>
Під замовлення
999 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

232 шт.
0 шт.
16 × 14 × 9 cm
8+
0 шт.

Опис

Надішліть ваших маленьких дослідників у захоплюючу пригоду за допомогою милого морквяного будиночка LEGO Seasonal (40449). Цей ігровий набір не лише дозволить дітям відчути весняний вітер змін, а й розвине їхні творчі навички. Поки вони будують кролика та його затишний будиночок з моркви, вони натхненно виявлятимуть здібності своєї уяви. А коли будиночок буде готовий, вони зможуть влаштувати веселу гру з друзями, організувавши пошуки яєць, захованих на горищі!

Подаруйте вашим дітям чарівну подорож у світ фантазії та натхнення з цим унікальним сезонним ігровим набором.

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal Морквяний будиночок (40449) складається з 232 елементів ЛЕГО, ігрових аксесуарів і покрокової ілюстрованої інструкції зі складання. Мініфігурки у складі цього ігрового набору не передбачені. Конструктор призначений для дітей віком від 8 років.

Фізичні розміри морквяного будиночка з кубиків ЛЕГО наступні: 15 сантиметрів заввишки, 9 сантиметрів завширшки та 9 сантиметрів завглибшки. А милий кролик має зріст 5 сантиметрів, додаючи веселий акцент цій захоплюючій пригоді! 

У набір входять різноманітні деталі, які перетворять цей незвичайний морквяний будиночок на дивовижний центр уваги. А додаткові елементи, такі як двері, поштова скринька, яйця, квіти та трава, а також наклейки для декору, зроблять гру ще більш захоплюючою та креативною

Цей ігровий набір не лише надихає дітей на будівництво, а й сприяє розвитку їхньої уяви та творчих здібностей. Уявіть їхні радісні обличчя, коли вони завершать свій унікальний морквяний будиночок і почнуть планувати ігри з друзями, використовуючи уяву та кмітливість. З такими різноманітними елементами, як яйця, квіти та наклейки, діти зможуть створювати нескінченні сюжети та пригоди у своєму маленькому світі.

Крім того, цей набір пропонує чудову можливість для спільної діяльності з батьками або старшими родичами. Разом вони можуть провести час, збираючи будиночок та беручи участь у іграх, що сприяє зміцненню сімейних зв'язків.

І не забувайте про те, як цей набір допоможе створити святковий настрій у вашому домі. Милий морквяний будиночок та грайливий кролик стануть чудовим доповненням до вашого декору до Великодня, наповнюючи простір теплом та веселощами.

Великодні свята разом із LEGO Seasonal

Великодні свята разом з LEGO Seasonal - це унікальна можливість поєднати веселощі складання конструктора та радість гри в одну незабутню подію для всієї родини. За допомогою різноманітних наборів LEGO Seasonal, що включають милих кроликів, яйця та святкові декорації, ви зможете створити атмосферу свята прямо у себе вдома. Дозвольте вашим дітям розкрити свою творчу натуру, збираючи ці яскраві та креативні моделі, а потім разом насолоджуйтесь грою та веселощами, пожвавлюючи свої святкові ідеї за допомогою LEGO.

Зверніть увагу на наступні великодні ігрові набори на нашому сайті:

  • LEGO Seasonal Будиночок великого кролика (5005249);
  • LEGO Seasonal Великодній кошик (40587);
  • LEGO Seasonal Розпис великодніх яєць (40121);
  • LEGO Seasonal Великодні кролики (40523).

 

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal Морквяний будиночок (40449) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари