>
Під замовлення
199 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 шт.
0 шт.
10 × 1 × 5 cm
5+
0 шт.
4.7

Опис

Почнемо з історії

У 2016 році знаменита данська компанія вразила своїх шанувальників дивовижною серією LEGO Nexo Knights. Воїни цієї серії є чимось середнім між космічними десантниками та середньовічними лицарями. Вони озброєні лазерними гарматами, складними облоговими знаряддями, роботами-помічниками, а також магічними книгами. З ким вони борються? З небезпечним вулканічним блазнем Джестро, який наповнює всесвіт своїми цифровими монстрами.

На щастя у відважних героїв є сильний союзник - Мерлок. Раніше він був придворним чарівником Нейтона, але великий вибух випарував його тіло і тепер він живе в комп'ютерах Фортрекса, радуючи рицарів новими NEXO-силами. Мерлок славиться своєю добротою, ексцентричністю, а також розумом.

Якраз з цього чарівника і складається набір LEGO Nexo Knights Merlok 2.0. Спочатку цей персонаж носив синю мантію і синій капелюх, а також мав довгу сиву бороду. Однак великий вибух перетворив його в голограму, що складається з помаранчевих пікселів.

Що в упаковці?

Конструктор ЛЕГО Мерлок не потрібно збирати, досить просто відкрити упаковку і модель старого чарівника готова до гри. Зверніть увагу, що модель героя виконана в кілька нестандартному образі. Вона нагадує проєкцію, яка світиться при попаданні прямих променів світла.

LEGO Merlok 2.0 можна використовувати як доповнення до інших наборам, а можна використовувати як окремий ігровий елемент. У будь-якому випадку доза позитивних емоцій вам забезпечена. Крім того, фігурка Мерлока стане відмінною прикрасою кімнатного інтер'єру, яка буде нагадувати вам про фантастичний всесвіт при кожному погляді.

Купити оригінальну і сертифіковану фігурку Мерлок Нексо Найтс можна, оформивши заявку на нашому сайті або за телефоном гарячої лінії.

  • 5.0

    19 січ, 2021
    Взял набор, так как у меня не было ни одного набора с Мерлоком. Что касается того, что на сайте не указано, что в пакетике не обычная минифигурка, а как проекция, то я не против. В рыжем цвете выглядит довольно неплохо, а если еще и свет попадает, то вообще как будто светится. В целом норм Мерлок, будет еще в виде обычной минифигурки, свистите, куплю.
    Достоинства:
    Как я понял, довольно редкая фигурка, поэтому хорошо, что можно купить так. Красивый рыжий цвет. Принт не стирается.
    Недостатки:
    -
    • 9 бер, 2021
      Да, я так то тоже не против. Но можно было и указать что это проекция.
  • 5.0

    13 січ, 2021
    Флаг с изображением колдуна Мерлока 2.0 встречается лишь в еще одном наборе 70317 Мобильная Крепость Фортрекс, поэтому получить его в таком небольшом пакетике показалось мне неплохой идеей. Прозрачные ярко-рыжие детальки пропускают свет и Мерлок даже отбрасывает свою тень. Дополню им свой набор 70322.
    Достоинства:
    Фигурка соответствует той, что была в мультфильме и комиксах. Мерлок явно реализован неплохо, хоть ине является привычной минифигуркой.
    Недостатки:
    Пожалуйста, добавьте на сайт фотографии и описание набора. К самому нему претензий нету.
    • 9 бер, 2021
      Такі пакетики взагалі чудовий спосіб отримати рідкісні мініфігурки дешево. А якщо ще й на акцію потрапити, то взагалі шара.
  • 4.0

    13 січ, 2021
    Мерлок 2.0 это явная и очень классная отсылка на Колдуна Мэрлина. лего неплохо придумала с этими кибер-рыцарями, заменив ими привычных нам мужичков в блестящих доспехах. Пакет стандартный для таких наборов. Сразу бросаются в гдаза неоново-оранжевые детали. Честно говоря, когда брал, рассчитывал именно на минифигурку, а не на проекцию. Но она выглядит хорошо, особенно на солнце.
    Достоинства:
    Вроде бы минифигурка лимитированная. Красиво выглядит на солнце.
    Недостатки:
    Нигде на сайте не указано, что в наборе нет привычной нам минифигурки.

Рекомендуємо подивитися ці товари