>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

844 шт.
3 шт.
54 × 7.9 × 28.2 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Подаруйте дітям порцію творчого натхнення з новинкою від LEGO Friends Художня школа Емми (41711). Ігровий набір буде чудовим подарунком всім креативним дітям віком від 8 років.

Триповерхова Художня школа

Зовні школа виглядає дуже симпатично, витончено та оригінально. Щоб її побудувати, вам знадобиться 844 елементи ЛЕГО. Наслідуючи зрозумілу покрокову ілюстровану інструкцію, ви отримаєте триповерхову будівлю з великими вікнами, архітектурою у французькому стилі та з оригінальною вивіскою "Art School" - вона декорована великим художнім пензлем та олівцем.

Ігровий набір LEGO Friends Художня школа Емми (41711) доповнений кубиками LEGO серії Dots для творчості ваших дітей. Виявіть ваш креативний потенціал на зовнішній частині будівлі школи. Прикрасьте фронтальну частину будівлі на власний розсуд за допомогою різнокольорових пластин ЛЕГО Дотс. Зробіть школу ще привабливіше погляду перехожих.

Переступіть поріг школи разом із студенткою першокурсницею – Еммою. Вона тільки, що вступила до школи своєї мрії завдяки успішно заданим вступним іспитам. Тут викладає найвідоміший професор у мистецькому світі. Він веде одразу кілька творчих предметів. Емма зможе отримати найцінніші професійні знання.

Разом з Еммою, Беатрісом і Феніксом ви зможете освоїти:

  • процес пошиття одягу: від створення лекал до пошиття різних елементів гардеробу;
  • різні техніки малювання, різноманітними матеріалами;
  • гончарне ремесло та скульптуру;
  • 3D-друк на біопринтері.

Закінчивши школу ви станете справжнім спеціалістом у творчому світі. Зможете легко виявляти свої найкреативніші ідеї.

Чарівні деталі

Художня школа наповнена численними оригінальними деталями, наприклад такими як:

  • Гончарне коло, воно при повороті ручки може обертатися;
  • Фотоапарат одночасно з двома об'єктивами;
  • Поворотний манекен;
  • Пензлі для малювання та балончики з фарбою;
  • Виносні мольберти, для малювання пейзажів на вулиці та багато іншого.

Творче складання - процес який захоплює

Зібравши школу мистецтв з кубиків ЛЕГО, ви отримаєте готову споруду наступних розмірів:

  • Висота – 25 см;
  • Ширина – 23 см;
  • Глибина – 8 см.

Для творчого набору LEGO Friends Художня школа Емми (41711) передбачена цифрова інструкція, доступна в безкоштовному мобільному додатку LEGO Building Instructions PLUS. Встановивши додаток на своєму гаджеті, ви зможете бачити будівництво у форматі 3D, повертати і збільшувати, змінювати масштаб на всіх етапах складання. Конструкція цифрової доби вже перед вами.

Якість іграшки – головний пріоритет компанії LEGO

Всі елементи LEGO виготовлені у відповідність до найсуворіших галузевих стандартів якості іграшок для дітей. Починаючи ще з 1958 року.


Що в коробці? 844 елементи ЛЕГО, 3 мініфігурки (Емма, Беатріс, Фенікс), покрокова ілюстрована інструкція зі збирання.

  • 5.0

    9 жов, 2022
    Звичайно набір купувала для донечки і їй сподобалось. Проте свої враження вона так не розповість, як розпишу я. Що мені сподобалося: я люблю еклектичну атмосферу та багато акуратних кольорів. Подобається оформлення передньої частини будинку з пензликом і олівцем! Також сподобалася легкість збірки, приємно та легко зібрати. У підсумку виходить великий будинок з безліччю аксессуарів для творчості. Речі, які, на мій погляд, можна було б покращити: за таку ціну замість 15+ елементів наклейок їх можна було б надрукувати. З підвищенням цін я сподіваюся, що можна буде розглянути більше друкованих елементів.
    Достоинства:
    Стиль і дизайн дуже гарні. Простір ззовні також оформлений - є дерево та стійка для велосипедів. З фігурок є Емма, Беатріс і Фелікс. Думаю, граючись з набором, дитина може віднайти для себе нове хоббі.
    Недостатки:
    Наліпки псують враження, часто їх дуже важко розмістити акуратно.
  • 5.0

    9 жов, 2022
    Моя донька дуже любить набори Lego, і їй так весело складати їх. Вона сказала, що цей набір її улюблений. Фактичні рухомі частини мають найкращу функцію. Велосипедні шини справді котяться. Дерево коливалося вперед і назад від руху або легкого вітру. Гончарний круг обертається, дверцята шафки відкриваються і закриваються. Є роликові ковзани, які також рухаються. Навіть швейна машинка, і та рухається! Аксесуари, які мені сподобалися, це художній мольберт з маленьким художником.
    Достоинства:
    Зовні будівля нагадує французьке шато. Будівля розділена на 3 поверхи, кожен з яких присвячений декільком хоббі дівчат. На додаток є і вони - 3 подружки. Увага до деталей у цьому наборі вражає.
    Недостатки:
    Хотілося б мати можливість за бажання закрити стіну ззаду.

Рекомендуємо подивитися ці товари