>
В наявності
949 грн
749 грн

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

291 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
8+
0 шт.

Опис

Автомобіль Ferrari 512 навіть через 50 років після початку випуску залишається одним із бажаних для справжніх поціновувачів марки. Так що вже говорити про набір LEGO "1970 Ferrari 512 M", який набагато доступніший за раритетний автомобіль.

Про набір

Основна інформація. Набір LEGO 76906 був випущений 1 березня 2022 в рамках серії LEGO Speed ​​Champions. Він містить 291 якісну деталь, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), лист наклейок та призначений від 8 років. Тематика набору – автомобілі.

Особливості серії. Серія Speed ​​Champions дає можливість зібрати колекцію та взяти участь у домашніх міні-перегонах на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Всі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у гонках.

Мініфігурка гонщика

Стандартно набори цієї серії поставляються з універсальними гонщиками. Саме тому в наборі LEGO “1970 Ferrari 512 M” Ви отримаєте забавного хлопця з коричневим волоссям та зухвалою усмішкою. До нього додається абсолютно новий гоночний костюм Ferrari. І не просто костюм! Саме в такому був Жак Бернар Ікс (реальний переможець перегонів такою машиною) під час свого заїзду. Білий костюм красиво деталізований з логотипом Ferrari, блискавками та лініями, які продовжуються вниз до ніг та на спині. І не забуваймо про безпеку, гонщик також має білий захисний шолом.

Оригінальний Ferrari 512 M

Справжні автолюбителі або ті, хто заглянули на офіційний сайт Ferrari знають, що Ferrari 512 M (модифікований) є прямим послідовником Ferrari 512 S. Для участі в перегонах він отримав потужні задні дискові гальма, нову підвіску, легкий і потужний двигун, нові головки блоку циліндрів з вищим ККД. Кузов перероблений і зроблений нижчим та аеродинамічнішим. Ferrari 512 M дебютував на трасі Цельтвег (Австрія) та взяв участь у Всесвітньому чемпіонаті конструкторів автомобілів у 1970 році.

LEGO-модель автомобіля

Ознайомившись із оригінальним автомобілем, Ви будете приємно здивовані не тільки відповідним яскраво-червоним кольором LEGO-моделі Ferrari 512 M, але й деякими дизайнерськими рішеннями, які зробили його максимально наближеним до автентичного. Серед таких:

  • кузов, що нависає за задніми колесами;
  • унікальна форма бризковиків;
  • фари, збудовані з деталей;
  • клиноподібний ніс автомобіля, зроблений під кутом;
  • 2 спойлери у задній частині, які утримуються трансмісією;
  • відкрита задня частина кабіни водія;
  • повітряні канали з боків автомобіля;
  • лобове скло, що піднімається і опускається.

У сумі це дає досить точну зменшену копію автомобіля, який своїми технічними характеристиками та перемогами на заїздах виборов собі право бути представленим у серії LEGO Speed ​​Champions.

Пристебніть ремені безпеки і надягніть шолом, адже гонки в наборі LEGO "1970 Ferrari 512 M" тільки починаються.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари