>
В наявності
1049 грн
832 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

344 шт.
1 шт.
26.2 × 7.2 × 14.1 cm
9+
0 шт.
5.0

Опис

Часом серед моделей серії LEGO Speed Champions трапляються не гоночні автомобілі і набір LEGO "Спортивний автомобіль Ford Mustang Dark Horse" саме такий приклад. Цей серійний автомобіль, який хоч і складніше отримати, ніж набір конструктора, проте він також доступний для покупки кожному.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 76920 було випущено в рамках серії LEGO Speed Champions. Він містить 344 якісні деталі, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions), аркуш наліпок і призначений від 9 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Speed Champions дає можливість зібрати колекцію і взяти участь у домашніх міні-гонках на безлічі легкових автомобілів, які є зменшеними копіями справжніх машин. Усі набори присвячені автомобілям, які свого часу були на піку популярності та брали участь у перегонах. 

Мініфігурка гонщиці

Єдина мініфігурка набору ЛЕГО 76920 - це дівчина, яка водить автомобіль. Вона одягнена в синє худі з чорними рукавами і написом Mustang Dark Horse, принт якого продовжується і на спині. Штани блакитного кольору. Зачіска - поголена половина голови, з укладеним волоссям на інший бік. Деталі зачіски можна зняти і замінити на сірий шолом із рухомим склом. Оскільки вираз обличчя дівчини - широка посмішка, їй явно подобається те, чим вона займається. Аксесуар - гайковий ключ сірого кольору. 

Складання автомобіля

Складання машини в наборі починається з внутрішньої частини кабіни. У справу відразу вступають незвичайні деталі, як, наприклад, мікрофон, який виконує роль важеля перемикання передач. Далі увага перемикається на задню частину автомобіля з його вихлопними трубами і задніми крилами, які кріпляться до кронштейнів Technic, а також на косметичні деталі, наприклад, червоні фари. Після того, як задня частина була закрита дахом, складання переходить до передньої частини, де схили і скоси забезпечують додаткову деталізацію. Прикріплюються такі необхідні деталі, як решітка з логотипом компанії Mustang, фари, затемнене лобове скло і бампер закривається гладкими деталями. Коли останнім етапом до машини додано колеса, збірка вважається закінченою. 

Коли кроки інструкції підійшли до кінця, можна виявити стильний автомобіль синього кольору з сірим бампером і дахом. Кабіна всередині переважно чорного кольору, з кермом, панеллю приладів і сірими сидіннями. Двері автомобіля не відчиняються, проте машина має знімний дах, через який можна легко помістити мініфігурку за кермо. Його розміри сягають 4 сантиметрів заввишки, 15 завдовжки та 7 завширшки. Завдяки цьому Ford Mustang Dark Horse не займає багато місця і може бути взятий із собою для участі у виїзних перегонах.

Зберіть модель потужного автомобіля від культового американського виробника в наборі ЛЕГО "Спортивний автомобіль Ford Mustang Dark Horse" і скоріть домашні траси разом з його мініфігуркою-гонщицею.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    20 бер, 2024
    Мої улюблені автомобілі Speed Champions зазвичай мають вражаючі характеристики, такі як величезні крила або миттєво впізнавані форми радіатора. Ford Mustang Dark Horse не має таких характеристик, тому все не настільки круто, хоча загальний дизайн залишається вражаючим, в першу чергу завдяки реалістичним формам спереду та ззаду. Техніка складання, використана на задній частині, чудова, і мені подобаються задні ліхтарі, які вдало повторюють друковану плитку. Відносна відсутність наклейок також є бонусом.
    Достоинства:
    Хоча цей Ford Mustang не є винятковою моделлю Speed Champions, він викликає захоплення. Це завдяки: привабливому дизайну, високому рівню точності, в міру складним технікам збірки, маленькій кількості наклейок.
    Недостатки:
    Відсутні деякі витончені форми, на які можна розраховувати у інших наборах серії.
  • 5.0

    20 бер, 2024
    Нещодавно я почав збирати машинки з колекції Speed Champions. Я закохався в ці моделі. Доступні за ціною, класно збираються, всі мають власні мініфігурки, стануть чудовим доповненням до офісного декору та ваших робочих місць. Саме цей набір, на мою думку, є найбільш деталізованим і добре зібраним, а також має офіційну печатку Ford, яку можна зчитати за допомогою QR-коду і використати номер ліцензії. Мені подобається, що незважаючи на ціну, дизайнери максимально зробили заокруглену форму деталей. Гарне придбання як на мене!
    Достоинства:
    Загалом цікава серія зі справжніми машинами і мініфігурками, чудовий рівень деталізації, цікава побудова та відносно низька ціна як для такого набору.
    Недостатки:
    Трохи важко розрізнити кольори в інструкції, оскільки вони доволі схожі.

Рекомендуємо подивитися ці товари