>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

351 шт.
0 шт.
22.3 × 5 × 22.3 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Про набір LEGO 41906 Dots
Для креативного облаштування свого робочого місця або кімнати фанатам ЛЕГО може стати в нагоді веселий яскравий набір з фруктовими нотками LEGO 419006 Pensil Holder. Як вже видно з назви, його головна функція - «стримувати» ручки, олівці, фломастери та інші канцелярські прилади у своїй порожнині. Сам тримач виконаний в креативних традиціях ЛЕГО - у вигляді веселого ананасу, сторони якого прикрашені різнокольоровими гладкими пінами-деталями. У комплекті ЛЕГО 41906 також є кришка - верхівка ананасу з зеленим хвостиком і маленька скибочка кавуна для різних дрібниць - скріпок, монет, гумки тощо. Ви можете змінювати дизайн ЛЕГО 41906 Дотс на свій розсуд, адже в наборі дуже багато деталей для декору бічних сторін нашого прекрасного ананасу! Окремої згадки заслуговує і коробка набору LEGO 41906 в Україні. Вона виконана у вигляді блакитного боксу з прозорою кришкою і закругленими кутами і поділена на декілька відсіків, де і лежать пакетики з деталями. Такий формат упаковки дуже зручний для сортування та зберігання маленьких, але дуже потрібних деталей конструктора ЛЕГО.

Де купити?
Купити ЛЕГО 41906 Тримач для олівців в Києві, Харкові, Дніпрі, Запоріжжі, Маріуполі можна за допомогою сайту-магазину constructors.com.ua. За попередньою домовленістю можливий самовивіз з магазину (Київ, вул. Олени Теліги, 29). Діє кур'єрська доставка по Києву. Відправка замовлень в день їх оформлення оператором «Нова Пошта» по території всієї України, крім АР Крим і території проведення ООС. Для оформлення замовлення або консультації з питань, які вас цікавлять, ви можете зв'язатися з оператором онлайн-чату сайту constructors.com.ua або за телефоном, вказаним нагорі цієї сторінки (є функція зворотнього дзвінка).

 

  • 5.0

    16 вер, 2020
    В наборе только плюсы. Во-первых, подставка для карандашей - вещь всегда нужная. К тому же она невероятно яркая. Во-вторых, упаковку с конструктора можно использовать как ланч-бокс. В наборе была подробная инструкция по сборке.
    Недостатки:
    Не рассчитывайте, что у Вас влезет вся канцелярия, но место для резервной ручки и карандаша у Вас теперь есть.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари