>
Уточнити наявність у постачальника
6999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 308 шт.
4 шт.
58.2 × 37.8 × 8.7 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Обожнюєте серію LEGO Friends? Прекрасно, адже друзі збираються відпочити в новому готелі і кличуть усіх з собою. Набір LEGO Friends "Гранд-готель у Хартлейк-Сіті" пропонує відправитися з ними і весело провести час. Пориньте в розкіш і багатство і відчуйте, що таке п'ятизірковий готель в світі LEGO Friends. Впевнені і Вам, і Вашій дитині набір LEGO 41684 точно прийдеться за смаком.

Про набір

Набір LEGO "Гранд-готель у Хартлейк-Сіті" був випущений 1 серпня 2021 року в рамках серії LEGO Friends. Упаковка — велика картонна коробка, на передній стороні якої видно все, що пропонує даний набір, а саме — фасад готелю. Позаду — готель в розрізі. Всього всередині 1308 деталей (12 пакетиків), 2 інструкції, лист з 22 наклейками, 4 мініфігурки і безліч годин веселощів.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 41684 є 4 мініфігурки:

  • Амелія. Вона кінозірка, також виступає в театрі і, мабуть, вирушила в готель відпочити подалі від папараці. Волосся — довге каре. Одягнена Амелія в бірюзове плаття в підлогу і біле кольє.
  • Стефані. Вона просто обожнює пробувати себе в чомусь новому, на цей раз, це швейцар. Стефані одягнена в бордовий брючний костюм і чорні туфлі. Волосся забране в хвіст.
  • Емма. Вона художниця і творча особистість. Невже на цей раз пошуки натхнення завели її в готель? Вам треба буде це дізнатися. У Емми довге чорне волосся. Одягнена дівчина в м'ятно-фіолетову сукню в підлогу.
  • Рівер. Він — один з безлічі героїв серії, який поки що не з'являвся в наборах. Рівер любить подорожувати і розповідати людям про те, що він бачив. Мабуть, на цей раз він розповість про шикарний готель, в якому він працював адміністратором. Одягнений Рівер в костюм з сірим піджаком і чорними штанами. На голові коротке кучеряве волосся.

Також в наборі з'являються тварини: білий пудель, біла пташка, коричнева білка і сірий зайчик.

Всі друзі в наборі LEGO "Гранд-готель Хартлейк-Сіті" готові до пригод і чекають не дочекаються, коли Ви до них приєднаєтеся!

Готель

Збірка проста, а інструкції зрозумілі від фундаменту і до даху. Готель в наборі LEGO 41684 воістину величезний будинок, чимось нагадує готелі Парижа. На фасаді видніється красива напис Hotel. Будівлю можна досліджувати просто нескінченно. У ній є: обертові двері, стійка для реєстрації, 5 номерів, обідня зона під відкритим небом, спа-салон, вбиральня, балкон, басейн і навіть піаніно з каміном! Перед готелем побудований красивий фонтан.

Все це доповнюють вдало підібрані аксесуари, серед яких: візок для багажу, ключі від номера, калькулятори, печеньки, банки коли, конверти і банкноти.

Зміна сезонів

Набір LEGO "Гранд-готель Хартлейк-Сіті" має майже що унікальну особливість, так як в нього додані аксесуари для різних пір року. Деталі для трьох сезонів акуратно розкладені по пакетиках №9, 10 та 11. Чому лише 3 сезони? Тому що так в світі LEGO Friends.

  • взимку загоряються свічки і з'являється сніг, бурульки і сніговик;
  • літо приносить зелень, квіти і морозиво. Для цього сезону є навіть сонечка і сонцезахисні окуляри;
  • осінь порадує золотим листям і гарбузами.

