>
Уточнити наявність у постачальника
6899 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 823 шт.
9 шт.
47.8 × 9 × 37.3 cm
8+
0 шт.

Опис

Пориньте у чарівний світ китайських традицій та сімейного возз'єднання з ігровим набором LEGO Seasonal День сімейного єднання (80113) – дивовижним комплектом, який підкорить серця дітей віком від 8 років та всіх шанувальників китайської культури.

Цей ігровий набір перенесе вас в атмосферу затишного китайського ресторану, сповненого автентичних деталей та магії весняного свята. У набір входить безліч ігрових аксесуарів та елементів, щоб зробити ігровий процес ще більш захоплюючим та різноманітним.

Дослідіть кожен куточок ресторану:

  • Починаючи з традиційної кухні, де на вас чекають чудові кулінарні шедеври;
  • Продовжуючи приймальнею, де гості можуть насолодитися затишною атмосферою;
  • Закінчуючи їдальнею з караоке-машиною для веселих виступів.

У цій збірній моделі кожна деталь просочена атмосферою східного гастрономічного мистецтва, починаючи з ретельно деталізованої кухні, приймальні, їдальні з унікальною караокемашиною і навіть ванної кімнати. Але на особливу увагу заслуговує обідня зона на даху ресторану, перетворена на ідеальне місце для романтичної вечері на честь Року Дракона. Тут ви знайдете столик на двох, вбудований обігрівач для патіо, прикрашений горщиком для квітів, підвісні ліхтарики, які створюють затишну атмосферу, і феєрверк, що додає магії і захоплення.

Але це ще не все! У цьому ігровому наборі також є збірний квітковий магазин, візок з іграшковими дим-самами та візок з вуличною їжею, які покликані надихнути на творчу гру та дозволять кожній дитині створити свої неповторні історії у світі LEGO.

Про набір

Ігровий набір LEGO Seasonal День сімейного єднання (80113) складається з 1823 елементів ЛЕГО, дев'яти мініфігурок, ігрових аксесуарів та покрокової ілюстрованої інструкції зі збирання.

З цим ігровим набором ви отримаєте 9 мініфігурок, включаючи представників сім'ї, офіціантів та унікального персонажа у костюмі Дракона – символу 2024 року.

Конструктор LEGO Seasonal День сімейного єднання (80113) стане незабутнім подарунком для всіх шанувальників LEGO та китайської культури, а також чудовим доповненням до вашої колекції іграшок LEGO.

Що таке День сімейного єднання?

День сімейного єднання - це магічний час, коли серця зближуються під теплим промінням сонця або мерехтливим світлом свічок. Це унікальний день, коли кожен момент наповнений любов'ю та теплом, коли руки зближуються в обіймах, а посмішки виблискують яскравіше за сонячні промені. Цього дня сім'ї збираються разом, щоб створити чарівні спогади, які радуватимуть серця протягом усього життя. Від походів у парк або на природу до домашніх вечорів з настільними іграми та розмовами за чашкою гарячого какао – кожен вибирає свій спосіб відзначити цей особливий день. Але незалежно від того, яким чином відзначається День сімейного єднання, його справжня цінність завжди полягає у силі зв'язку та любові, які поєднують серця кожного члена сім'ї.

 

Придбати ігровий набір LEGO Seasonal День сімейного єднання (80113) ви зможете на нашому сайті.

 

Бажаємо вдалого складання!

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари