>
В наявності
2499 грн
2174 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

526 шт.
3 шт.
26 × 7.5 × 22 cm
9+
0 шт.
4.7

Рекомендовані Комплекти

+

LEGO Star Wars Дитя (75318)

4499 грн
3780 грн
=
6998 грн
5954 грн
+ =
7498 грн
6374 грн
+ =
2648 грн
2300 грн
+ =
4598 грн
3812 грн
+ =
6698 грн
5660 грн
+ =
2848 грн
2443 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Компанія LEGO анонсувала вихід крутої новинки, яку обов'язково оцінять фанати популярного серіалу "Зоряні війни: Мандалорець". Вирушайте на битву з роботом-павуком за підтримки улюблених персонажів! Відчуйте себе частиною захоплюючої пригоди!

Опис

Набір LEGO Star Wars Танк-павук (75361) містить 526 деталей. Підходить для дітей віком від 9 років. Усі «цеглинки», фігурки, аксесуари виготовлені відповідно до міжнародних стандартів якості, тому безпечні для людини. Деталі міцно поєднуються між собою, а також підходять до інших наборів ЛЕГО. Усі персонажі максимально схожі на свої реальні прототипи та мають рухомі частини.

Spider Tank

Габарити збірного об'єкта становлять 20/17/9 см (довжина, ширина, висота). Конструкція відрізняється дуже деталізованими характеристиками робота з 3-го сезону серіалу «Зоряні війни: Мандалорець».

Робо-хижак з набору Star Wars Танк-павук (75361) ЛЕГО сірого кольору, у нього 6 рухомих ніг і 2 червоних очей на голові-кабіні (всередину можна посадити міні-фігурку). Також має дві хапальні клешні, а ще пару гармат, які розміщені на висувному люку.

Окрім легендарної «живої» зброї, у комплектації новинки передбачено наявність кількох мініфігурок. Поговоримо про них докладніше.

Фігурки та їх особливості

Новинка Танк-павук (75361) із серії LEGO Star Wars включає три мініатюрні фігурки, дуже схожі на персонажів серіалу:

  • Мандалорець (Дін Джарін). За його спиною реактивний ранець, а в руках темний меч та бластер.
  • Бо-Катан Крайз (дівчина-мандалорка). Вона озброєна двома бластерними пістолетами і має реактивний рюкзак.
  • Малюк Йода, як його прозвали шанувальники, або Ґроґу, маленька, але сильна істота.

Персонажі отримали оновлення, тепер вони виглядають трохи інакше, якщо порівнювати з попередніми наборами серії Star Wars. На голові Дін Джаріна шолом, який має новий, більш детальний малюнок. Темний меч, що дістався Мандалорцю, має більш плоский меч, завдяки чому став максимально схожий на легендарний Darksaber.

Бо-Катан Крайз теж готова здивувати фанатів. Її шолом, вставки на обладунках виконані у темно-блакитному, яскравому кольорі, замість синього. На шоломі та тулубі у мініфігурки з'явилися малюнки, а окремо на рукавах буде принт з логотипом нічних сов.

Запрошуємо придбати конструктор LEGO Star Wars Танк-Павук (75361) у нашому магазині. Ми пропонуємо якість та приємні ціни. Допоможіть перемогти грізну робо-комаху та станьте справжнім героєм разом із головними персонажами!

  • 4.0

    18 вер, 2023
    Загалом, 75361 — досить пристойний набір, але його ціна підвела. Нова мініфігурка Бо-Катан є винятковою, і в поєднанні з новим елементом Темного меч робить цей набір надзвичайно цікавим для колекціонерів мініфігурок. Павукотанк також виглядає непогано, але він жертвує розміром в обмін на складність, а також не має відповідного водія для керування транспортним засобом. А ще є питання ціни. Можливо, якби був включений прибулець-кіборг плюс додаткова конструкцію його клітки, яка використовується для пастки Мандо, і, можливо, майстерня, це було б розумніше. Але загалом цей набір виглядає так, ніби і класний, однак його ціна приблизно на 20% вища, ніж мала б бути.
    Достоинства:
    Танк використовує багато дрібних частин, щоб створити складні механічні деталі, пропонуючи захоплюючий процес створення. Модель виглядає добре і дуже деталізована. Мініфігурка Бо-Катан чудова. Вдало відтворений Темний меч.
    Недостатки:
    Пілот-інопланетянин-кіборг зник. Невелика кінцева модель по відношенню до ціни.
  • 5.0

    18 вер, 2023
    Танк-Павук незвичайний предмет для LEGO Star Wars. Жахливий (в гарному сенсі) вигляд танка вражає, і я загалом задоволений артикуляцією, яка є важливою для моделі з такою кількістю кінцівок. Мене також здивували стрибучі рухи/підвіска. Всередині також є місце, де можна покласти мініфігурку. Вибір мініфігурок також чудовий, чесно кажучи, мати Мандо, Грогу та Бо-Катан в одній коробці дуже щедро.Відсутність пілота-кіборга та клітки знизу розчаровує. Без них модель виглядає неповною. У будь-якому випадку я дуже задоволений кінцевим результатом=)
    Достоинства:
    Ексклюзивний набір, який без проблем доступний у цьому магазині. Танк на вигляд крутий, так ще й стрибучий. Точніша мініфігурка Бо-Катан. Нарешті Мандо має темний меч, а не якийсь бластер.
    Недостатки:
    ДОРОГО!
  • 5.0

    18 вер, 2023
    Це дійсно пристойний набір, який містить багато деталей, і зібрати його було досить складно. Конструкція вражає своєю точністю та увагою до кожної деталі. Незважаючи на це “Павук” справді міцний, ніби справжній, тому витримає будь-які забави з ним. Мені також сподобалось, що збірку не залишили просто, йому додали справжнє озброєння, тому він ще більше схожий до серіалу. У комплекті йдуть мініфігурки Мандалорця, Бо-Катан Крайз та неймовірного Грогу (він просто душка). Сподіваюсь, що Lego випустить ще більше наборів з цієї серії, тому що цей був просто неймовірний.
    Достоинства:
    Досить точне відтворення танка. Дуже незвична форма, ніби справжній павук з лапками. Додано озброєння. Мініфігурки вдалі та необхідні для транспортного засобу.
    Недостатки:
    Бракує належного пілота-кіборга. Експенсів.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари