>
Уточнити наявність у постачальника
129 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

115 шт.
0 шт.
15 × 0.7 × 9.5 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Дотсів ніколи не буває надто багато. Частково це пов'язано з тим, що деталі занадто маленькі і легко можуть загубитися, а частково з тим, що вони мають різні дизайни і постійно виходять нові. Розширте свою кількість дотсів з набором LEGO "Додаткова серія 8. Блиск і сяяння" і сяйте яскравіше за всіх, прикрашаючи ними свої аксесуари.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 41803 було випущено у рамках серії LEGO Dots. Він містить 115 якісних деталей та призначений від 6 років. Тематика набору – прикраси.

Увага! У наборі виключно дотси, без браслета чи збірки, на якій їх можна було б розмістити.

Особливості серії. Серія LEGO DOTS відрізняється відсутністю стандартних деталей, але наявністю безлічі барвистих деталей 1 на 1 з різними принтами. Задіявши фантазію та з їх допомогою можна створити різні унікальні браслети, коробочки, брелоки та інші дрібниці.

Що таке дотси та "з чим їх їдять" у наборі

Почавши з визначення, дотси - це маленькі детальки, найчастіше розміром 1 на 1 точку (хоча можуть бути трохи більше). Крім відмінностей з розміром, вони можуть бути різних кольорів, мати принти або об'ємні ділянки. Однак хоч би якими вони були зовні, з них не зібрати будинок чи машину, вони орієнтовані виключно для прикрашання вже готових предметів чи аксесуарів.

Набір ЛЕГО 41803 присвячений блиску та всьому, що з ним пов'язано. Отже, додані дотси також відображають цю тематику. Загалом у наборі їх 115 штук і у відкритому пакеті можна виявити:

  • однотонні дотси (рожеві, чорні та блакитні);
  • блискучі та прозорі дотси (фіолетові та сріблясті);
  • деталі, що переливаються на сонці;
  • об'ємні деталі у вигляді перламутрових кристалів та опуклих зірочок;
  • і це не все!

Ексклюзивні для серії дотси

Що відрізняє такі полібеги від інших наборів серії Дотс, так це наявність тематичних принтованих дотсів. Деякі з них безпосередньо пов'язані з тематикою набору, інші просто підходять за стилем. Для цього набору таких спеціальних дотсів було випущено 16 штук. Вони зображують певний предмет або істоту, пов'язану з блиском і здебільшого надруковані на чорному тлі. Такі дотси поєднуються не тільки з представленими в наборі, але й іншими деталями, якщо хочеться додати сяйва. Отримати їх усіх одним махом не вийде, адже до кожного пакетика додано всього по 10 таких деталей. Від початку він запаяний і дізнатися, що всередині можна лише після відкриття. Серед дотсів, що випадають таким чином, можуть виявитися:

  • тварини (зайчик, котик, крило);
  • кристали (діамант, довгастий камінь)
  • серця (багато маленьких, велике рожеве),
  • космічні (комета, що летить, велике сонце в короні, сузір'я, старіючий місяць, зірка)
  • інші (робот, диско-куля, корона, кольорові смужки).

Додайте у своє життя крапельку блиску з набором ЛЕГО "Додаткова серія 8. Блиск і сяяння" і переконайтеся самостійно, наскільки все стане веселішим та яскравішим. І пам'ятайте, не буває надто пізно для того, щоб засяяти.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    23 січ, 2023
    Серія і так в більшості орієнтована на дівчат, проте якщо деякі набори ще підходять маленьким модникам, то цей вже скоріше саме дівчачий. У ньому дуже багато дотсів з блискітками, зірочками та навіть деталі з принтами присвячені сердечкам, коронам та милим тваринкам. На браслет кріпляться добре, але потрібно мати сам браслет, оскільки в упаковці лише деталі. Загалом донька 8 серією дотсів задоволена та після отримання прикрашає усе лише ними.
    Достоинства:
    Дотси різного розміру присвячені блиску. Судячи по кольорам, пов'язані також з космічною темою. Принти виконані якісно, видно, що не злізуть. На браслетах та інших прикрасах тримаються добре.
    Недостатки:
    Все ж таки шкода, що в такі набори не додають браслети хоча б на 1 полосочку дотсів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари