>
В наявності
2099 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

163 шт.
1 шт.
19.1 × 6.1 × 14.1 cm
18+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
5098 грн
4319 грн
+ =
2448 грн
2368 грн
+ =
3198 грн
3023 грн
+ =
6398 грн
5711 грн
+ =
3948 грн
3523 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Тим з Вас, хто сумує за атмосферою старовинних міст з таксі-кебами на вулицях або збирає власне місто з деталей LEGO, сподобається ідея отримати лімітований набір LEGO “Вінтажне таксі”.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 40532 було випущено у рамках серії Exclusive. Він містить 163 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) та призначений від 18 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія LEGO Exclusive призначена для досвідчених будівельників, які не бояться складних технік та великих складання. Тут Ви знайдете безліч міні-версій знаменитих будівель, автомобілів та різних цікавих ідей.

Лімітований набір

З 28 січня по 13 лютого 2022 року в магазинах проходила акція – зроби покупку на £200/$200/€200 та отримай у подарунок набір із ретро таксі. Окремо набір не був доступний для покупки. До того ж кількість наборів була обмежена і закінчилася ще до кінцевої дати. Тому, ймовірно, Вам буде приємно отримати ексклюзивний набір, який до того ж чудово виглядає і може стати доповненням до безлічі збірок.

Мініфігурка чоловіка

Набір LEGO 40532 має 1 мініфігурку чоловіка середнього віку, з вусами і трохи сивими бакенбардами. На ньому чорна кепка, блакитна футболка, червона куртка та сірі штани. В руках у чоловіка валізка. І тут починається найцікавіше. У валізці Ви можете знайти пончик (всього в наборі їх 2). На перший погляд може здатися, що чоловік просто взяв із собою перекус. Але віддані фанати конструктора LEGO одразу побачать, що чоловік підозріло схожий на продавця газет та можливого викрадача пончиків у поліцейському кіоску. Тоді ця справа не була розкрита, то може за неї візьметеся саме Ви?

Вінтажний автомобіль

Зірка шоу – старовинне таксі. У готовому вигляді автомобіль виглядає гладким, обтічним та розкішним. Видатні вигнуті колісні арки спереду і ззаду надають йому вигляду типового розкішного автомобіля 1930-х років, такого як Citroen Traction Avant. Таксі виконано у чорному та жовтому кольорах. У верхній частині таксі є помаранчеві мигалки. Інші деталі включають дзеркала, фари та передню решітку. Під капотом ви знайдете простий двигун. Стандартно для автомобілів такого розміру, у нього немає дверей, тому доступ до салону здійснюється шляхом зняття даху. Усередині є місце для двох і є місце, щоб покласти та закріпити багаж. "Керувати" автомобілем можна за допомогою керма, який ховається під лобовим склом.

На додаток до кебу, у наборі LEGO “Вінтажне таксі” також є невелика ділянка тротуару (4 на 8), на якій знаходиться зелений сміттєвий бак зі сміттям та ліхтар, а також можна розташувати мініфігурку в очікуванні машини.

Настав час забирати пасажирів!

 

Заводіть мотор і вмикайте лічильник, адже вже надійшов виклик про те, що потрібна машина. Весело проведіть час, катаючись на машині в наборі LEGO “Вінтажне таксі” та хто знає, можливо, Ви навіть розкриєте злочин.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари