному лісі: Хогліна і Пігліна в обладунках із золотим мечем. Хоглін може буцатись своїми рогами, завдяки рухливим елементам. Також є мініфігурка Мисливниці із залізною киркою.

  • 5.0

    27 бер, 2021
    Я спеціально додам скріншот з гри, щоб ви порівняли з набором. На мою думку, досить вдало відтворено химерний ліс, навіть колір блоків такий самий. Хоча б якесь різноманіття, а то все ферми і ліси. В наборі також нові мініфігурки, у новій броні, зі зброєю. З функцій тнт - трохи банально, останнім часом вона всюди.
    Достоинства:
    Нарешті урізноманітніли серію та додали новий біом. Доволі вдала ідея. Сподобалися як звичайні мініфігурки, та і збірна.
    Недостатки:
    Хочеться нових функцій, а то тнт вже трохи набридло.
  • 4.0

    2 бер, 2021
    Я не знаю каким биомом вдохновлялись лего, создавая этот набор. Но вы вообще в курсе, что пиглины и хоглины не водятся в причудливом лесу. Они из багрового леса. А вот в искаженном лесу можно встретить эндера. Неувязочка получается. С другой стороны, добавлять эндера, которых и так уже полно и делать набор дороже тоже такое себе. Немного двусмысленная ситуация.
    Достоинства:
    Я рад получить в таком недорогом наборе эксклюзивных пиглинов, хоглинов и скин. Наверное, все же хорошо, что не заменили эндером.
    Недостатки:
    -1 звезда все же за то, что они не водятся в искаженном лесу.
  • 5.0

    2 бер, 2021
    Я лишь мельком видел как сын играл в майнкрафт, поэтому может из-за этого ни разу не видел в нем такого биома. Возможно, это что-то из последних обновлений. Ну не суть, вчера купил ему этот набор. В наборе новые минифигурки пиглинов и хоглинов, новый скин охотницы. Говоря о самом биоме, то здесь есть лава, странные бирюзовые деревья, песок душ, светокамень. Функции: динамитом можно подорвать дерево. Наконец-то набор с хоть каким-то разнообразием.
    Достоинства:
    Полностью новое окружение. Новые пиглины и скин. Сборная фигурка хоглина. Все супер!
    Недостатки:
    Функция всего одна и то базовая - тнт. Неужели в этом плане у лего закончились идеи.
    • 31 бер, 2021
      Теж саме, син грає, але я жодного разу не бачив в майнкрафті такого лісу.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари