>
Уточнити наявність у постачальника
1149 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

31 шт.
1 шт.
16.5 × 2 × 13.5 cm
6+
0 шт.
4.8

Опис

Володар перснів

Приємно дивитися на те, як конструктор LEGO переносить нас у різні всесвіти з фільмів і книг. Цього разу ми зануримося в легендарний і багатьма улюблений всесвіт Володаря перснів. Розробники LEGO не змогли обійти її стороною і радує фанатів різними канонічними наборами.

Озерне місто

Озерне місто, він же "Есґарот на Довгому озері", знамените місто зі всесвіту Володаря перснів, розташоване на півдні біля Одинокої Гори. Жителі цього міста побудували свої дерев'яні будинки прямо на озері, використовуючи довгі палі. Есґарот застосовував для свого захисту не кам'яні стіни, а озерну воду. Саме озеро, до речі, також було оточене горами та пагорбами, що захищало місто від нападів й облог. Але, крім природи, несли свою службу й стражі цього міста.

Одного з таких стражів із набору серії LEGO The Lord of the Rings, що має назву 30216 Страж Озерного міста, ми вам продемонструємо. Мініфігурка цього стража є вельми унікальною, оскільки зустрічається тільки у двох наборах: у цьому та в наборі 79013 Погоня в Озерному місті.

Страж Озерного міста

Фігурка стража добре пропрацьована та має багато маленьких деталей. Воїн одягнений у фіолетовий костюм, під яким видніється сталева кольчуга. На його голові довгий шолом з хутром, прикрашений візерунками. Його похмуре бородате обличчя передає весь тягар військової служби.

Бойова катапульта

У розпорядженні стража є невелика, але ефективна катапульта. Спереду вона має кілька зубців. А пересувається за допомогою двох маленьких коліс і ручок, які розташовані позаду. Посередині катапульти знаходиться механізм, що дозволяє кидати каміння та інші предмети у ворога.

Стійка зі зброєю

Стражі Озерного міста озброєні довгими сталевими піками, але при необхідності вони використовують і луки. Все це в мирний час вони зберігають на стійках. Біля стійки є місця для кріплення піки, а також лука та сагайдака зі стрілами. Також поруч лежить каміння для катапульти.

Чудовий подарунок

Набір 30216 Страж Озерного міста стане ідеальним подарунком для фанатів всесвіту Володаря перснів і любителів конструктора LEGO. Особливо цей комплект підійде тим, хто зважився зібрати своє Середзем'я або його частину з LEGO. Даний набір невеликий, але здатний порадувати істинного фаната серії.

Де придбати?

Набір із серії LEGO The Lord of the Rings 30216 Страж Озерного міста можна купити в нашому магазині за приємною ціною.

Зберіть катапульту та стійку зі зброєю і знарядіть стража, щоб він почав нести службу і охороняти своє місто!

  • 5.0

    9 лют, 2021
    Пройдемся по порядку. Мне кажется, что цена соответствует. За такую цену вы получаете мини-набор, с которым правда можно поиграться. Есть стойка для оружия и катапульта, которые необходимы стражу. Насколько я помню, ни одна из этих сборок не видна в фильме, и цвета немного противоречат друг другу, но в целом сборки выглядят нормально. Минифигурка, очевидно, главная изюминка набора. Фигурка имеет красивую печать и новую форму для шлема, а также предлагает отличный вариант собрать несколько фигурок стражей. Оружие обычное, как и детали.
    Достоинства:
    Цена-качество нормальное. С набором можно поиграться. Катапульта работает хорошо. Полностью новая минифигурка.
    Недостатки:
    Ничего нового или необычного в оружии или деталях.
  • 4.0

    9 лют, 2021
    Этот набор поставляется в полиэтиленовом пакете стандартного размера. Если присмотритесь, то увидите позади красивое здание Озерного городка. Внутри инструкция и детальки. Рассмешило напоминание не стрелять с катапульты в голову другу. Добавлена реклама набора «Охота на озерный город», который у меня уже есть. То, ради чего стоит взять набор - минифигурка стража. У него очень детализированная печать брони на его туловище и ногах, и он поставляется с новым шлемом. Серебряные руки - приятный штрих, хотя они кажутся немного темнее, чем остальное тело. Очевидно, что сборка происходит очень быстро и нет ничего особо интересного.
    Достоинства:
    Минифигурка - кайф. Приятно получить редкого персонажа так дешево. Редкое копье.
    Недостатки:
    Набор вытаскивает разве что минифигурка, остальное никакое.
  • 5.0

    9 лют, 2021
    В целом, полиэтиленовый пакет Стража Озёрного Города - довольно хороший набор, особенно если вы пытаетесь собрать целую армию Стражей. Минифигурка сделана хорошо, хотя и за счет шапки напоминает мне монгола. Как минимум, таких принтов и шапки я нигде не видел раньше. Также в набор входит катапульта, которая может стрелять и толкать. Еще есть стойка для оружия, в которую как раз помещается все, что есть у стража.
    Достоинства:
    Если собираете стражей - точно нужно брать. Вообще в наборе лучшая минифигурка, 2 остальные постройки такое себе, лишь бы были.
    Недостатки:
    Шапка мне похожа либо на ушанку, либо на что-то монгольское.
  • 5.0

    9 лют, 2021
    Я прям офигел от того, что это полибэг был выпущен еще в 2013, как быстро летит время. Но это никак не делает его хуже. В набор входят две небольшие сборки и минифигурка Стража Озёрного города. Страж Озерного города - та же минифигурка, что и в 79013. У него фиолетовая одежда с принтами на обеих сторонах туловища. Принт кстати кольчуга. Шлем представляет собой цельную деталь, имеющую наверху форму рыбьего хвоста. У Стражи есть разнообразное оружие, включая лук, стрелы и копье. Из построек стойка для оружия и катапульта.
    Достоинства:
    Минифигурка отличная, можно брать даже ради неё. Катапульта работает.
    Недостатки:
    Голова односторонняя.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари