>
В наявності
1849 грн
1435 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

581 шт.
2 шт.
19.1 × 7 × 35.4 cm
9+
0 шт.
4.5

Рекомендовані Комплекти

+ =
2798 грн
2176 грн
+ =
2818 грн
2201 грн
+ =
2798 грн
2176 грн
+ =
2198 грн
1704 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Компанія McLaren за час існування розробила різні престижні автомобілі і вони часто вважаються одними з найвпливовіших спортивних машин. Набір LEGO “McLaren Solus GT та McLaren F1 LM” пропонує отримати одразу 2 таких представники.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76918 було випущено у рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 581 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Мініфігурки водіїв

Оскільки в наборі представлено 2 автомобілі, то і мініфігурок відповідно стільки ж. Водій McLaren F1 LM одягнений у джемпер із капюшоном зі стандартним логотипом McLaren та сині штани. Друга мініфігурка - дівчина одягнена у традиційніший гоночний костюм. Колір її гоночного комбінезону відповідає кольору McLaren Solus, а це біла основа із чорними акцентами. Принти, започатковані спереду, в обох персонажів продовжуються і на спині. Також обидві мініфігурки включають шоломи (білий у хлопця та чорний у дівчини) та альтернативні елементи волосся. Аксесуар один і це гайковий ключ.

Суперкари McLaren у варіанті конструктора ЛЕГО

Деталей у наборі ЛЕГО 76918 достатньо для того, щоб зібрати одразу 2 автомобілі. Вони мають приблизно однакові розміри: 4 сантиметри заввишки, 15 завдовжки, 7 завширшки, проте відрізняються дизайном.

  1. Представлений у 1989 році McLaren F1 зробив революцію у дизайні суперкарів. Модель F1 LM, орієнтована на треки, з'явилася шістьма роками пізніше, і її характерна помаранчева ліврея кольору папайї стала культовою. Деталі ЛЕГО створюють аналогічний оригінальному кузов з використанням вигнутих і кутових форм, безперервну лінію між капотом і вітровим склом, розтягнуті бічні вентиляційні отвори, прозорі фари і так далі. Інтер'єр більш примітний завдяки новому шасі, яке є просторішим, ніж попереднє. Додатковий простір необхідний, тому що McLaren F1 насправді містить три сидіння. Сидіння водія розташоване посередині, а два пасажирські сидіння розташовані трохи ззаду з боків;
  2. в той час як McLaren F1 був першим представником McLaren Ultimate Series, що охоплює найпередовіші автомобільні витвори компанії, McLaren Solus GT є новим доповненням. Дизайн походить з відеоігри Gran Turismo Sport, але з недавніх пір став реальністю. Використання вигнутих схилів та похилих панелей дає автентичний профіль, враховуючи плавний зовнішній вигляд кузова моделі. Кузов звужується навколо кокпіту, але залишається міцним завдяки штифтам та затискачам Technic. Достатньо від'єднати скло і побачити помаранчеве сидіння всередині, розраховане на 1 фігурку. Рульове колесо представлене контролером відеоігор.

Такі різні, але при цьому об'єднані компанією та загальними кольорами автомобілі з набору ЛЕГО "McLaren Solus GT і McLaren F1 LM" порадують будь-якого фаната.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 кві, 2023
    Speed Champions час від часу критикують за те, що вони поєднують надзвичайно бажані автомобілі з менш привабливими прикладами. Я розумію, що це бізнес і все таке, однак не особливо зупиняюсь на таких наборах. Спочатку я був стурбований тим, що McLaren Solus GT та McLaren F1 LM можуть бути схожими, але я радий повідомити, що McLaren Solus перевершив мої очікування і я зробив правильне рішення, придбавши набір! Деякі вигини оригінального авто неминуче відсутні, але загальна форма викликає захоплення. Незважаючи на це, McLaren F1 LM, безсумнівно, є моїм фаворитом з цих двох, як і очікувалося. Яскраво-помаранчевий колір приваблює, а відмінні риси цього автомобіля миттєво впізнаються спереду, ззаду і навіть зсередини.
    Достоинства:
    Захоплюючий і цікавий досвід будівництва під час якого можна зрозуміти як в ідеалі будуються автомобілі з конструктора LEGO. Дизайнерські рішення обох машин зроблені так, що дивуєшся як їх змогли повторити в такому масштабі. Обидва автомобілі мають водіїв, які виглядають повністю по різному та мають власні шоломи.
    Недостатки:
    Складання Solus GT потребує певного терпіння через свій дизайн.
  • 4.0

    9 кві, 2023
    Как можно было не взять этот красочный набор, так еще и с минифигурками Сами автомобили не такие большие, однако со своими особенностями. Модель F1 выглядит проще (как и оригинал), но цветовая гама болея выраженная. Также этот McLaren имеет лучший спойлер и салон автомобиля. Модель Solus имеет более выраженные части автомобиля, но из-за цвета выглядит скучновато. Если выбирать между двумя, однозначный фаворит F1, поскольку и цвет яркий, и дизайн точный. Несмотря на это, набор интересный и вы получите два автомобиля вместо одного. Они дополняют друг друга и классно выглядят на домашнем гоночном треке.
    Достоинства:
    Прекрасный McLaren F1. Необычные цветовые решения, от которых оба автомобиля выигрывают. Креативные методы конструирования, благодаря которым создаются узнаваемые образы машин.
    Недостатки:
    Неизбежные неточности в McLaren Solus, связанные с упрощением дизайна и не особо выдающимся цветом.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

565 шт.
8+