>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

234 шт.
0 шт.
26.2 × 5.7 × 10 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Компанія ЛЕГО представила нову колаборацію – творча серія LEGO DOTS та фантастичний світ Гаррі Поттера. Декоруйте тематичними дотсами відразу кілька аксесуарів з набору LEGO DOTS Гоґвортс. Комплект аксесуарів (41808) скаладється з широкого браслета завдовжки 20 см, нашивки для одягу, брелока та аксесуарів для ключів. Дотси різних кольорів і форм допоможуть зробити аксесуари з набору по-справжньому унікальними.

Ви можете змінити дизайни ваших аксесуарів в будь-який час і в будь-якому місці. Дотси легко знімаються та переставляються місцями. Але швидке та легке зняття не означає, що пластини можуть триматися слабо. Точно ні, всі дотси міцно тримаються на аксесуарах набору і можуть комбінуватися з браслетами, нашивками та брелоками з інших конструкторів ЛЕГО ДОТС. Комбінуйте набори ЛЕГО Дотс для створення унікального стилю.

Про набір

Творчий набір LEGO DOTS Гоґвортс. Комплект аксесуарів (41808) складається з широкого браслета, нашивки, двох брелоків та 234 дотсів різних форм та кольорів, з підвісками та тримачами для них. 10 (з 16 можливих) – це дотси-сюрприз, які трапляються у наборі у рандомному порядку. Цікаво, що чекає саме на вас, випробуйте вдачу прямо зараз. Швидше відкривайте упаковку набору, вперед, чарівний світ магії та чаклунства чекає на вас.

Відчуйте себе справжніми дизайнерами, змінюйте декорації за своїм настроєм та смаком. Виявіть своє захоплення світом Гаррі Поттера за допомогою тематичних дотсів. Цей набір ідеально підходить для юних шанувальників Гаррі Поттера, які хочуть висловити свою любов до світу чаклунства та магії.

Творчість і кастом

Призначений ігровий набір аксесуарів Хогвартс для дітей віком від 8 років. Набори для рукоділля LEGO DOTS допомагають дітям проявити себе, висловити свою любов до магічного світу Гаррі Поттера.

Комбінуйте новинки від LEGO DOTS, які також присвячені Гаррі Поттеру, для більшого натхнення та радості фанатів поттеріани. Зверніть увагу ще на два набори: підставка для канцелярії Сова Букля (41809), настільний комплекс учня Хогвартс (41811). У дужках прописано індивідуальний артикул кожного набору, а за його допомогою ви зможете знайти конструктори на нашому сайті.

Ігрові та творчі набори LEGO DOTS – це свобода фантазії, можливість проявити свій стиль, свою індивідуальність, насолодитися грою та креативом. Створюючи унікальні персоналізовані прикраси та аксесуари, діти розвивають творчий потенціал, винахідливість, навчаються висловлювати свої ідеї та емоції через творчість. Що цілком сприяє особистісному зростанню вашої дитини.

Якість без компромісів

Всі компоненти ігрових наборів ЛЕГО мають безкомпромісну якість починаючи з 1958 року. Компанія LEGO надає великого значення безпеці своєї продукції, тому всі елементи та деталі кожного ігрового набору проходять різні тести на безпеку, включаючи випробування на падіння, скручування, нагрівання та навіть роздавлювання. Тільки після того, як кожна навіть найменша деталь пройшла перевірку та відповідає світовим стандартам безпеки, вона може бути використана у певному конструкторі LEGO.

Завдяки таким суворим перевіркам своєї продукції, перевіркам відповідності всім світовим стандартам якості та вимогам безпеки, компанія ЛЕГО може сміливо заявити про якість кубиків LEGO без жодних компромісів.

  • 5.0

    13 бер, 2023
    Донька кілька місяців казала за набори браслетів і хоча вони коштують недорого, ми то забували придбати, то не могли визначитись з тим, щоб запав саме у душу. І тут з’являється цей набір - бінго! Що може бути краще за улюбленого Гаррі. І що цікаво, у наборі не тільки браслет, але є і нашивка, і брелки. Дотси кольорові і переважають кольори факультетів, тому можна зібрати з улюбленим. Також є чисто білі дотси, підвіски з блискавками та принтовані (головні герої та герби). До основ вони приєднуються добре і так щоб випадково відлетіли то майже виключено. Якщо потрібно видалити деталь, яка оточена іншими, то взагалі варто використати ключ.
    Достоинства:
    Якісний пластик для деталей та м’яка гума для ремінця. Ремінець можна регулювати за шириною і він приємний на дотик, тому не натре руку. Також у нашивки є отвори, щоб пришити до одягу, а брелки мають кільце. Продуманий навіть випадок зі складнощами відділення деталей - є спеціальний золотистий ключ.
    Недостатки:
    Хотілося б більше принтованих деталей, оскільки по цій темі їх можна зробити безліч.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари