>
Під замовлення
169 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

115 шт.
0 шт.
9.5 × 14.7 × 1.4 cm
6+
0 шт.

Опис

У здоровому тілі – здоровий дух, а в наборі LEGO “Додаткові елементи DOTS – випуск 7 – СПОРТ” вгадайте що? Відповідь проста – нові дотси для Вашої колекції, пов'язані зі спортивною тематикою. Ну так чого Ви чекаєте, настав час додати Вашим дизайнам крапельку здорового способу життя.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41958 було випущено у рамках серії LEGO DOTS. Він містить 115 якісних деталей, барвисту інструкцію та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безлічі барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Що таке дотси?

Якщо Ви зайшли на сторінку цього набору, то швидше за все знаєте, що таке дотси. В іншому випадку - коротка відповідь на це питання така. Дотси - це дрібні деталі LEGO розміром 1 на 1, створені спеціально для цієї серії. Вони можуть бути різного кольору, розміру, можуть мати принти, а можуть бути прозорими. Використовувати їх можна як для створення власних прикрас, так і додавши до інших збірок. Саме 7 випуск присвячений тематиці спорту, тому всі деталі також пов'язані з цим напрямком. Всього зазначено 115 деталей, але оскільки практика LEGO заснована на тому, що вони додають по додатковій запасній деталі маленького розміру, то фактичне число становить 123. Однак для відповідності офіційній інформації, нижче деталі розписані без урахування додаткових.

Однотонні дотси

Традиційно в наборах з дотсами Ви знайдете однотонні деталі та принтовані. Але розпочнемо з перших. У наборі LEGO 41958 Ви знайдете:

  • 15 темно-синіх деталей чверть кола;
  • 15 бірюзових деталей чверть кола;
  • 15 блакитних деталей кола (новий колір);
  • 15 жовтих деталей кола;
  • 15 коралових деталей чверть кола;
  • 15 сірих деталей чверть кола;
  • 15 морських деталей кола.

Шляхом нескладних обчислень, виходить число 105 (якщо 112 з додатковими) - кількість деталей однотонних дотсів. Всі вони якісні, міцні та допоможуть втілити безліч ідей.

Принтовані дотси

Лейтмотив цього набору - спорт і в першу чергу це показано в принтованих деталях. Всього для 7 серії створено 16 унікальних дизайнів, з яких Ви випадково отримаєте 10 (+1 запасний). Які це будуть деталі, Ви зможете дізнатися лише після того, як відкриєте пакетик та дістанете дотси. Серед них можуть бути:

  1. тварини із спортивними пов'язками на голову;
  2. різні м'ячі (футбольний, тенісний, баскетбольний та воланчик);
  3. спортивне взуття (кросівки, ковзани, ролики, пуанти);
  4. мотивуючі фрази та дотси з кубками.

Такі яскраві та різноманітні дотси зможуть доповнити не одну цікаву збірку чи прикрасу (в набір не входить). Вони також розвивають креативне мислення, фантазію, дрібну моторику та посидючість дитини.

 

Розбавте Ваші дизайни спортивними дотсами із набору LEGO "Додаткові елементи DOTS – випуск 7 – СПОРТ".

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари