>
Уточнити наявність у постачальника
999 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

172 шт.
0 шт.
19.1 × 4.4 × 13.9 cm
8+
0 шт.

Опис

Запрошуємо вас на святкові весняні ігри із милими тваринами! Діти віком від 8 років можуть створити своє власне веселе святкування Великодня з ігровим набором LEGO Seasonal Весняний майданчик для тварин (40709). Цей неймовірний ігровий набір дозволить хлопчикам і дівчаткам віком від 8 років поринути у світ весняних пригод з милою білочкою та курчам. Проводячи час у затишному будиночку на дереві, відпочиваючи біля багаття, кататися на гойдалці-балансирі та граючи у хованки у пошуках великодніх яєць. Ігровий майданчик для тварин пропонує різноманітні можливості для творчої гри. З цим ігровим набором діти можуть втілити в життя свої найкреативніші ідеї. 

"Весняний майданчик для тварин" від LEGO - це чарівний ігровий набір, який запрошує вас відправитися у веселу пригоду з милими тваринами. Із цим ігровим набором ви зможете створити унікальні ігрові сцени з милими тваринами, які грають разом на свіжому весняному повітрі. Конструктор включає яскраві деталі та аксесуари, щоб додати веселощі і натхнення у вашу гру.

Великодній набір LEGO Seasonal з білочком та курчам - це чарівний ігровий набір, створений спеціально для святкування Великодня та додавання святкового настрою до вашої колекції LEGO.

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal Весняний майданчик для тварин (40709) складається з 172 деталей та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

Головні герої конструктора - білочка та курча представлені, як моделі з цеглинок LEGO, створені в милому та чарівному стилі. Вони можуть брати участь у різних сценах та історіях, пов'язаних з весняними пригодами та традиціями Великодня.

Подаруйте дітям веселий та захоплюючий Великдень з ігровим набором "Весняний майданчик для тварин" від LEGO! Цей ігровий набір стане чудовим подарунком до Великодня або до інших весняних свят і може бути доповнений іншими ігровими наборами серії. Після гри зібраний конструктор оригінально прикрасить ваш інтер'єр, полицю або тумбочку у вашому будинку чи офісі, нагадуючи про веселі моменти весняних свят.

Вас чекають милі тварини, веселі функції та чимало веселощів!

Великдень з ЛЕГО

Щороку компанія LEGO випускає різноманітні великодні ігрові набори, щоб додати веселощів та радощів у цей святковий період. Ці ігрові набори зазвичай включають символи Великодня, такі як яйця, зайці, курчата і квіти, а також пропонують різноманітні моделі, сцени для конструювання та ігор. Щороку святкові великодні конструктори LEGO тішать своїх шанувальників. Ці ігрові набори стають частиною колекції, так і використовуються для створення затишної атмосфери під час свята. Великодні конструктори ЛЕГО можуть бути чудовим подарунком як для дітей, так і для дорослих, які люблять святкувати.

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal Весняний майданчик для тварин (40709) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари