>
Уточнити наявність у постачальника
2199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

321 шт.
0 шт.
22.3 × 22.3 × 5 cm
6+
0 шт.

Опис

Організація робочого простору — це те, що безпосередньо впливає на продуктивність і ефективність навчання або праці. Зручно, коли всі необхідні речі знаходяться під рукою і заради них не потрібно залишати робоче місце, тим самим збиваючись з ритму або втрачаючи настрій. Знайома ситуація, чи не так? Якщо так, то вам напевно сподобається дуже корисний аксесуар з елементів ЛЕГО — набір 41936 Підставка для олівців.

Завдяки цьому набору зросте не тільки ергономічність вашого письмового столу: яскраві акценти і неординарна форма підставки для канцелярського приладдя завжди буде радувати око і піднімати настрій.

Про серію

Набори LEGO® DOTS — справжня скарбниця для розкриття талантів і розвитку творчого потенціалу у дітей. Юні обдарування можуть спробувати себе в різних творчих професіях, збираючи неабиякі красиві вироби.

Серія ЛЕГО Дотс розроблялася за участю художниці Камілли Валала — творчої і неординарної особистості.

Набори з даної серії розвивають уяву і креативне мислення. Таке проведення часу сприяє інтелектуальному розвитку, впевненості в своїх силах і працьовитості.

Пориньте разом зі своїми дітьми в світ креативу, яскравих фарб і краси разом з наборами LEGO® DOTS, які можна поєднувати між собою. Збирати вироби з наборів серії Дотс можна практично нескінченно завдяки додатковими елементами, а також різноманітності форм аксесуарів, прикрасити які можна на свій смак.

Про набір

Набір LEGO DOTS Підставка для олівців (41936) є яскравою підставкою синьо-чорного кольору для олівців у вигляді ракети з різнокольоровими вкрапленнями.

Спереду ракети вбудована рамка, яку можна відкрити і помістити свій малюнок або фотографію. Ззаду є місце, призначене для олівців, ручок, фломастерів та іншого канцелярського приладдя.

  • У комплект входить багато тайлів різних кольорів, завдяки яким можна створити свою унікальну підставку.
  • Набір складається з 321 деталі, а також інструкції по збірці, яка полегшить процес складання і зробить його цікавим.
  • Зі спеціальною міцною коробкою, що входить в комплект, зручніше зберігати і сортувати деталі. Також дитина зможе зберігати в ній інші свої речі та іграшки на свій розсуд.
  • LEGO DOTS Підставка для олівців (41936) — відмінний подарунок для хлопчиків і дівчаток у віці від 6 років, які захоплюються космосом і люблять майструвати своїми руками.
  • З даними набором діти будуть розвивати уяву, придумуючи свій приголомшливий дизайн ракети.
  • Підставка, зібрана своїми руками, зможе прикрасити робоче місце дитини, а необхідна канцелярія буде завжди під рукою. Адже відомо, що атмосфера і гарний дизайн впливають на настрій і навіть тягу до навчання.
  • Такий набір зробить проведення часу дитини захоплюючим, а настрій — прекрасним.

 

LEGO — гарант якості

Варто відзначити, що всі набори LEGO проходять ретельну перевірку на міцність. Деталі випробовуються на нагрів, удари, скручування і падіння, тому вони абсолютно безпечні, надійно з'єднуються одна з одною.

Батьки можуть не хвилюватися і бути абсолютно спокійними за безпеку своїх дітей, адже всі набори LEGO відповідають суворим міжнародним стандартам безпеки.

Геть нудьгу і буденність! Ми за креатив і натхненність!

Купити набір LEGO DOTS Підставка для олівців (41936) можна в нашому інтернет-магазині.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари