>
В наявності
969 грн
767 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

261 шт.
1 шт.
14.1 × 7.2 × 26.2 cm
9+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1918 грн
1508 грн
+ =
1918 грн
1508 грн
+ =
5768 грн
4799 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

За стільки років поєднання червоного з жовтим кольорів стало візитною карткою автомобілів Ferrari. Вона веде довгу співпрацю з компанією LEGO, проте кожен набір приносить щось нове. Набір LEGO "Ferrari 812 Competizione" - не виняток і дозволяє кожному фанату доторкнутися до швидкості, зібравши модель культового автомобіля.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76914 було випущено у рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 261 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 9 років. Тематика набору – автомобіль.

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Фігурка водія

Одна з відмінностей наборів серії - наявність однієї або декількох мініфігурок. Вони представляють водіїв чи людей інших професій, які мають причетність до автомобілів. У наборі ЛЕГО 76914 на водієві замість гоночного костюма чорна сорочка з логотипом Ferrari (жовтий кінь, що гарцює). Сорочка доповнена реалістичними гудзиками та складками, які продовжуються на спині. Водій носить захисний шолом з склом, що відкривається. Його можна зняти повністю та замінити на деталь чорного волосся. У той же час виявиться легке неголення хлопця. Аксесуар – гайковий ключ поставляється для зняття колісних вставок з Ferrari.

Особливості складання та закінчений автомобіль

Складання машини починається з нового елемента шасі, а потім увага швидко перемикається на задню частину збірки, в якій використовується велика кількість цегли SNOT. Для нахилу капота автомобіля використовується шарнірна цегла, а сама вона сконструйована секціями. Комбінація пластин, клинів та плиток відтворює вентиляційні отвори на дверях. Бластери для мініфігурок використовуються для позначення великих вихлопних труб.

Коли збірка добігла кінця, розміри машини досягають 4 сантиметрів заввишки, 16 завдовжки і 7 завширшки. Кінцевий варіант автомобіля має переважно червоний колір. Він традиційно розбавляється жовтою смугою. Крім того, чорна смуга перетинає капот в іншому напрямку. Інтер'єр також деталізований, з фірмовими підголовниками Ferrari та жовтими вкрапленнями на сидіннях та панелі приладів. Ці жовті акценти взяті безпосередньо з оригінального автомобіля, а вентиляційні отвори, що виступають над приладовою панеллю, також відповідають реальному Ferrari 812. По обидва боки центральної консолі з наклейками є зручне місце для двох мініфігурок.

Дозвольте мініфігурці водія з набору ЛЕГО “Ferrari 812 Competizione” стрибнути в автомобіль та покататися по Вашому будинку, тоді як “старший брат” розтинає вулиці сонячної Італії.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    9 кві, 2023
    Нещодавно купив цей набір для свого сина у подарунок. Перше, про що хочу сказати - це інструкція. Вона неймовірно яскрава та зрозуміла. Також у комплекті 261 деталь та одна мініфігурка водія цього супер-кару. Автомобіль має обтічну форму та дуже яскравий колір, що ще раз підкреслює його спортивність. Моєму сину також сподобався салон автомобіля, котрий видно навіть через скло, та колеса, котрі виявились кращими, ніж у декількох його іграшок. Загалом набір чудово деталізований та заслуговує на те, щоб його придбали
    Достоинства:
    Яскравий колір, деталізованість набору, зрозуміла інструкція. Автомобіль виглядає як справжній, єдина різниця у розмірі. Обожнюю те, що серія містить і фігурки водіїв.
    Недостатки:
    Наявні наліпки і вони відносно обов’язкові, оскільки без них не те.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари