>
Уточнити наявність у постачальника
1499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

441 шт.
0 шт.
27.3 × 22.3 × 5.2 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Навіть найбільш стриманий і строгий інтрер'єр потребує яскравих акцентів і прикрас, які додають затишку і особливої ​​чарівності приміщенню. Коли мова заходить про кімнату дитини чи підлітка, уявляється досить барвистий простір з безліччю яскравих аксесуарів, один з яких обов'язково повинен бути з елементів ЛЕГО. Додайте ще більше виразних фарб і соковитості інтер'єру кімнати вашої дитини, зібравши приголомшливу новинку цього літа — LEGO DOTS Комплект «Літній настрій» (41937).

Про серії

Конструктори серії LEGO DOTS — справжній прорив серед творчих іграшок для дітей, які захоплюються рукоділлям і дизайном. Серія створювалася в співавторстві з надзвичайно талановиту художницею Каміллою Валала для повного занурення дітей в рукодільну творчість.

  • Набори ЛЕГО серії DOTS здатні розкрити в дитині дизайнерський талант, розвинути свій неповторний смак, а також прищепити художнє бачення світу.
  • Творчі набори зроблять дитину впевненішою в собі, а отримані вироби підкреслять унікальність їх юного творця.
  • Набори LEGO DOTS — ігри нового покоління, абсолютно сучасні та унікальні, поєднують в собі веселу розвагу і корисні навички.
  • Вони сприяють самовираженню і розвитку цікавої яскравої особистості.

Про набір

Отримавши заповітну коробку з конструктором LEGO ДОТС 41937, дитина зможе зробити різні предмети власними руками або в компанії друзів. Деякими з виробів юний майстер зможе прикрасити свій стіл, а інші — застосувати в якості аксесуару і урізноманітнити свій повсякденний образ.

  • У комплекті є безліч тайлів — різнокольорових плиток, а це означає, що у юного дизайнера буде можливість використовувати, комбінувати різні кольори і створювати візерунки на свій смак.
  • Подаруйте дитині набір "Літній настрій", який буде радувати її протягом усього року, навіть зимовими холодними вечорами.
  • Цей набір розширить межі уяви і творчого стилю у хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років.

Навіть якщо вам далеко за 6 років і сподобався даний набір — не стримуйте себе, не соромтеся творити, не бійтеся маленьких радостей. Щасливий той, в кому є дитинство :)

З чого складається набір?

  • Чарівна підставка для олівців і інших канцелярських приладдь, яка буде радувати дитячий погляд навіть при виконанні нудних математичних задач.
  • Браслет — модний і стильний аксесуар, який обов'язково стане улюбленою прикрасою дитини. Не варто побоюватися того, що браслет не підійде за розміром зап'ястя, адже він регулюється.
  • Брелок-лев, якого можна повісити на портфель, сумку або на інший елемент одягу. Все залежить від бажання і польоту фантазії.
  • Рамка для фотографії з кріпленням, в яку дитина помістить свій найулюбленіший знімок або картинку.

LEGO — гарант якості

За роки свого існування датська компанія встигла стати легендою і головним виробником конструкторів, а значить їх якість не підлягає сумніву. Всі елементи LEGO проходять ряд випробувань на падіння, нагрів і удари. Всі набори відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки і є абсолютно безпечними для дітей і дорослих.

Набір на подарунок

Кожен з нас хоч раз в житті був заклопотаним пошуком і підбором подарунку. ЛЕГО — це завжди вдалий варіант, серед всього асортименту ви в будь-якому випадку підберете щось навіть для найбільш вибагливого "винуватця торжества". Наприклад, набір Lego Dots 41937 стане приємним і незабутнім подарунком для творчих особистостей різної статі і віку (тільки не молодше 6 років) на будь-яке свято: будь то День народження, День янгола, професійне свято, і навіть Новий рік.

Купити набір LEGO DOTS Комплект «Літній настрій» (41937) можна в нашому інтернет-магазині.

  • 5.0

    2 сер, 2021
    Моя племянница очень любит лего-дотсы. У нее уже был один браслет с птичками, а теперь будет такой огромный набор. Он очень красочный и намного больше, чем ее первый сет, так что это был беспроигрышный подарок. Она уже создала несколько вариантов подставки и точно не собирается останавливаться. Даже её родители отметили то, что это хороший подарок, который будет развивать мелкую моторику. Посоветуйте, что можно будет купить дальше?
    Достоинства:
    Подставка-кактус милая и его "ручки" не отпадают. Что с браслета, что с брелка дотсы не отлетают, даже если носить на улицу. В рамку можно вставить как свое фото, так и любую картинку.
    Недостатки:
    Детальки очень маленькие, поэтому если вы прикрепите что-то неправильно, то придется снимать несколько соседних.
    • 2 сер, 2021
      Добрый день. Думаем, Вашей племяннице также подойдут такие наборы, как 41913, 41915, 41905 и 41926. Будем рады помочь с выбором.
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Моя дочка так любит этот набор! Коробочка, в которой распространяется набор также полезна, поскольку в ячейки можно разложить детальки. Цвета милые - очень летние и яркие! Она носит браслет каждый день и меняет узор на нем - так что это очень универсально. Хотя дотсов хватает на все сборки, так что вы можете собрать все и сразу. Однако, такие мелкие детали не подойдут для маленьких детей.
    Достоинства:
    Хотя здесь дано несколько идей как все украсить, остальное дети могут придумать сами. Дотсов много. Набор совместим с другими.
    Недостатки:
    Дотсы очень маленькие, не советую давать детям.
    • 9 сер, 2021
      У набора ведь идет возрастное ограничение 6+. Логично, что маленьким детям нельзя его давать.
  • 5.0

    2 сер, 2021
    Моя маленькая девочка так весело играет с этим набором. Она не прикасается к планшету, что удивительно. Зато у неё уйма прекрасных идей, что собрать из дотсов. В наборе есть сразу несколько сборок: браслет, брелок, подставка для карандашей и рамка для фото. Поэтому заняться здесь точно есть чем. Она уже присмотрела для себя набор с котиком и я с радостью ей куплю.
    Достоинства:
    Цвета яркие, ребенку интересно. Набор объединяет в себе несколько сборок. Дотсы не отпадают.
    Недостатки:
    Не заметила.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари