>
Під замовлення
22999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

2 359 шт.
5 шт.
47.5 × 8.5 × 58 cm
14+
0 шт.

Опис

Ласкаво просимо в світ Володаря Перснів, створеного Дж. Р. Р. Толкіном і втіленому з кубиків компанією ЛЕГО в наборі 10237.

Перед вами – ЛЕГО Володар Перснів Вежа Ортханк, яка займала особливе місце в ході історії про дуже відважного хоббіта. Згідно з переказами, цю вежу висікли з цільного валуна, який був настільки міцним, що навіть могутні Енти не змогли б завдати жодної шкоди будові, що досягала 150 метрів у висоту. Увійти в Ортханк непроханим гостям було неможливо: всередину веде лише один вхід.

ЛЕГО Вежа Ортханк в зібраному вигляді досягає 73 см у висоту, дуже деталізована і реалістична, неймовірно схожа на свій «оригінал» з фільму: з фасаду вона виглядає величною, неприступною, масштабною.

Екскурсія всередині вежі

Подивившись на зворотну сторону вежі, можна побачити її внутрішнє наповнення. У вежі 6 поверхів і, відповідно, 6 приміщень, розташованих один над одним.

  • На першому поверсі темниця з рештками в'язнів, кайданами і щурами. Її антураж доповнюється наліпками на стінах, які додають страху до перебування в ув'язненні. Потенційний ув'язнений може в ній опинитися при активації механізму на наступному поверсі.
  • З темниці ми переносимося в зал з парадним входом. Тут є двері, що відкриваються, а зал обвішаний гобеленами з Білою Долонею Сарумана, символом урук-хаїв. Антураж приміщення доповнюють сокири, непроста люстра і скульптура. А найцікавіше тут – механізм, що відкриває частину підлоги для скидання в темницю бранців.
  • Поверхом вище розташовується тронний зал Сарумана з виходом на балкон, стоячи на якому могутній чаклун міг окинути поглядом своє незліченне військо і віддавати йому накази. Тут же, в залі, знаходиться трон лиходія, а саме приміщення прикрашене факелами, лампами та книжковими полицями. У центрі приміщення – столик зі Всевидячим каменем Палантиром, за допомогою якого Саруман міг контактувати з темним володарем Сауроном. Головна особливість цієї кімнати – світіння Всевидючого каменю, яке досягається шляхом натискання на люстру, що знаходиться поверхом нижче, прямо під столиком.
  • Над тронним залом облаштовано кімнату алхімії. У ній розташовується котел для виготовлення бомб і столи для приготування зілля. Особливу увагу привертають ґратчасті вікна, виконані реалістично і похмуро.
  • Піднімаючись вище, можна натрапити на бібліотеку. В оздоблення даного приміщення входять книги, мапи, а також портрети п'яти великих чарівників. Деталі з наліпками із цієї кімнати виглядають дуже ефектно.
  • З бібліотеки, за допомогою складаних сходів, можна потрапити на горище. Тут зберігаються ключі, древні магічні ціпки, обладунки урук-хая, а стіну прикрашає гобелен із зображенням Всевидючого Ока Саурона.
  • Верхівка вежі являє собою оглядовий майданчик, де відбував ув'язнення Гендальф, після поразки в битві з Саруманом і звідки був врятований гігантським орлом.

Знайомство з персонажами

Після вивчення внутрішнього наповнення башти з набору LEGO 10237, логічним буде відрекомендувати і дійових осіб:

  • Гендальф Сірий – добрий чарівник, одягнений в сірі одежі, з плащем на плечах, володіє посохом. До речі, єдиний позитивний персонаж в наборі.
  • Саруман – злий і могутній чаклун. Його відрізняють біла мантія, білий плащ і біле волосся, що переходить в бороду з сивиною. Озброєний більш складним посохом, в порівнянні з посохом Гендальфа.
  • Грима Гниловуст – прислужник Сарумана. У нього хворобливий колір шкіри, чорне волосся, одягнений у похмурий одяг і чорний плащ. Озброєний ножем. Важливо відзначити, що це унікальна фігурка, адже зустрічається тільки в цьому наборі.
  • Урук-хай – лютий орк, на ньому важкі лати і міцний шолом. В одній руці у нього орочий тесак, а в іншій – масивний щит. Фігурка особлива тим, що на шоломі і щиті присутній малюнок, а саме - Біла Долоня.
  • Мордорський орк – слуга або рядовий солдат армії Сарумана. Озброєний важкою сокирою. Фігурка особлива тим, що на її голові двосторонній принт: з одного боку – обличчя, а з іншого – потилиця з волоссям і плямами на шкірі.

Важливо згадати збірну фігуру Древнього ента – Древоборода, він дуже схожий на свій кіношний прототип. Вас підкорить те, як творці конструктора підійшли до створення його бороди. У нього рухаються руки, пальці, торс, ноги і ступні, а за допомогою механізму на спині гіганта можна керувати однією з його рук. Ходять легенди, що всього один удар ента здатний легко вбити урук-хая. У вас є можливість перевірити.

Гігантський орел теж вельми цікавий і незвичайний. Він збирається всього з трьох деталей: безпосередньо тіла і двох крил. Голова якісно принтована, що додає гордому, сміливому ​​птахові натуралістичності.

Що всередині коробки?

У наборі LEGO Lord of the Rings 10237 – 2359 деталей, упакованих в 15 пакетів, 3 томи інструкцій, 5 мініфігур, збірна фігура Древнього ента та орла.

Як придбати?

Цей масштабний набір можна замовити в нашому магазині!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари