>
Під замовлення
599 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

318 шт.
0 шт.
14 × 9 × 12.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Ігровий набір LEGO Seasonal Великодні курчата (40527) - це чарівний і веселий набір, який складається з двох милих курчат, готових принести радість і веселощі у вашу великодню колекцію.

У цьому наборі ви знайдете все необхідне для створення двох яскравих та барвистих курчат, кожен з яких має свій власний унікальний вигляд та вираз обличчя. Набір "Великодні курчата" ідеально підходить для дітей віком від 8 років і всіх, хто вже має свій рівень досвіду складання LEGO. Він стане чудовим доповненням до вашої колекції конструкторів LEGO Seasonal або чудовим подарунком для шанувальників світлого свята Великодня та творчості загалом.

Зберіть цих милих курчат і додайте шматочок веселощів та радості у свій будинок під час великодніх свят за допомогою ігрового набору від LEGO Seasonal.

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal Великодні курчата (40527) складається з 318 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. У комплекті мініфігурки не передбачено.

Знайомтесь з першою частиною захоплюючого складання - двоє яскравих курчати, кожен у своєму неповторному відтінку жовтого кольору! Ці маленькі пернаті друзі, хоч і схожі, але все ж таки мають свої унікальні риси, додаючи веселощів та різноманітності у вашу колекцію.

І що за загадкове яйце! Воно відкривається посередині, запрошуючи курчат усередину. Але хто сказав, що вам потрібно дотримуватися інструкцій? Адже ви створюєте свій світ! Сміливо втілить свої фантазії та декоруйте яйце так, як вам заманеться. А раптом ваше курча захоче залишити в яйці секретний подарунок чи приховати сюрприз для свого друга? Інструкції – це лише початок ваших творчих ідей! Адже в кожному наборі є додаткові деталі, які чекають, щоб ви втілили в них свої найсміливіші ідеї. Переходьте від слів до справи і зробіть це складання по-справжньому вашою власною маленькою шедевральною великодньою історією!

Захоплюючі історії разом із ЛЕГО

Уявіть, які захоплюючі історії можуть виникнути навколо цих милих курчат та їхнього загадкового яйця! Може бути, вони вирушать у захоплюючу пригоду, щоб знайти найсмачніші пасхальні ласощі? Чи, можливо, вони влаштують святковий пікнік усередині свого затишного яйця, прикрашеного кольоровими візерунками від ЛЕГО?

Ваша фантазія – це єдине обмеження! Давайте вигадаємо для цих милих курчат їхню власну унікальну історію, наповнену пригодами, дружбою та веселощами. Нехай ці пухнасті створіння стануть героями вашого власного великоднього світу, де кожен момент наповнений радістю та чарами!

І не забудьте поділитися вашими враженнями та творчими ідеями з іншими фанатами LEGO! Адже обмін ідеями та натхненням – це те, що робить LEGO таким особливим та захоплюючим для всіх нас.

 

Придбати цей ігровий набір LEGO Seasonal Великодні курчата (40527) та інші набори до світлого свята Великодня ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари