>
Уточнити наявність у постачальника
499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

188 шт.
0 шт.
26.2 × 5.7 × 10 cm
6+
0 шт.

Опис

Створюйте сміливі та яскраві дизайни аксесуарів та прикрас з LEGO Dots. Швидше відкривайте новинку - LEGO DOTS Браслет та бирка для сумки «Неоновий тигр» (41945) і вперед до творчих веселощів.

Починайте з браслета фіолетового кольору, він виконаний з гнучкого, але дуже міцного матеріалу завдовжки 19 см. Підійде для будь-якого зап'ястя, ширину можна регулювати по вашій руці завдяки п'яти отворам. Брелок виконаний у вигляді об'ємного кубика заввишки 3 см, бірюзового кольору з милою мордочкою тигреня зі спеціальним кільцем для кріплення. Тигреня ви зможете прикріпити до сумки, рюкзака, повісити на ключі, куди тільки вам захочеться.

Продекоруйте ваші нові аксесуари (браслет та брелок) за допомогою різноманітних пластинок – тайлів. У наборі представлені різні відтінки та форми пластинок – тропічні, неонові, прозорі кольори. Пластинки з блискітками та з принтами ананасів, джунглів та тварин.

Усього тайлів у наборі LEGO DOTS «Неоновий тигр» (41945) – 100 штук. Якщо для вашої ідеї, цієї кількості виявиться мало - тоді набір зі 118 пластинками, точно вам необхідний - LEGO DOTS Додаткові Тайли DOTS - серія 6 ​​(41946) продається окремо.

Щоб було ще цікавіше, комбінуйте набори LEGO Dots, збирайте свою колекцію браслетів і брелків. Демонструйте свій стиль тут та зараз. Ставайте впевненішим у собі і не бійтеся самовиражатися. Виявіть свій дикий стиль із "Неоновий тигром" від LEGO Dots.

Творча серія LEGO Dots барвиста та смілива. Усі набори ідеально підходять дітям, починаючи з 6 років.

Сім'я брелків-звірят LEGO Dots

Креативні квадратні брелоки - це ще одна особливість серії ЛЕГО Дотс. Усього налічується сім яскравих брелочків, а саме:

  • Єдиноріг (LEGO DOTS (41940));
  • Дракон (LEGO DOTS (41939));
  • Панда (LEGO DOTS (41930));
  • Цуценя (LEGO DOTS (41927));
  • Нарвал (LEGO DOTS (41928));
  • Леопард (LEGO DOTS (41929));
  • Карамельна киця (LEGO DOTS (41944)).

Кожен набір буде чудовим креативним подарунком дитині на будь-яке свято або просто оригінальним презентом без приводу.

Браслети LEGO Dots для багатьох дівчат стали улюбленими повсякденними аксесуарами. Окрім широких браслетів, серія ЛЕГО Дотс складається з наборів із двома різноманітними тонкими браслетами. Ви тільки подивіться на них, які вони милі і стильні одночасно:

  • LEGO DOTS Браслети "Пригоди" (41918);
  • LEGO DOTS Браслет "Морозиво" (41910);
  • LEGO DOTS Браслети із шармами «Глибини моря» (41942);
  • LEGO DOTS Браслет "Русалонька" (41909);
  • LEGO DOTS Браслет "Зоряне небо" (41934);
  • LEGO DOTS Браслет "Монстри" (41923).

Які браслети вам подобаються? Широкі, де у два ряди можна розмістити різні тайли. Чи вузькі, де тайли будуть упорядковані в один ряд? Іноді потрібно відразу кілька браслетів, щоб детальніше передати свій настрій і стиль.

Відкрита та проста гра

Оформити брелок та браслет буде просто кожній дитині. Усі набори ЛЕГО Дотс укомплектовані покроковою ілюстрованою інструкцією, де запропоновані ідеї декорування, їх повторити буде дуже легко. А далі творіть власні візерунки, можна створювати все що завгодно, чарівність  можна обмежити тільки ваша фантазія.

Робіть подарунки рідним та друзям своїми руками разом із LEGO Dots. Самовиражайтесь у своїй творчості знову і знову. Нехай веселощі не закінчуються ніколи.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари