>
Уточнити наявність у постачальника
1079 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

349 шт.
0 шт.
23 × 5 × 22.5 cm
6+
0 шт.

Опис

Вашій дитині вже виповнилося 6 років і вона обожнює робити вироби своїми руками? Чи є фанатом Міккі Мауса? Тоді мегакрутий набір браслетів LEGO DOTS Великий набір браслетів: Міккі та його друзі (41947) стане справжнім сюрпризом та вишуканим подарунком. Серія LEGO DOTS вперше співпрацює із компанією Disney. Давайте швидше подивимося, що вийшло з цієї цікавої колаборації.

Про набір

У набір входять відразу п'ять регульованих міцних браслета: білого, чорного, червоного, синього та жовтого кольорів. Кожен браслет завдовжки 20 см.

Також тут ви побачите безліч плиток (349 штук) різної форми та кольору, блискучі, прозорі, принтовані. Оцініть різноманітність палітри кольорів дотсів у наборі: наявні червоні, помаранчеві, білі, сині, зелені, два відтінки жовтих, рожеві та бузкові детальки. Обирайте колір першого браслета LEGO DOTS і прикріпіть плитки, так як подобається вам. Використовуйте плитки з блискітками, ексклюзивні плитки, щоб проявити весь свій творчий потенціал та показати, на що ви здатні. Також на упаковці ви знайдете кілька готових ідей для створення орнаментів. Повторюйте готовий дизайн або створюйте свій.

Що не менш важливо, ви також отримуєте великий лоток для зберігання з сімома відділеннями. Велике відділення розраховане для зберігання браслетів, в якому усі п'ять штук відмінно розміщуються.

Браслети з Міккі та його друзями

Влаштуйте круту вечірку, де ваш юний дизайнер зі своїми друзями можуть створювати яскраві браслети з унікальним дизайном. Родзинку кожному браслету нададуть плитки із зображенням найпопулярнішого мишеняти у світі - Міккі Мауса та його друзів, яких до набору входить 22 штуки. З друзів мишеняти представлені:

  • Мінні Маус;
  • Гуффі;
  • Плуто;
  • Дейзі Дак;
  • Дональд Дак.

Всі плитки зручні в використанні, їх легко розміщувати на браслеті і так само просто знімати. Змінюйте дизайни ваших аксесуарів знову і знову у відповідності до ваших нових ідей і настроїв. Поєднуйте характерні кольори для стилізації браслета під мультфільми про Міккі Мауса. Використовуйте чорні, білі та червоні дотси, розмістивши їх на білому або чорному браслеті. Або ж комбінуйте різні кольори для сміливіших ідей. Виявляйте свою творчість, яка більше не має меж завдяки наборам LEGO DOTS. Магія у ваших руках. Вперед! Виявіть себе та свій стиль разом з Міккі Маусом та його друзями.

Найкреативніша серія LEGO

Набори серії DOTS знайомлять дітей із радістю гри та творчим світом LEGO. Створюйте, носіть, даруйте унікальні ЛЕГО-аксесуари. Розвивайте свою уяву, винахідливість, реалізовуйте свої найсміливіші ідеї, відточуйте майстерність та дизайнерські навички.

Не забувайте поповнювати асортимент плиток за допомогою серії додаткових ресурсних наборів Extra DOTS, які можна дозамовити на нашому сайті. На даний час випущено 7 серій різних додаткових тематичних плиток для дизайну. Вибирайте, що вам потрібно. Дива починаються, як тільки відкриється коробка!

Бажаємо творчої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари