>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

293 шт.
0 шт.
19 × 14 × 7 cm
8+
0 шт.

Опис

Вирушайте у захоплюючу пригоду у світ веселощів та творчості з декоративним набором LEGO Seasonal Великодній кролик (40463). Відкрийте чарівний світ весняних свят, створюючи власного веселого кролика з LEGO деталей. Подаруйте радість та натхнення, збираючи цього милого кролика разом із друзями та родиною. Ваші творчі можливості нескінченні – створюйте та прикрашайте цього чарівного кролика у свій власний унікальний стиль, зустрічаючи весну з радістю та фантазією!

Подаруйте своїм близьким та друзям незабутній досвід весняної творчості, відтворюючи великоднього кролика та оточуючи його яскравими весняними аксесуарами. Цей набір не тільки дозволить вам створити чарівну фігурку кролика, але й стане чудовим декором до святкового столу чи домашнього інтер'єру. Вирушайте у захоплюючу пригоду з LEGO Seasonal Великодній кролик (40463) та відчуйте весняну атмосферу натхнення та радості!

Про набір

Декоративний набір LEGO Seasonal Великодній кролик (40463) складається з 293 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Цей набір LEGO Seasonal включає все необхідне для того, щоб відтворити чарівного кролика, прикрашеного весняним декором. Ви знайдете в наборі барвисті деталі, щоб створити милі вушка, розкішний хвіст та гарну мордочку кролика. Крім того, в комплект входять різні аксесуари, такі як яйця, квіти та галявина, щоб додати атмосферу свята та веселощів. Конструктор дозволяє не тільки втілити в життя свої творчі ідеї, а й вносити свій власний стиль та унікальні деталі у кожну збірку. Створіть весняне диво з LEGO та подаруйте своїм близьким і собі радість свята та натхнення!

Великодні свята разом із LEGO

Декоративні набори ЛЕГО на тему Великодня включають різні елементи, такі як кролики, курчата, яйця і весняні аксесуари. Вони дозволяють створити атмосферу весняних свят та радості у вашому будинку. У таких декоративних наборах можна знайти різноманітні деталі для створення милих сцен. Конструктори ЛЕГО на великодню тему можуть бути чудовим подарунком для дітей та дорослих, які люблять творчість та веселощі.

Зверніть увагу на наступні конструктори LEGO Seasonal на нашому сайті:

  • LEGO Seasonal Будиночок великого кролика (5005249);
  • LEGO Seasonal Великодній кошик (40587);
  • LEGO Seasonal Великодня мініфігурка (5004468).

Ці та інші набори дозволяють створити унікальні великодні декорації, які можуть стати яскравою прикрасою вашого будинку або подарунком для близьких. У наборах представлені різноманітні персонажі та предмети, характерні для великодньої тематики, що робить збірку цікавою. Крім цього ви можете провести веселі ігри, організувати полювання на великодні яйця або просто створити власну маленьку великодню історію.

Декоративні набори LEGO на великодню тему дозволяють вам висловити свою креативність та уяву, створюючи унікальні сцени та персонажів, щоб додати весняний настрій у ваше життя.

Втілить у життя свої найсвітліші весняні фантазії з кубиками LEGO. Дозвольте веселим кроликам, яскравим курчатам та яскравим яйцям принести радість та веселощі у ваш будинок, створюючи незабутні моменти разом із вашими близькими. Вирушайте у захоплюючу пригоду з LEGO та відзначте свято у стилі творчості та веселощів!

 

Придбати декоративний набір LEGO Seasonal Великодній кролик (40463) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари