>
Уточнити наявність у постачальника
3499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

369 шт.
3 шт.
35.4 × 5.9 × 19.1 cm
8+
0 шт.
5.0

Опис

Приготуйтеся до запаморочливих польотів разом із Берсерком і відчайдушних спроб його зупинити разом із Мейсі в наборі LEGO "Бомбардувальник Берсеркер". Сторона зла чи добра - можна обирати будь-яку під настрій.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 72003 був випущений в рамках серії LEGO Nexo Knights. Він містить 369 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у додатку LEGO Building Instructions) і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія Nexo Knights створена за мотивами однойменного мультсеріалу. У ньому показуються пригоди п'ятірки лицарів, які захищають своє королівство - Найтонію. Набори серії пропонують стати з ними пліч-о-пліч, щоб захистити фантастичний світ і ближче познайомиться з його жителями. 

Мейсі проти солдатів техно-інфекції

У той час, як члени армії техно-інфекції атакують, Мейсі готова дати відсіч. Однак набір ЛЕГО 72003 дає змогу також грати і за лиходіїв, оскільки мініфігурки представлені з обох сторін.

  1. Мейсі Хальберт - принцеса Найтонії, яка зробила вибір на користь броні, ніж пишної сукні. У неї червоно-золотиста броня з окремими деталями у вигляді наплічників і шолома. Хоробра дівчина озброєна великою булавою і має збірний джетпак, який закріплюється на спині;
  2. Берсерк - один із головних супротивників лицарів. Він мертвецько-білого кольору з принтами чорних штанів. Є наплічники та шолом із салатовими рогами, який закриває половину обличчя. Берсерк зі зброї має меч;
  3. Мехабайтер - монстр, створений за допомогою вірусу. У нього таке саме біле тіло, як і в Берсеркера, проте чорна броня вкриває майже все тіло. На ній салатові смуги та червоне око по центру. На голові невеликий щит. Мехабайтер може битися за допомогою списа.

Бомбардувальник монстрів

Лицарі в наборі явно в меншості, оскільки на додачу до двох мініфігурок лиходіїв, є також їхній літак. Він виконаний переважно в чорному кольорі з салатовими прозорими деталями. Розміри зібраного літака сягають 8 сантиметрів заввишки, 24 завдовжки і 22 завширшки. Але злісний зовнішній вигляд і розмір - не єдине, чим може потішити збірка, адже до неї також додано функції для цікавішої гри:

  • крила можна як розправити по прямому, так і зігнути під прямим кутом;
  • обертаючи радарні тарілки під зеленими круглими деталями, можна активувати два шестизарядні інфекційні шутери;
  • від задньої сторони літака можна від'єднати рухомий бойовий костюм, в який поміщається мініфігурка;
  • у кабіну бомбардувальника може сідати мініфігурка і закриватися лобовим склом, а внизу закріплюється зброя;
  • перед кабіною можна помістити, а також зняти крилате око.
 

Армія техно-інфекції вибралася із зараженого королівства і готова сіяти хаос у Найтонії, літаючи на бомбардувальнику з набору ЛЕГО "Бомбардувальник Берсеркер". Зупиніть їх за допомогою Мейсі Хальберт, або дозвольте королівству зануриться в хаос.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 5.0

    6 жов, 2023
    Коли ви запитуєте, чого хочуть діти, відповідь часто звучить як "Лего". Принаймні мої племінники саме такі. Серія конструктора Лего Нексо Найтс - це творча та розважальна серія конструкторів, якими ви можете балувати свою дитину або ж у моєму випадку, племінників. Тому на черговий день народження один з них отримав цей набір. Він не найбільший, однак той же бомбер досягає майже 30 сантиметрів у довжину, що немало. І навколо нього ж зосереджені головні функції - постріли, рухливі крила, тримачі зброї та знімний костюм. Берсерки доволі страшні та виглядають як бліді вампіри, в той же час Мейсі - їх протилежність. Вона яскрава та посміхається. На цьому контрасті набір виглядає цікаво і грається так само.
    Достоинства:
    Футуристичний набір, який підійде також для гри в дослідження космосу. По віку можна також брати на 6-7 років, залежно від дитини. Деталі чергуються між собою - чорні, зелені та сірі, тому збирати неважко. Корабель має рухомі деталі та може стріляти. Окремо може бути робот з фігуркою всередині. А, Мейсі також тут - в червоних обладунках, зі зброєю та літальним апаратом.
    Недостатки:
    Та нічого такого)
  • 5.0

    6 жов, 2023
    Багато рухомих та переключающихся деталей. Мої діти, особливо донька, в захваті від того, що в цьому наборі є єдина жінка-лицар королівства - Мейсі. Вона добре озброєна бронекостюмом проти 2 мініфігурок лиходіїв. Бомбардувальник збирався найдовше, але він того вартий. Він великий і має багато рухомих деталей, зокрема знімну фігурку червоного ока та крила бластера. Кожне крило бластера має колесо, що обертається, для стрільби маленькими зеленими деталями. Будьте обережні: ці зелені бластери крихітні, швидко стріляють і можуть легко загубитися. Ми засвоїли цей урок з першого разу, коли нам знадобилося 15 хвилин, щоб знайти один з них.
    Достоинства:
    Набір - двох частин - літака та робота, і в обидвох є місце для мініфігурки "за кермом". І мініфігурки, і збірки мають однаковий стиль - чорний колір з салатовим. Є невелике червоне око (не впевнена, що це). Набір, в якому з'являється Мейсі зі збірним ранцем за спиною.
    Недостатки:
    Маленькі детальки для пострілів летять далеко і тому дуже губляться.
  • 5.0

    6 жов, 2023
    Цей набір точно є за що полюбити. Однак головне - він дуже вигідний за свої гроші. Той факт, що тут є маленький робот, а також чудовий дизайн корабля в чорному і яскраво-зеленому кольорах, просто робить мене щасливішим. Хоча ворожим мініфігуркам бракує характеру протягом всієї серії, мені подобається дизайн їхніх тіл, а альтернативний принт на обличчях змушує їх бути загрозою для лицарів. Мейсі була однією з моїх улюблених героїнь лінійки, і, хоча я засмучений, що вона не отримала новий транспортний засіб, бачити її з крутим реактивним ранцем в золотому і червоному кольорах теж досить добре.
    Достоинства:
    Набір, який є тим самим конструктором Лего зі старих добрих часів. Не унікальне, однак досі вдале поєднання чорного з транс-зеленим. Є Лего-шутери, знімний дах, можливості для покращення робота. Мейсі має новий реактивний ранець.
    Недостатки:
    Сумно усвідомлювати, що фінал серії вже відбувся, оскільки деякі набори (в тому числі і цей) дійсно вкрали моє серденько.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари