>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

228 шт.
0 шт.
23 × 5 × 22.5 cm
6+
0 шт.
4.5

Опис

Набір LEGO "Мегапак брелків: повідомлення" можна вважати на 100% багатофункціональним та творчим. Чому? Все дуже просто, адже з ним діти не просто створять власні брелоки, а й зможуть вивчати прості слова, розвивати дрібну моторику, спілкуватися з друзями та виглядати унікально.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41949 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO DOTS. Він містить 228 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безліч барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелки та інші дрібниці.

Різноманітність дотсів

Кожен із наборів LEGO DOTS відрізняється наявністю різноманітних кольорових деталей. Ось і тут Ви зможете знайти кілька видів:

  • круглі дотси з літерами. Це основні деталі, за допомогою яких Ви зможете збирати слова та навіть короткі речення. Вони виглядають як білі круглі деталі з чорними, якісно надрукованими літерами. Ті літери, які використовуються найчастіше отримали по 4 дотса, решта по 2;
  • напівпрозорі деталі-кристали. Дотси такого плану вже не новинка, але все одно вони чудово виглядають на будь-яких збірках. У наборі Ви отримаєте по 6 таких деталей білого, блакитного та бузкового кольорів;
  • кольорові деталі різної форми. Серед таких дотсів для Вас знайдуться і півкола, і трикутники та квадрати різних кольорів. Вибирати можна з жовтих, помаранчевих, червоних, рожевих, бузкових, коралових, фіолетових, блакитних, синіх та салатових деталей;
  • деталі із принтами. Не обійшовся набір LEGO "Мегапак брелків: повідомлення" і без спеціальних дотсів з принтами. Картинки включають серця, конюшини, блискавки, корони, вогники та інші популярні мотиви.

З такою кількістю різноманітних дотсів Ви зможете зібрати найцікавіші дизайни бірок.

Барвисті повідомлення

Крім різноманітних дотсів, описаних вище, набір LEGO 41949 має бірки 8 на 3 точки для кріплення дотсів з літерами:

  • 1 червону;
  • 2 блакитні;
  • 2 жовті.

Також є спеціальні кільця для кріплення вже готових бирок на одяг або рюкзаки:

  • 1 золоте;
  • 2 срібні.

Маленькі дизайнери можуть вибрати спочатку колір основної деталі брелка, написати повідомлення, прикрасити бирку додатковими дотсами і надійно повісити на рюкзак. Саме тому діти можуть грати з повідомленнями не лише вдома, а й взяти з собою до школи, щоб спілкуватися з друзями, використовуючи звичайні слова, придуманий ними шифр або просто демонструвати свій сьогоднішній настрій. І нехай не переживають, якщо щось піде не так, набір містить ключ, за допомогою якого можна легко розбирати дотси.

Такий набір, як LEGO “Мегапак брелків: повідомлення” стане найкращим подарунком для творчості та самовираження дітей. Дайте їм можливість створювати, змінювати та тішити себе власними творами щодня.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    18 кві, 2022
    В целом, это отличное небольшое занятие, любимое моей 7-летней дочерью и 13-летней дочерью. 4 звезды даны только потому, что инструмент для удаления точек был немного хлипким и сложным в использовании, а кольца были хрупкими, чтобы безопасно использовать их для крепления (можно исправить с помощью собственніх металлических). Детям очень понравилось, есть хороший выбор цветов и достаточно букв для двоих. Сами точки очень надежные и хотя у меня не было возможности проверить их на время, я искренне верю, что они будут хорошо держаться. Упаковка аккуратная и не требует пояснений, как и инструкции.
    Достоинства:
    Пластиковая коробка максимально удобная для хранения. Много разных деталек: цветов, картинок и букв. Развивает мелкую моторику и фантазию.
    Недостатки:
    Кольца и разделитель деталей не самые надежные.
  • 5.0

    18 кві, 2022
    Цей набір — це унікальний набір Lego з величезною кількістю деталей, щоб дитина могла створювати власні етикетки! У комплект входять 3 бірки і 2 кріплення на сумку, а також безліч букв і кольорових плиток, щоб зробити будь-який тег, який вам подобається. Деталі літер написані великими літерами і легко закріплюються на ярлику (і відкріплюються). Кольорові фрагменти — це квадрати та чверть кола. Усі деталі поставляються в пластиковому контейнері з сімома відділеннями, що закривається, що набагато краще, ніж звичайна картонна коробка.
    Достоинства:
    Велика кількість кольорових деталей та деталей з буквами. Детали зроблені дуже якісно. В наявності роздільник деталей. Кріплення міцні.
    Недостатки:
    Маленьким дітям краще не давати деталькі, надто дрібні.

Рекомендуємо подивитися ці товари

Артикул:
10874
59 шт.
2+