>
Уточнити наявність у постачальника
1199 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

153 шт.
3 шт.
26 × 5 × 14 cm
9+
0 шт.

Опис

Подорож на відкритій кареті вздовж звивистих доріг, запряженим шикарним конем, це справжня насолода. Ця чорна карета, пожвавлена темно-червоним інтер'єром і прикрашена яскравими червоно-зеленими вінками і блискучими жовтими ліхтарями, додасть вашому Різдву нотку аристократизму і святкового блиску. Але справжній скарб схований позаду – скриня, наповнена ароматними морквинами, для найвибагливішого коня.

Збираючи цю карету, ви зможете відчути весь теплий та чарівний дух Різдва. Коли карета буде готова, вона стане чудовою окрасою для вашого різдвяного інтер'єру або чудовим подарунком для ваших близьких. Насолоджуйтесь святом з LEGO Seasonal Різдвяною каретою (40603) та створіть чарівні моменти разом з LEGO!

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal Різдвяна карета (40603) складається з 153 елементів ЛЕГО, трьох мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання. Конструктор призначений для дітей віком від 9 років. Ця карета має значні розміри: 9 сантиметрів заввишки, 24 сантиметри завдовжки і 6 сантиметрів завширшки.

Цей святковий з ігровий набір LEGO Seasonal Різдвяна карета (40603) обіцяє не лише веселу поїздку, а й жваві розмови в компанії трьох мініфігурок: досвідченого кучера, веселого чоловіка та елегантної жінки. А щоб подорож була ще більш захоплюючою, передні колеса рухаються у такт із кроком коня, надаючи відчуття справжнього руху.

Цей конструктор відрізняється високою якістю деталей, що робить процес складання легким та захоплюючим. Коли ваша карета буде готова, вона стане чудовим доповненням до вашого різдвяного інтер'єру або ідеальним подарунком для ваших близьких та друзів. Після завершення збірки цей ігровий набір стане невід'ємною частиною вашої святкової колекції LEGO та принесе радість та задоволення як дітям, так і дорослим. Вирушайте в захоплюючу подорож зимовими просторами і створіть свої власні різдвяні дива з ігровим набором LEGO Seasonal Різдвяна карета (40603).

Про серію конструкторів LEGO Seasonal

Серія конструкторів LEGO Seasonal - це колекція унікальних ігрових наборів, створених спеціально для різних свят та сезонів, щоб надати вашим святам ще більше веселощів та чарівництва. Від великодніх яйцешукачів до різдвяних декорацій, ця серія пропонує широкий вибір тем і мотивів, щоб кожен міг знайти щось особливе для свого улюбленого свята. З LEGO Seasonal ви можете створити неповторну атмосферу та подарувати собі та своїм близьким незабутні моменти радості та веселощів.

Дозвольте собі поринути у цей чарівний світ, де реальність зливається з мрією, та створіть свою власну історію свята!

 

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal Різдвяна карета (40603) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари