>
Уточнити наявність у постачальника
1699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

348 шт.
2 шт.
38.2 × 26.2 × 5.65 cm
7+
0 шт.
5.0

Опис

Цікавитесь магією, фокусами і всім потойбічним? Що ж, набір LEGO Friends "Магічний фургон" пропонує дізнатися як це все працює зсередини. Друзі відправляються в подорож і кличуть усіх приєднатись. Пориньте в веселощі і безтурботність і відчуйте, що таке керувати даним фургоном. Впевнені і Вам, і Вашій дитині набір LEGO 41688 точно припаде до смаку. Особливо, якщо хтось із Вас захоплюється фокусами і збирає цю підсерію.

Опис набору

Набір LEGO "Магічний фургон" був випущений 1 серпня 2021 року в рамках серії LEGO Friends. Упаковка — велика картонна коробка, на передній стороні якої видно все, що пропонує даний набір, а саме — фургон і намет провісниці. Позаду — деякі цікаві фішки. Всього всередині 348 деталей, лист з наклейками, 2 мініфігурки і безліч годин веселощів.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 41688 є 2 мініфігурки:

  • Мія. Відважна шукачка пригод на цей раз приміряє на себе амплуа фокусниці. Вона має акуратно зібрані руде волосся, золотисто-фіолетову майку і черевики, а також бірюзові штани. Одна з фішок - розфарбоване обличчя;
  • Клер. В даному наборі дівчина, озброївшись магічною кулею, виступає в ролі провісниці. Одягнена не гірше своєї подруги, вона має довге блакитне волосся, рожеву майку з спідницею, а також невелику накидку.

Також в наборі LEGO "Чарівний фургон" є фігурка білої сови. До неї ж додається фіолетовий капелюшок і спеціальна підставка. Ймовірно, сова дуже розумна і потрібна для консультацій.

Друга фігурка набору — біла конячка з чорними цятками. Для неї спеціально припасено яблуко, а якщо вистачить сміливості, то можна спробувати навіть покататися. Але основне завдання конячки звичайно ж перевозити сам фургон.

Як бачите, набір LEGO "Магічний фургон" зможе здивувати Вас не тільки складанням, а й фігурками, і їх красивими сценічними нарядами.

Складання

Збірка проста, а інструкції зрозумілі. Основні кольори: фіолетовий, рожевий, бірюзовий і білий. В наборі LEGO 41688 є:

  • Пересувний фургон. І не думайте, що всередині нього порожнеча, в ньому є: ліжко, кухня з плитою, стіл і прихований туалет. Також він прикрашений золотими гратчастими віконницями і старовинним ліхтарем. За рахунок петель, дах виходить відкидним, щоб було простіше грати з фургоном і можливо продавати щось або показувати фокуси;
  • Палатка ворожки. Перед нею є вказівник з намальованою дівчиною, а на верхівці видніється велика кришталева куля. Всередині також є куля і якщо її покрутити, то вона передбачить майбутнє (покаже зле обличчя або посмішку). Обов'язково здивуєте цим своїх близьких, адже в якійсь мірі це і правда виглядає досить містично.

Можливості

  • Подаруйте дитині можливість відчути себе провісником і допоможіть Клер розтлумачити майбутнє. Використовуючи спеціальну функцію, можна дізнатися чи буде щось попереду хороше, або погане. Звичайно ж це лише конструктор і не варто надто серйозно до цього ставитися.
  • Досліджуйте фургон, керуйте їм або перебудуйте під себе в наборі LEGO 41688.
  • Нагодуйте коня яблуком або напоїть водою, догляньте його, зверніться за порадою до розумної сови. Можливості безмежні!

Все це доповнюють вдало підібрані аксесуари, серед яких: омлет на сковороді, яблуко, відро з водою, прапорці та інші.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Мію і Клер сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Friends (41688) "Магічний фургон" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    4 сер, 2021
    Разумеется, что мне, как взрослому дядьке такой набор не интересен, поэтому брал дочери. Здесь есть все, чтобы порадовать мою крошку. Инструкции ей были понятны, даже не пришлось помогать. Из того, что ей понравилось, то это конечно же лошадь (как без этого) и вращающийся хрустальный шар. Минифигурки тоже милые, с разрисованным лицом они готовы повеселится на ярмарке. Я ведь правильно понимаю, что они направляются туда.
    Достоинства:
    Определенно стоит своих денег. Что Мия, что Клэр красиво одеты и имеют принты на лице. Колеса у фургона крутятся. Можно поиграть с лошадью и волшебным шаром.
    Недостатки:
    Придется докупать остальную ярмарку. Куда-то же должен этот фургон приехать.
    • 4 сер, 2021
      Здравствуйте. Если Вам нужно, чтобы фургон куда-то приехал, то отличным вариантом станут наборы 41685, 41689 и 41687.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Дочка показывала видео об этом наборе еще до того, как он появился в продаже и была супер-рада наконец-то получить его. Я наблюдала как она строит караван и насколько счастлива и сосредоточена она была. Под конец, ей уже не терпелось с ним поиграть. И для этого здесь есть много чего от пони и тележки до стойки гадалки. Изюминка - волшебный шар, с помощью которого мы предсказали будущее некоторым минифигуркам.
    Достоинства:
    Самое то, для того, чтобы порадовать ребенка. Есть и зверушки (сова и лошадка) и фигурки (Мия и Клэр). Фургон можно чуть переделать и продавать что-то.
    Недостатки:
    Нету.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Если некоторые из наборов подсерии зависят от других, тот же 41687, то этот вполне самостоятельный. В наборе лишь 2 минифигурки, но от этого он не стает хуже, ведь у них просто шикарные принты. Также есть фигурка совы в шляпке и лошадка, которая везет фургон. Дочке очень понравилось. Теперь путешествует с этим фургоном по всему дому.
    Достоинства:
    Почти все можно сложить в фургон, чтобы не валялось. На лошадку можно даже посадить фигурку. Для "поиграться" есть функция предсказания.
    Недостатки:
    Вопрос: зачем в таком наборе сковородка?
    • 4 сер, 2021
      Как это зачем сковорода. А перекусить в дороге?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари