>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

132 шт.
0 шт.
16 × 14 × 15 cm
7+
0 шт.

Опис

LEGO Seasonal "Павук для Дому з привидами" (40493) - це захоплюючий конструктор, який дозволяє вам створити святкову атмосферу Геловіну у своєму будинку! Зберіть милого павука з великими очима та веселим обличчям, яке може дертися по стінах вашого будинку. Крім того, в комплект входять підвісний будинок із привидами, які можна розмістити у різних місцях вашого інтер'єру для створення примарної атмосфери. Цей набір відмінно підходить для того, щоб додати трохи веселощів та магії Геловіну у ваш будинок або офіс.

Доповніть свій святковий декор за допомогою цього набору, розмістивши його на полиці, столі чи вікні. Павук та будинок з привидами зроблені з якісних деталей LEGO, що гарантує довговічність та можливість повторного використання набору щороку. Дайте волю своїй уяві та створіть різні сцени за участю павука та будинку з привидами, щоб розважити себе та ваших гостей під час Геловіну.

Про набір

Декоративний набір LEGO Seasonal Павук для Будинку з привидами (40493) складається з 132 елементів ЛЕГО та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 7 років.

Цей набір надає можливість не тільки створити унікальні декорації для Геловіну, але й насолодитися процесом складання та розвитком творчого мислення за допомогою кубиків та елементів LEGO.

LEGO Seasonal Halloween

Конструктори LEGO Seasonal Halloween є серією декоративних наборів, що випускаються спеціально для святкування Геловіну. У цих наборах зазвичай втілені тематичні елементи, такі як павуки, привиди, відьми, зомбі та інші атрибути цього свята.

Зверніть вашу увагу на наступні декоративні набори LEGO Seasonal, присвячені Геловіну, які представлені на нашому сайті:

  • LEGO Seasonal Геловінський набір (40260);
  • LEGO Seasonal Вампір і кажан (40203);
  • LEGO Seasonal Гаманець або життя (40122).

Вони можуть включати різні моделі, починаючи від декорацій для дому і офісу до мініатюрних фігурок і дрібних аксесуарів. Кожен набір має свою унікальну тематику та дизайн, який допомагає створити атмосферу веселощів та загадковості під час Геловіну.

LEGO Seasonal Halloween набори зазвичай відрізняються насиченими кольорами, цікавими деталями та увагою до деталей, щоб кожен елемент у наборі відповідав тематиці свята. Крім того, ці набори стимулюють творче мислення та уяву, дозволяючи створювати різні сцени та історії з використанням LEGO цеглинок та фігурок. LEGO Seasonal Halloween - це чудовий спосіб додати веселощі та чари у ваше святкування Геловіну, а також прикрасити свій будинок або офіс у цей святковий період.

Подаруйте своїй оселі частку чарівництва та веселощів з LEGO Seasonal "Павуком для Будинку з привидами" (40493). Цей захоплюючий набір не лише додасть вашому інтер'єру унікального святкового шарму, але й подарує незабутні моменти творчості та веселощів всій родині. Створіть свою власну примарну атмосферу Геловіну з LEGO та відчуйте чари цього свята в кожній деталі!

Придбати декоративний набір LEGO Seasonal Павук для Дому з привидами (40493) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари