>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

150 шт.
0 шт.
14 × 6 × 12 cm
7+
0 шт.

Опис

Набір ЛЕГО "Вампір та кажан" підійде лише найсміливішим, яких не лякають всі ці надприродні створіння. Ви саме такий/така? Що ж, тоді він припаде Вам до смаку.

Хто ж такі вампіри?

Щоб підтримати святковий настрій і розігрітися перед набором ЛЕГО 40203, трохи інформації про вампірів. Про них говорили ще в Стародавньому Римі і називали ламіями, на території його ж були виявлені поховання з камінням у роті, щоб "вампіри" не повстали з мертвих. Велику популярність вони отримали в слов'янській міфології, де зібралися всі найвідоміші їхні прикмети: гострі зуби, любов до крові, боязнь часнику і тд. Завдяки Владу Цепешу, образ вампіра з'явився і в Румунії, де популярний досі. Хоча останнім часом вчені наполягають на тому, що це була лише хвороба, залишається багато людей, які вірять в справжніх вампірів.

У що вірити, вирішувати лише Вам, наша справа — запропонувати Вам купити набір ЛЕГО "Вампір та кажан".

Сезонний набір

Компанія ЛЕГО традиційно випускає набори до великих свят. Набір ЛЕГО 40203 був випущений на Хелловін 2016 року. Цьому відповідають як герої набору — вампір і летюча миша, так і коробка. Вона виконана в сіро-фіолетовому кольорі, замість традиційного жовтого. На передній стороні зображений вампір, його кажан, а також череп (на ньому є кілька смужок, щоб підписати коробку, якщо будете дарувати комусь) і кілька моторошних павуків. На задній стороні — кілька цікавих фотографій, в тому числі співаючий вампір. Весь набір ЛЕГО "Вампір та кажан" виконаний в темних відтінках, що відразу налаштує Вас на атмосферу чогось давнього і потойбічного.

Збірка: кажан

В першу чергу в наборі ЛЕГО "Вампір та кажан" будується кажан. Використовуючи буквально кілька деталей, Ви отримаєте миле створіння, з великими крилами і гострими зубами. Крила кріпляться на петлі, тому мишка може ними розмахувати. Навіть не віриться, що вона може когось вкусити. Однак, перевіряти ми не радимо.

Кажана в наборі ЛЕГО "Вампір та кажан" можна розмістити на голові у вампіра, посадити на руку або відправити політати.

Збірка: вампір

Збірка вампіра в наборі ЛЕГО 40203 йде від низу до верху і починається з нижньої частини плаща. Потім черга ніг, які будуються з тих же частин, що і ноги кажана — може, це не збіг? Далі торс — жилет. Остання деталь на торсі — темно-фіолетова краватка-метелик. За рахунок нього, вампір виходить досить галантним. Завершує всю збірку — голова, з густими чорними бровами, великим носом, виразними очима і гострими іклами. Для повного завершення образу, Вам запропонують додати гострі вушка і біле волосся.

Готова модель вампіра в наборі ЛЕГО 40203 виглядає дуже стильно: випрасувані штани, жакет і метелик.

Вампір зі своїм компаньйоном — летючою мишкою виглядає дуже мило, але при цьому відчувається атмосфера свята. Тому позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації набору ЛЕГО 40203 гарантовані.

Купити набір ЛЕГО "Вампір та кажан" (40203) Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться враженнями у відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!
 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари