>
Уточнити наявність у постачальника
1079 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

388 шт.
0 шт.
23 × 5 × 22.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Що може бути краще за браслет серії LEGO Dots? Правильно, одразу 5 браслетів в 1 упаковці, щоб вистачало на різні ідеї і можна було міняти прикраси кожен робочий день. Це і пропонує набір LEGO "Меганабір для створення браслетів" - отримати 5 різнокольорових браслетів та безліч дотсів для них. Дивуйте всіх стильними прикрасами, створеними власними руками та показуйте, чим захоплюєтеся.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41807 було випущено у рамках серії LEGO Dots. Він містить 388 якісних деталей та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безлічі барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Стильні дотси

Основа кожного набору серії LEGO Dots – маленькі детальки, названі дотсами. Це логічно, оскільки dots перекладається з англійської як точки, а елементи здебільшого мають розмір 1 на 1 піксель (хоча можна зустріти і трохи більші). Також їхня особливість - гладка поверхня зверху, через що деталі підходять тільки для прикрашання, але не для створення пірамідок.

У наборі ЛЕГО 41807 представлено величезний вибір дотсів, щоб задовольнити будь-якого дизайнера-початківця. Серед них:

  1. однотонні дотси з відтінками зеленого, синього, рожевого, червоного, жовтого, а також чорні та білі. Вони різних розмірів, починаючи від стандартних квадратів і закінчуючи півколами;
  2. напівпрозорі деталі у вигляді стандартних дотсів, а також підвіски (ролики, черепи, котики, замочки, планети та інші);
  3. ексклюзивні деталі з принтами, які трапляються випадково в кількості 20 штук. Це можуть бути різні тварини, написи, візерунки або стильні зображення.

5 браслетів на вибір

Щоб одразу мати можливість продемонструвати отримані в наборі дотси, до нього додано 5 браслетів на вибір. Вони виконані з м'якого матеріалу, можуть регулюватися, враховуючи обхват руки і в довжину досягають приблизно 20 сантиметрів. Всього на такій довжині можна розмістити 24 дотси, якщо заповнювати все вільне місце. Але і це не все, особливість набору – це те, що додані до нього браслети присвячені різним тематикам та мають власні назви. Це:

  • жовтий – літні пригоди;
  • фіолетовий – космічні дива;
  • бузковий - вуличний стиль;
  • зелений – природа;
  • чорний – тварини.

Використовувати дотси, призначені для браслета або створювати унікальні дизайни та відображати ними свій стиль - вирішувати можна самостійно. У наборі кольори підібрані таким чином, що навіть найнесподіваніші поєднання можуть приємно здивувати та стати улюбленими. Головне – не боятися експериментувати та заражати цим усіх навколо.

Продемонструйте свій стиль, вибравши один із заготовлених браслетів або створивши свій власний у наборі ЛЕГО "Меганабір для створення браслетів".

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Що подобається в наборах серії, так це відсутність вказівок та можливість створювати дитиною все, що їй заманеться, використовуючи свою фантазію. Хоча у набір і додається флаєр або інструкція з ідеями, ними можна скористатись на початку і відкласти, розпочавши творити. І в цьому наборі достатньо місця для цього, оскільки є одразу 5 браслетів. Їх можна прикрасити як деталями тих же або схожих кольорів, так і навпаки, щоб виділялись. Особливий класс - це принтовані деталі як от голуб на скейтборді.
    Достоинства:
    Складати дуже просто - береш дотси і закріплюєш на браслеті. Великий вибір як браслетів, так і дотсів. Додані більш нові дотси з підвісками. Кожен браслет регулюється та надійно утримує деталі.
    Недостатки:
    -
  • 5.0

    23 січ, 2023
    Не можу сказати, що це найнайнайулюбленіша серія доньки, оскільки вона все ж віддає перевагу Лего Френдс, проте вона також залюбки проводить час, прикрашаючи аксесуари дотсами та додаючи їх до будівель улюбленої серії. Цей набір дозволяє прикрасити одразу 5 різнокольорових браслетів, оскільки дотсів вистачить на усі. Вони міцно тримаються на основі браслета, а також легко знімаються, щоб змінити зовнішній вигляд. Для їх зберігання (ті, у кого є набори серії зрозуміють) є спеціальний контейнер з відділеннями.
    Достоинства:
    5 браслетів, які дитина може обирати та прикрашати, відповідно до свого вбрання та настрою. Деякі дотси з смішними принтами. Міцне кріплення дотс-браслет та застібки.
    Недостатки:
    Хотілося б ще більше деталей з принтами, оскільки поки що переважають однокольорові.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари