>
Уточнити наявність у постачальника
1799 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

292 шт.
0 шт.
26 × 7 × 14 cm
12+
0 шт.

Опис

Декоративний набір LEGO Seasonal Горщик для квітів (40588) - це чудова можливість, для дітей старше 12 років і для дорослих, проявити свій креативний потенціал, створюючи красиву квіткову композицію для вашого будинку або офісу.

Набір LEGO Seasonal Горщик для квітів (40588) - це оригінальний набір, випущений компанією LEGO в 2023 році. Він складається з 292 елементів ЛЕГО, використовуючи покрокову ілюстровану інструкцію зі збирання ви зможете зібрати невеликий гарний квітковий горщик із зеленим листям та яскраво-рожевими квітами. Готовий горщик виходить компактних розмірів висотою 29 см і 4 см шириною.

Використовуйте свою фантазію та експериментуйте, створюйте свої унікальні квіткові композиції та дизайни. Комбінуйте різні набори серії LEGO Seasonal для створення дизайнерських букетів та різноманітних квіткових композицій із кубиків ЛЕГО.

Про серію LEGO Seasonal

Декоративний набір LEGO Seasonal Квітковий горщик (40588) входить до сезонної серії - LEGO Seasonal, яка випускається щорічно до різних свят та сезонів року, таких як Різдво, свято Хеллоуїна, Великдень, день Валентина та інші. Набори серії випускаються обмеженим тиражем та є унікальними креативними наборами ЛЕГО. Горщик для квітів LEGO Seasonal (40588) ідеально підходить для створення весняного настрою у вашому будинку, а також стане відмінним подарунком для кожного поціновувача креативних конструкторів LEGO Seasonal. Декоративний набір також сподобається кожному, хто хоче додати яскравих фарб у повсякденні офісні будні. Квітковий горщик із кубиків ЛЕГО чудово виглядатиме на робочому столі або в будь-якому іншому місці вашого будинку.

Складання декоративних будівель не вимагає особливих навичок або інструментів, завдяки своїй простоті та доступності зі складанням впорається кожна дитина старше 12 років і кожен дорослий. Декоративні набори можуть стати відмінним першим знайомством зі світом конструкторів ЛЕГО, першим знайомством з новим захоплюючим хобі – конструювання та декорування. Насолоджуйтеся, продуманою до дрібних деталей, унікальною квітковою композицією з кубиків ЛЕГО прямо зараз.

Готова споруда може стати оригінальним подарунком вашій близькій людині. Замініть звичні квіти на довговічні композиції з кубиків ЛЕГО. Такий подарунок приємно здивує кожного і довгі роки буде дарувати свою красу.

Про набір

Елегантний декоративний набір LEGO Seasonal Горщик для квітів (40588) - являє собою милий круглий жовтий горщик з різноманітною квіткової композицією. Серед квітів ви зможете розпізнати – рожеве цвітіння вишні, гілочку верби та чудову краспедію. Яка квітка у виконанні ЛЕГО вам сподобалася найбільше?

Декоративний набір LEGO Seasonal Горщик для квітів (40588) має високу якість кожної деталі. Як і всі декоративні та ігрові набори LEGO, цей набір зроблений із міцних матеріалів високої якості, які дозволяють зберегти цілісність та красу зібраної споруди протягом тривалого часу експлуатації.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари