>
Уточнити наявність у постачальника
229 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

95 шт.
0 шт.
12.8 × 2.8 × 9.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Для всіх юних фанатів мультфільмів від студії Дісней, що розповідають про пригоди Міккі та Мінні Маусів, компанія ЛЕГО підготувала захоплюючий та практичний конструктор. Заявіть про свої захоплення, виявляючи та втілюючи в життя власні ідеї разом із нашивкою з набору LEGO DOTS Нашивка Міккі Маус та Мінні Маус (41963), передбаченого для дітей віком від 8 років.

Про набір

Творчий набір LEGO DOTS 41963 складається з гнучкої квадратної нашивки червоного кольору, розміром 6х6 см, а також безлічі яскравих дотсів для декорування. Важливою родзинкою набору є унікальні дотси із зображенням Міккі та Мінні Маус.

Сама нашивка практична у своєму багаторазовому використанні, тобто ви можете безліч разів переробляти свій яскравий аксесуар. Після декорування нашивки яскравими дотсами під свій смак та настрій, наступним кроком буде розміщення вашого творіння на будь-якому одязі, сумці чи головному уборі. Для цього потрібно буде пришити нашивку на потрібне місце. За потреби її завжди можна буде акуратно відпороти і пришити на нове місце. Розвивайте свою уяву та дизайнерські навички разом із набором ЛЕГО ДОТС Нашивка Міккі Маус та Мінні Маус (41693).

Увага! Голка та нитка в комплект не входять.

Якого кольору дотси є в цьому наборі, запитаєте ви? Давайте подивимося! Отже, у наборі представлені такі кольори: рожевий, жовтий, чорний, білий, синій, бірюзовий, а також плитки із зображенням Міккі та Міні Маус. Усього налічується 95 елементів.

Творчий дизайн

Креативні набори LEGO DOTS знайомлять дітей із радістю гри у процесі рукоділля. Створюючи унікальний виріб власноруч, дитина повністю контролює процес створення. Легкість прикріплення дотсів, як і їх зняття, дає повну свободу дій. Навіть коли нашивка буде пришита до будь-якого одягу, дитина завжди може змінити візерунок. У будь-якому місці і в будь-який час можна швидко пожвавити свій стиль, додавши нову родзинку в свій аксесуар або просто переробивши його під свій настрій. Розвивайте свою винахідливість та винахідливість. Творчі набори LEGO DOTS стануть чудовим подарунком для стильних та яскравих дітей.

Існує спеціальна серія LEGO DOTS Extra - це набори додаткових дотсів, якщо тих, що є в наборі, вам буде замало. Усього налічується сім серій різних тематичних плиток для декорування. Всі сім серій представлені на нашому сайті та готові до замовлення. Весь список наборів з додатковими плитками ви зможете переглянути в розділі LEGO DOTS.

Якість та безпека

Починаючи з 1958 року, компанія ЛЕГО суворо контролює якість своєї продукції. Всі елементи та деталі серії ЛЕГО Дотс відповідають суворим галузевим та світовим стандартам якості. Перед продажем кожен елемент піддають ряду випробувань, щоб переконатися в якості та безпеці конструктора.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари