>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

374 шт.
4 шт.
26.2 × 7 × 38.2 cm
6+
0 шт.
4.7

Опис

Для швидкого і оперативного реагування на будь-які позаштатні ситуації, у поліції ЛЕГО-Сіті є мобільний штаб. Цей командний пункт з набору LEGO 60139 City знаходиться в причепі, який везе велика вантажівка-тягач. У мобільному штабі набору ЛЕГО 60139 знаходяться переносні дорожні загородження, тюремний відсік для затриманих, ситуаційний центр з технікою, відсік для мотоцикла. Екіпаж штабу - дві людини і службовий пес. Але копам потрібно буть напоготові - спільник недавно затриманої аферистки задумав зухвалий план її звільнення за допомогою ланцюга і гака! Він хоче виламати двері камери своїм квадроциклом, відкривши заарештованій шлях на волю. Чи зможуть двоє копів перешкодити зухвалому бандиту?

  • 5.0

    15 кві, 2021
    Добрий день! Купували сину на подарунок, вік 5 років, збирали всі разом- тато, мама і син, чудове проведення часу, перше знайомство з лего. Якісь - чудова, все швидко і надійно. Тепер улюблена іграшка. Багато героїв, можна вигадувати різні сцени, розвиває уяву дитини. Дякую команді constructors:)
    Достоинства:
    Все чітко, якість хороша, доступна класична інструкція, після збірки повноцінна іграшка
    Недостатки:
    Немає, але є смішний, постійно шапка поліцейського падає:)
  • 3.0

    14 лис, 2020
    Когда я первый раз увидел набор, то я был немного разочарован. мне он показался гораздо меньше набора 2012 года. Но! Открыв коробку я понял, что на деле он гораздо больше, чем кажется. А теперь к тому, что мне понравилось. Сзади раскладывается часть с велосипедом - отличное дополнение. У грузовика открываются все двери. Средняя часть немного мне показалась мала, поэтому я доставил еще одно сиденье. Вроде как это редизайн набора 2014 года, но могу ошибаться. Если это так, то набор 2014 мне нравится гораздо больше. К тому же тут проблемы с грузовиком.
    Достоинства:
    В грузовике - тюремная камера из которой вырываются преступники. Подходит для игры с детьми.
    Недостатки:
    Грузовик постоянно разваливается и это не относится только к камере, а ко всему грузовику.
  • 5.0

    14 лис, 2020
    В один момент сборки мой сын был очень расстроен, когда постройка развалилась. До этого у него было много конструкторов лего и он хорошо знает как все правильно собирать. Но дело в том, что в задней части прицепа основа собирается из двух меньших пластин. Сверху на них еще дополнительно ставятся другие детали и при давлении они распадаются. Лучше, чтоб там была одна цельная пластина. Советую помочь детям на этом этапе, чтоб избечать негативных эмоций. Цельная постройка выглядит круто, но все же оценка 3 из-за того момента.
    Достоинства:
    Минифигурки, собака и аксессуары. Отлично подходит для игр.
    Недостатки:
    Проблема с двумя пластинами. Можно было бы добавить еще одно место в трейлере.
  • 5.0

    15 січ, 2019
    Збирали разом з дитиною 4 років. Дуже докладна і зрозуміла інструкція в ілюстраціях. Помилитися неможливо. Всі деталі вставляються щільно і тримаються відмінно, навіть при інтенсивній експлуатації. В зібраному вигляді вийшло кілька машинок. Сам фургон з безліччю дрібних функціональних деталей. Туди і бандитів посадити можна і мотоцикл загнати. Набір з поліцією став улюбленою іграшкою у дитини.
  • 5.0

    18 лис, 2018
    За якістю нічого подібного немає на ринку: всі деталі зроблені ідеально, все скріплюється як і повинно-не туго, але і не розвалюється. Чудові колеса, осі-переживуть будь-які Китайські / російські конструктори. Навіть через багато-багато маніпуляцій все так само крутяться, не відвалюються. Гума не пахне, в міру м'яка, не залишає слідів, не креслить. Як завжди у лего інструкція чудова. З прикольних деталей можна відзначити: купа коліс, тонкі осі, мотоцикл, собака, гроші, рюкзак злодюжки для грошей, ланцюг, гак, решітки, багато великих стін, довгі деталі причепа. Звичайно ще багато нюансів і дрібниць, але не так цікаві: рації там всякі, антени, конуси, бензобаки вантажівки,
  • 5.0

    26 жов, 2018
    Очень нам хочется этот набор, ждем с нетерпением новогодних акций. У нас почти весь штат полицейский укомплектован, осталось только базу купить.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари