>
Уточнити наявність у постачальника
5499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

910 шт.
1 шт.
28.2 × 9.6 × 26.2 cm
16+
0 шт.
4.3

Опис

ЛЕГО 21320 – познайомся з давньою історією світу!

Хто з нас не мріяв подивитися на скелети первісних динозаврів і інших доісторичних істот, зібраних в натуральну величину? Тепер у нас є така можливість – принаймні, в ЛЕГО-форматі.

Сет ЛЕГО 21320 Кістки Динозавра створить таємничу атмосферу музею копалин старожитностей і реліктів, де експонуються скелети найвідоміших нам по книгам і атласам доісторичних істот – крилатого птеранодона (13 х 5,1 см), вегетаріанця – трицератопса (27 х 13,5) і хижого гіганта тираннозавра (17 х 39 см). Кожна модель скелету має рухомі частини, завдяки чому ми можемо змінювати позу всіх трьох експонатів або навіть «оживляти» їх для сюжетів – хоррорів.

Також в наборі є невеликий сюрприз – «пасхалка» – скелет LEGO Sapiens, або просто скелет ЛЕГО-чоловічка – розробники набору його обдарували капелюхом на голові і оскалом посмішкою. Це царство копалин трохи розбавить присутність археолога – відважний науковець озброєний молотком, зубилом, довідником, червоним кухлем і збільшувальним склом. Ще у нього є пара «запасних» кісточок і викопне яйце динозавра – можливо, з нього все ще може хтось з'явитися на білий світ? Хто знає!

Як купити?

Купити ЛЕГО в Києві, Херсоні, Львові, Ужгороді, Тернополі ви можете у офіційного постачальника – сайту-магазину constructors.com.ua. Набір ЛЕГО 21320 Ідеї та будь-які інші набори вам допоможуть вибрати оператори нашого магазину – ви можете оформити замовлення онлайн самостійно або зв'язатися з нами за допомогою онлайн-чату сайту і мобільного телефону (вказано на початку цієї сторінки сайту). Ми займаємося максимально швидкою доставкою конструктора LEGO по всій території країни, крім АР Крим і районів проведення ООС.

 

  • 3.0

    27 жов, 2020
    Для тех, кто не увлекается динозаврами или увлекается лишь поверхностно – набор подойдет отлично. Но остальные заметят неправильный изгиб крыльев птеранодона, слишком большой воротник у трицератопса, дырки в ногах и короткое туловище у ти-рекса. И еще много неточностей, которые мне довольно сильно мозолят глаза. Хоть минифигурки удачные, почему-то напомнили фильм Ночь в музее.
    Достоинства:
    Рабочая лупа у минифигурки. Много полезных деталек, даже для других наборов.
    Недостатки:
    Не со всех сторон скелеты выглядят реалистично. Много неточностей, для исправления которых придется докупать детальки.
    • 11 гру, 2020
      О, а я думал что только меня что-то смущает. Вы все правильно написали. Для тех, кто действительно разбирается в динозаврах - набор не подойдет.
  • 5.0

    27 жов, 2020
    Набор явно не для детей, с белыми костями прийдется неплохо подзапарится. Но это того стоит, по итогу получаются такие красивые модельки. К каждой моделе – отдельная, стилистически оформлена, инструкция. Много экстра деталек, включая кости. Также 2 минифигурки и ящик для раскопок.
    Достоинства:
    Постарались детально воссоздать скелеты. Подвижность.
    Недостатки:
    Слишком белые детальки, лучше бы были немного сероватые.
    • 11 гру, 2020
      Даже, возможно не серые, а немного кремовые, телесные. Но уж точно, не белоснежные, как здесь.
  • 5.0

    5 жов, 2020
    Этот набор определенно входит в топ-3 среди всех моих покупок лего. Впечатляет его продуманность. При сборке единственная проблема, которую обнаружила - все детальки белые и по началу это было как собирать мозаику без рисунка, но от этого интерес только возрос. Некоторые друзья, появившись у меня в гостях, не сразу поняли, что это из лего))
    Достоинства:
    Минифигурки как приятный бонус к самим динозаврам
    Недостатки:
    Поиграться не получится, потому что динозавры закреплены к своим стендам. Голова Т-рекса плохо держится
    • 11 гру, 2020
      Собирать и в правду немного сложно. Мне даже пришлось раз переделывать, потому что не так соединил.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари