>
Есть в наличии
3499 грн
2706 грн
Купить в рассрочку

По Киеву: 120 грн

По Украине: по условиям перевозчика

Самовывоз: бесплатно

Оплатить заказ Вы можете:

  •  наличными при получении товара.
  •  онлайн оплатой на сайте.
  •  денежным переводом на расчётный счет.

Реквизиты для оплаты и подтверждении заказа получите при помощи смс сообщения.

717 шт.
4 шт.
54 × 7.85 × 28.2 cm
7+
0 шт.
4.7

Рекомендуемыe Комплекты

Lamp

Ваш набор гарантированно засияет!

Battery

Лайткит, работает от батареек формата АА!

Книга

Подробная инструкция по установке LED-элементов!

USB Cord

USB-порт поможет быстро соединить отдельные элементы!

Cube

Использованы только оригинальные прозрачные элементы LEGO!

Описание

Когда поблизости города расположено море, жители должны не только использовать его для веселого проведения времени, но и заботиться о чистоте воды. Жители Хартлейк-Сити понимают эту ответственность, поэтому в наборе LEGO “Морская спасательная лодка” организовывают миссию по очистке моря. 

О наборе 

Основная информация. Набор LEGO 41734 был выпущен в рамках серии LEGO Friends. Он содержит 717 качественных деталей, красочную инструкцию (есть также доступ к электронным инструкциям в приложении LEGO Building Instructions) и предначен от 7 лет. Тематика набора - транспорт. 

Особенности серии. Серия LEGO Friends создана специально для девочек, которые любят конструктор LEGO. В ней Вы отправитесь в Хартлейк-Сити и познакомитесь с его жительницами и жителями и вместе побываете в уйме захватывающих приключений. 

Минифигурки на борту

На корабле в наборе ЛЕГО 41734 собралась небольшая компания, собирающаяся совместить приятное с полезным - веселье и очисткой моря.

  1. Нова - блогер, которая хочет найти друзей в реальности. На морской прогулки девушка выбрала купальник, салатовые шорты и желтые вьетнамки;
  2. Алия - умная девушка, получающая наслаждение от бескорыстной помощи другим. Она имеет красочный купальник на молнии, розовые велосипедки и синие вьетнамки;
  3. Гуннар - капитан корабля. Парень одет желто-зеленый водолазный костюм. Также он имеет серую шапку и очки;
  4. Марко - друг Гуннара. Последний участник команды одет в желтую майку и зеленые бриджи. Также на нем синие вьетнамки. 

В целях безопасности каждая из фигурок имеет оранжевые спасательные жилеты, которые надеваются поверх принтованной одежды.

Помимо людей, в наборе есть также фигурки дельфинов. 2 из них большие и синие, а 1 маленький голубого цвета.

Спасательная лодка

Основная сборка данного набора - катамаран. Его основа создана с использованием белых и оранжевых деталей. На ней расположена бирюзовая кабина и сиреневая палуба с местом для капитана. Дополнительно есть желтая горка, по которой можно быстро съехать в воду. Альтернатива представлена в виде лестницы. Сняв верхнюю часть, можно попасть вовнутрь кабины. Она выполняет роль лаборатории с микроскопом и различными приборами. Также есть небольшие детали в виде столика, солнцезащитного крема и так далее.  

Несмотря на возможность повеселиться жарким днем, друзьям нельзя забывать о главной миссии - очистке моря. Для этого в наборе предусмотрена небольшая подводная лодка, рассчитанная на 1 минифигурку. Установленным на лодке крюком, её можно опустить вниз и отправиться собирать мусор (бутылки, колеса, бокалы), а также специальными датчиками брать пробы воды для анализа. Найденный мусор доставляется в специальное огороженное место около катамарана, где остальные из команды вылавливают его и сортируют по контейнерам. 

Взбирайтесь на борт катамарана в наборе ЛЕГО “Морская спасательная лодка”, чтобы в компании друзей принять участие в миссии по очистке моря от мусора. 

Удачной и интересной сборки!

  • 5.0

    19 Июл, 2023
    Цей набір настільки добре продуманий, простий у складанні та цікавий у грі, наскільки можна було очікувати від лідера ринку. Він також несе в собі позитивне послання про екологічність та відповідальність. Цеглинки складаються у великий човен-катамаран, повністю обладнаний спальними місцями, вбиральнею та кухнею, обідньою зоною (з бутербродами!) і невеликим лабораторним столом з комп'ютером та мікроскопом. Але на цьому розваги не закінчуються, є також невелика капсула дослідника, яка може працювати незалежно від основного корабля, 4 фігурки персонажів, 3 дельфіни (2 дорослих і один малюк) і численні запасні деталі, які можна змішувати і поєднувати між собою. Для цього ви отримуєте крихітні пляшечки, бляшанки та шини, які можна зачерпнути з моря і зберігати в палубних сміттєвих баках, сітки та палиці для збирання водного сміття, жолоби для веселого спуску у воду та колеса, щоб утримувати кораблик у русі навіть на суходолі - підлозі. Для веселої збірки та гри більшого і не треба.
    Достоинства:
    На відміну від більшості наборів, пригоди відбуваються не у місті та будинку, а у морі та на човні. Набір підкреслює теми забруднення океану та добробуту тварин. Основна модель човна має детальний інтер'єр, до якого можна потрапити, знявши секцію палуби на даху. Додано достатньо деталей як сміття, так і можливостей для його прибирання. Фігурки, що входять до набору, одягнені відповідно до декорацій і мають рятувальні жилети для носіння. Також є 3 дельфіни, 2 з яких (дорослі) мають друк.
    Недостатки:
    Ціна здається трохи зависокою. Також присутні наліпки.
  • 4.0

    19 Июл, 2023
    Всесвіт Lego Friends постійно розширюється, тим самим розширюючи коло фанатів. Цей набір - яскравий тому доказ, адже катамаран/рятувальне судно може трансформуватися в лабораторію, якщо зняти верхню секцію. Набір поставляється у звичайній фірмовій коробці Lego. Він містить деталі для побудови рятувального корабля/лабораторії та невеликого підводного човна, включає чотири мініфігурки, а також пару дельфінів і різні предмети для утилізації. Хоча це не применшує загальної якості виробу та веселощів від його збірки, після завершення і побачивши фотографії виробу разом з накладеною водою на передній частині коробки, перше, що моя донька захотіла зробити, це покласти його у ванну, в якій він не плаває. Важко пояснити дитині, що він не може плавати, особливо, коли це показано на коробці.
    Достоинства:
    Набір, що поєднує і дослідницьку мету, і просто бажання повеселитись на човні. Додатково є підводний човен для хапання сміття та збирання в сітку. 4 якісні мініфігурки, які є збільшеними у розмірі, порівняно зі звичайними. Дельфіни дуже подобаються дітям, особливо маленький.
    Недостатки:
    Моя думка така - якщо вже корабель не призначений для плавання, то навіщо акцентувати увагу на цій можливості на коробці. Я цього також не знала, але принаймні мені це набагато простіше зрозуміти, ніж маленькій дитині.
  • 5.0

    19 Июл, 2023
    Нам із сином дуже сподобалося конструювати набір з рятувальним човном. Завдяки покроковому буклету будівництво проходило без стресу як для сина, так і для мене😁. Під час складання ми говорили про життя в океані та вплив людини на нього, наприклад, у вигляді забруднення. Було приємно бачити, як мій син ставив запитання і був дуже зацікавлений у відповідях. Після завершення будівництва він використав те, що дізнався, у своїй грі. Взагалі можна розіграти безліч історій, адже в набір додані фігурки Нови, Алії, Марко та Гуннара, а також 3 дельфінів. Верхня палуба легко знімається, щоб отримати доступ до житлових приміщень/лабораторії, і вона повністю обладнана спальними місцями, вбиральнею та кухнею.
    Достоинства:
    Кольоровий човен з великою палубами та пропрацьованими каютами. Жовта гірка, яка дозволяє швидко опинитися у воді. Підводний човен для дослідження океану та збору сміття. Усі представлені фігурки є тими самими новими персонажами.
    Недостатки:
    Кому як, але для нас недоліків немає.

Видео Товара

Рекомендуем посмотреть эти товары