Таким чином набір LEGO 41684 зможе бути актуальним Вас цілий рік.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Амелію, Стефані, Емму і Рівера сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Friends (41684) "Гранд-готель Хартлейк-Сіті" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    29 лип, 2021
    Для меня этот набор является смесью лего сити, лего ексклюзив и лего френдс. Это немного непривычно, но с другой стороны, не все же время серии работать на маленькие наборы для девочек. Фасад отеля выглядит красиво, сочетание синего, розового и золота работает. С обратной стороны стены нету, чтобы можно было играть. А играть то есть с чем, чего только 5 разных комнат стоят. Вишенка на торте - смена сезонов.
    Достоинства:
    Масштабный набор по низкой цене. Крепкая конструкция. Узнаваемые и не совсем минифигурки (ранее у нас не было Ривера и Амелии).
    Недостатки:
    Дерево с белочкой около отеля ни к чему.
  • 5.0

    29 лип, 2021
    По-моему, смену сезонов я уже где-то видела. Возможно, серия Ексклюзив или Идеи, если кто вспомнит, напишите, может кому интересно будет. Ну а сейчас об этом наборе. В нем дизайнерам удалось выйти за рамки небольшой постройки и машинки. Здесь вы получаете огромное здание, 4 минифигурки и животных. А сколько интересных историй только и ждут, чтобы быть воплощенными в жизнь. Серия явно двигается в правильном направлении.
    Достоинства:
    Очень понравился подбор цветов: розовый, лавандовый и темно-синий. Детали под золото добавляют интересные акценты. Из сборок, помимо самого отеля, понравился рояль и фонтан.
    Недостатки:
    Я бы сделала какой-то акцент на животных. А то они есть, а для них ничего нету.
    • 29 лип, 2021
      Певне, найвідоміший набір зі зміною сезону - Будинок на дереві (21318) з серії Ідеї.
    • 29 лип, 2021
      Знаю только в наборе "Дерево бонсай" (10281) можно менять листву с зеленой на розовую. Но врятли Вы это имели в виду.
  • 5.0

    29 лип, 2021
    Начебто це один з найбільших наборів серії лего френдс. І якщо це справді так, то тоді ціна за нього більш, ніж виправдана. Тут справді все як в готелі: двері, що крутяться, ресепшн, бассейн, номери готелю та інше. Все зроблено якісно та вишукано. Друзям відпочивати в такому готелі буде одною насолодою. Ідея чимось нагадує ляльковий будиночок, можливо саме тому так подобається дітям. Як тільки у нас вдома гості, діти відразу біля нього. Супер!
    Достоинства:
    По висоті готель досягає приблизно 30 сантиметрів, тому це доволі масштабна збірка. Проте за рахунок якості та вдалого дизайну, це також міцна будівля, з якою можна грати як завгодно.
    Недостатки:
    Як на мене, то в наборі мало мініфігурок, доводиться використовувати з інших наборів. Для когось це може стати проблемою.
    • 29 лип, 2021
      Раді, що Вам сподобався цей набір та його ціна. І Ви праві, цей набір входить у топ-3 найбільших наборів. Серед них: ЛЕГО "Парк розваг у Хартлейк-Сіті" (41375), ЛЕГО "Гранд-отель Хартлейк-сіті" (41101). Можете також звернути на них увагу.
  • 5.0

    29 лип, 2021
    Покупал дочке набор в магазине. Там такие приятные консультанты. Мы немного разговорились и я пообещал написать отзыв, когда дочка соберет набор. Так вот, вчера она закончила (всего ушло около 3 дней) и просто в восторге от того, какое большое здание получилось. Комнат правда много и к ним можно получить доступ с задней стороны, так как там нету стены. Есть новые минифигурки: Ривер в костюме и Амелия в платье. Но больше всего порадовала СМЕНА СЕЗОНОВ. Почему их всего 3 я так и не понял, но задумка со сменой листвы и сезонными аксессуарами очень крутая.
    Достоинства:
    Отель сделан очень красиво, в таком себе парижском стиле. Много предметов роскоши: фонтан, зеркала, красивый ванны. Сразу 4 минифигурки.
    Недостатки:
    Почему только 3 сезона? Что за дискриминация весны?

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари