>
Уточнити наявність у постачальника
2999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

324 шт.
2 шт.
38.2 × 5.7 × 26.2 cm
7+
0 шт.

Опис

Хто з нас не любить атракціони? Думаємо, що таких диваків не знайти! На ярмарці з'явився новий цікавий атракціон у вигляді великого ЛЕГО восьминога. Давайте швидше підійдемо ближче і розглянемо це чудо.

Сьогодні на ярмарок також прийшла Андреа та її друг Ітан, вони хочуть скласти вам компанію. Сподіваємося, що ви не будете проти. У Андреа з собою є фотоапарат, вона зможе відобразити найкращі миті спільного проведеного часу. Попросіть її сфотографувати вас на атракціоні, думаємо вона не відмовить, а навпаки, буде дуже рада. Останнім часом Андреа захоплена фотозйомкою незнайомих їй людей, особливий інтерес лежить до справжніх емоцій радості і щастя.

Перед вами ЛЕГО атракціон у вигляді великого восьминога, на його щупальцях розміщені чотири кабіни для відвідувачів, котрі є морськими мешканцями: акули, краба, черепахи та мушлі. Купуйте квиток на карусель у спеціальній будці, прикрашеній жовтим восьминіжком. Вибирайте кабінку для веселого катання і отримуйте дозу гострих відчуттів.

Повертайте спеціальний циліндр на голові восьминога, він буде крутитися навколо своєї осі, а кабінки опускатися і взлітати. Чим швидше ви будете повертати циліндр, тим спритніше рухатимуться кабінки та екстремальнішою буде розвага, але не переживайте фігурки ЛЕГО надійно розміщені на своїх місцях.

Сподобалася карусель? Може, ще разок прокотимося? Так? Тоді швидше в касу купувати квиток і займати свої місця в кабінці! Яку в цей раз оберете ви?

Для безлімітного катання в касі можна придбати цілодобовий абонемент. Дивіться, Ітан вже купив такий собі і для Андреа. Ми вважаємо, варто наслідувати його приклад і обзавестися абонементом й вам, щоб не обмежувати себе у веселощах.

Що в коробці? 324 деталі, 2 мініфігурки, інструкція зі збору.

Замовити LEGO Friends Атракціон «Веселий восьминіг» (41373) ви зможете у нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари