>
Есть в наличии
6199 грн
4905 грн
Купить в рассрочку

По Киеву курьером: бесплатно (100% предоплата)

По Киеву почтой: бесплатно (100% предоплата)

По Украине: бесплатно (100% предоплата)

Наложенный платёж: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

При условии предоплаты отправка и доставка данного набора осуществляется бесплатно.

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

1 513 шт.
6 шт.
37.8 × 10.3 × 58.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендуемыe Комплекты

+ =
6548 грн
5174 грн
+ =
7998 грн
6291 грн
+ =
6548 грн
5174 грн
+ =
10198 грн
7985 грн
Lamp

Ваш набор гарантированно засияет!

Battery

Лайткит, работает от батареек формата АА!

Книга

Подробная инструкция по установке LED-элементов!

USB Cord

USB-порт поможет быстро соединить отдельные элементы!

Cube

Использованы только оригинальные прозрачные элементы LEGO!

Описание

Хартлейк-Сити дает возможности для развития любого из увлечений. Часть из них можно прокачать в наборе LEGO “Общественный центр Хартлейк Сити”, отправившись вместе с друзьями в музыкальную комнату, студию звукозаписи, художественную студию или компьютерный клуб. 

О наборе 

Основная информация. Набор LEGO 41748 был выпущен в рамках серии LEGO Friends. Он содержит 1513 качественных деталей, красочную инструкцию (есть также доступ к электронным инструкциям в приложении LEGO Building Instructions) и предначен от 9 лет. Тематика набора - строения. 

Особенности серии. Серия LEGO Friends создана специально для девочек, которые любят конструктор LEGO. В ней Вы отправитесь в Хартлейк-Сити, познакомитесь с его жительницами и жителями и вместе побываете в уйме захватывающих приключений. 

Разносторонние жители Хартлейк-Сити

Никто из жителей города постоянно не сидит на месте. Они ходят на работу, находят новые хобби и активно отдыхают. В наборе ЛЕГО 41748 можно узнать немного больше о том, кто чем увлекается.

  1. Пэйсли - скромница, раскрывающаяся во время игры на музыкальных инструментах. В наборе она одета в белую футболку, голубую жилетку, штаны мятного цвета и сиреневые туфли;
  2. Лиэнн - энергичная девушка, останавливающаяся только порисовать. Она одета в белую футболку с логотипом центра, салатовую юбку и синие кеды;
  3. Нова - популярная блогерша, которая фанатеет от компьютерных игр. Она для похода в центр выбрала фиолетовую футболку с принтом инопланетной тарелки, салатовые шорты и салатовые вьетнамки;
  4. Зак - парень с множеством увлечений, от пения до езды на мотоциклах. Он имеет синюю майку, белые шорты и черные кеды;
  5. Олли - модник, желающий прославиться. Он одет в белую футболку с логотипом клуба, серые штаны и синие туфли;
  6. Стефани - девушка, которая подросла за время существование серии LEGO Friends и стала мэром. В наборе она имеет белую майку, голубой брючный костюм и черные туфли. 

В данном наборе также появляется такса Новы - Пикл. Девушка научила его заново ходить после катастрофы и теперь они неразлучные друзья. 

Чем хотите заняться сегодня?

Общественный центр из данного набора разделен на этажи, каждый из которых имеет свой цвет и посвящен определенному хобби. Его особенностью является то, что центр модульный. Это значит, что этажи можно переставлять и комбинировать в любой последовательности. Общие размеры общественного центра достигают 41 сантиметра в высоту, 23 в ширину и 28 в длину. 

  • голубой этаж - музыкальная комната со сценой и различными инструментами;
  • розовый этаж - художественная студия с мольбертом, а также частично дизайнерская комната из-за расположенной швейной машинки;
  • зеленый этаж - студия звукозаписи с компьютерами и местом для приглашенных гостей;
  • желтый этаж - компьютерный клуб с автоматами и экранами. Дополнительно сбоку расположена желтая горка;
  • крыша -  используется в роли теплицы, поэтому имеет застекленные растения и бочку с водой. Также с неё спускается установка, позволяющая Лиэнн разрисовывать стену предыдущего этажа.

Помимо этажей, в наборе есть несколько сборок, которые располагаются на улице: лавочка, фонарь, дерево с подвешенной шиной для катания.

Будьте таким же разносторонним, как и жители из набора ЛЕГО “Общественный центр Хартлейк Сити”, собирая центр и осваивая новые хобби.

Удачной и интересной сборки!

  • 5.0

    2 Июл, 2023
    Дійсно гарний та великий набір. Можливо, варто подумати про те, щоб дорослий наглядав за будівництвом (як я за донькою), оскільки помилка може коштувати розбирання майже всього будинку. Починаючи зверху, є зона для садівництва, далі - кімната для творчості з рухомою швейною машинкою. Потім у є ігрова кімната, на одному з ігрових столів стоять оригінальні мініатюрні фігурки лего. Є ще одна кімната для зйомок телешоу (очевидно, Оллі). В основі є музична кімната з рухомою центральною сценою. Збоку будинку є крута гірка, яка переносить вас з одного рівня на інший. З іншого боку будівлі є підйомна платформа, тому стіни можна “розфарбовувати”. У цьому наборі більш, ніж достатньо персонажів для кімнат, та й інші герої з колекції не виглядають недоречно.
    Достоинства:
    Кілька поверхів з рівнями, які діти можуть організувати за власним бажанням. При цьому простір організований не тільки всередині, але і зовні. Кімнати розфарбовані у різні кольори. До набору входять невеликі аксесуари, такі як швейні машинки та чашки. 6 мініфігурок: Пейслі, Ліанн, Оллі, Нова, Зак, Стефані і собачка Пікл.
    Недостатки:
    Немає доданих сходів і хоча це не критично, але не зрозуміло для дитини.
  • 5.0

    2 Июл, 2023
    Коли я кажу вам, що ми з донькою отримували все більше і більше задоволення з кожним побудованим рівнем, повірте це дійсно так. Дрібні деталі на кожному рівні такі класні, і тут є щось для кожного - камери, музичні інструменти, швейне приладдя… Частина вулиці також не відстає, маючи ліхтарі та гойдалку. У наборі є наклейки, але я була дуже рада, коли ми виявили, що великий мурал графіті - це принт. Загалом це фантастична багатоповерхова будівля, на розі гарної маленької вулички. Мініфігурки також потішили, приємно дізнатись, що у Стефані все найкращим чином і вона тепер мер міста. Окрім неї є ще 5 персонажів з мультсеріалу та такса на візку. Якщо у вас також є LEGO 41747, то набори були розроблені таким чином, що легко поєднуються.
    Достоинства:
    Набір має вигляд головного подарунку на будь-яке свято. Кожен поверх можна переміщати вгору або вниз по стопці, знімати і грати з ним окремо. Після того, як будівля буде збудована, в ній буде музична кімната, студія звукозапису, зона відпочинку, художня студія, басейн, оранжерея і кімнати, які не піддаються опису😅. Він міцний (до певної міри) для справжньої гри і наповнений фігурками.
    Недостатки:
    Таке місце не обов'язковим для будівництва власного містечка.
  • 5.0

    2 Июл, 2023
    Наша донька нещодавно захопилася “складанням деталей”, тому до цього набору ми зібрали лише 2 менші комплекти серії. І тут можна уявити її здивування, коли на день народження вона отримує цю величезну коробку. Я був вражений тим, наскільки вона була зацікавлена в процесі і як весело їй було уявляти всілякі сценарії на рівнях. Їй сподобалися персонажі, запропоновані їм активності та всі кольори. Додатковим бонусом є те, що вам не обов'язково зберігати рівні в тому ж порядку, що і в інструкції по збірці. Ви можете відокремити їх як повноцінні рівні і розташувати в будь-якому порядку, який вам подобається. Або навіть роз'єднувати їх під час гри, даючи дітям ще більше свободи для використання їхньої уяви. Я не знав, чого очікувати, але тепер ми на 100% лего-сім'я.
    Достоинства:
    Набір вищий, ніж очікувалося, але дуже міцний. Також він барвистий і наповнений різними деталями. Внутрішні кімнати дивовижні - музична кімната, художня студія, зона відпочинку тощо з художніми, швейними, музичними, садовими та ігровими аксесуарами. Рівні будівлі можна переставляти, тож діти можуть пристосовувати їх до своїх потреб. Зрештою є 6 мініфігурок та песик.
    Недостатки:
    Єдиним мінусом є те, що набір досить дорогий без знижки.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары