>
Уточнити наявність у постачальника
629 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

111 шт.
2 шт.
26.2 × 6.1 × 19.1 cm
4+
0 шт.
4.3

Опис

Якщо раптом із домашньою тваринкою щось не так, що потрібно робити? Правильно, якнайшвидше вирушати до ветеринарної клініки. Одну з них Ви побачите в наборі LEGO “Ветеринарна клініка”. Щодня тут приймають десятки тварин. Так що приєднуйтесь до лікаря-ветеринара і допоможіть милим тваринам, або запишіться на прийом і приведіть свого улюбленця на огляд.

Базова інформація про набір

Набір LEGO 41695 - один із невеликих січневих наборів 2022 року, призначений для дітей віком від 4 років. Поставляється в невеликій, барвистій упаковці: на передній стороні – вся клініка, на зворотній – ця ж клініка ззаду та всі деталі. Відкривши коробку, Ви виявите 111 деталей, 2 фігурки, 3 звірятка та багато тематичних аксесуарів для створення ветеринарної клініки. У готовому вигляді, збірка досягне 13 сантиметрів завширшки, так що її можна буде взяти куди завгодно.

Хто є у наборі?

Насправді, у наборі LEGO "Ветеринарна клініка" не так багато персонажів. Якщо бути точніше, то фігурок зовсім 2, проте їх цілком вистачає, оскільки одна з них - лікар, а друга - дівчина, яка привела тваринку на огляд.

  • у ролі господині тваринки тут Мія – дівчина, яка обожнює природу та братів наших менших. Вона одягнена у футболку з принтом мопса, фіолетові шорти та блакитні мокасини. Дівчина привезла на огляд свого котика, котрий пошкодив лапку;
  • за лікаря у цій клініці Нанді. На ній біла накидка лікаря з бейджиком та принтом ветеринарної клініки – лапою з кардіограмою. Також вона одягнена у блакитні штани та білі туфлі. Дівчина є настільки досвідченим фахівцем, що встигає все і навіть поговорити з Мією у перерві.

З цими подругами Ви не тільки не скучите, але й зробите добрі справи – врятуєте кількох тварин.

Також тут Ви зустрінете кількох тварин – пацієнтів клініки. Серед них будуть: білий котик з різнокольоровими очима, коричневий зайчик з бантиком і маленьке черепашеня.

Ветеринарна клініка

Незважаючи на невеликі розміри, набір LEGO 41695 містить досить багато речей, які необхідні у ветеринарній клініці. Будівля складається з двох поверхів і виконана у сучасному стилі – практично скрізь панорамні вікна. На даху емблема клініки – котик із собачкою на тлі червоного серця. Легкий доступ всередину забезпечує відсутність задньої стіни і другий поверх, що легко знімається.

  • на першому поверсі розташований касовий апарат, сканер для обстеження та шафа з маленькими інструментами, необхідними для лікування звірят;
  • на другому поверсі знаходиться обладнання для догляду за тваринами. Є тумбочка, кігтеточка та місце для грумінгу (ванна).

Допоможіть тваринам

З набором LEGO “Клініка для домашніх тварин” можна прищепити дітям відповідальність та любов до тварин.

Ось Мія привозить свого хворого котика на візку до клініки і лікар Нанді береться його обстежувати – сканувати на спеціальному апараті. Результати показали, що котику необхідно лікування, тому вона дістає інструменти з шафки і починає чаклувати над ним. Проходить небагато часу і котик уже готовий вирушити із господаркою додому.

Але в клініці є ще пацієнти – кролик, якого треба покупати та розчесати. А також черепашка, яка чекає на банні процедури.

Увага! Не повторювати в реальному житті, набір має виключно ознайомлювальний характер.

Привчіть дітей дбати про тварин і разом з Нанді, врятуйте трьох пухнастих друзів у наборі LEGO “Ветеринарна клініка”.

Вдалої та цікавої збірки!

  • 4.0

    20 січ, 2022
    Мені як дорослому чоловіку дуже важко оцінювати такі набори, які купую своїй доньці. Це ж очевидно, вони орієнтовані на маленьких дівчаток. Донька задоволена, хоча деталей небагато, вона спочатку зібрала лікарню по інструкції, а потім перебудувала самостійно в одноповерхову. З фігурок, є дівчинка з котом, лікар, кролик і черепашка Пашка. Для догляду небагато: ванна і сканер.
    Достоинства:
    Набір підходить для того, щоб навчити дитину азам будівництва. Мені особисто дуже сподобались жовті деталі-основи. Для ветеринарної клініки міста цієї достатньо.
    Недостатки:
    Все ж набір трохи простий, навіть для дитини.
  • 5.0

    20 січ, 2022
    Зрозуміло, що набір, призначений для 4 років навряд чи принесе щось кардинально нове в місто подружок, проте доньці сподобався. За таку ціну, та ще й зі знижкою - це саме те, що було мені потрібно, щоб вона знайшла під ялинкою на Старий новий рік. Цей набір для нас не перший з серії, тому в клініку ходить не лише кролик, котик та черепашка. Чоловік жартома каже, що варто зробити вивіску Айболіт, раз вже на те пішло))
    Достоинства:
    Інструкція проста, з великими картинками, донька 4,5 зібрала самостійно. Тваринок у наборі достатньо, що з ними робити теж є. Чудово поєднується з рештою серії.
    Недостатки:
    Можна було додати якусь їжу для тваринок, може морквину кролику.
  • 4.0

    20 січ, 2022
    Объективно, клиника совсем маленькая, так еще и соединена с парикмахерской для животных. Поэтому, если ищете что-то большое - вам мимо. Но как один из первых или небольшой презент девочке - это самое то. Как минимум, в таком наборе уместилась двухэтажная клиника, 2 фигурки и 4 животных, что можно использовать и вместе с другими наборами.
    Достоинства:
    Хоть он здесь и не играет особой роли, но очень милый черепашонок. История со спасением котенка. Хорошее сочетание цветов в здании.
    Недостатки:
    Жаль, что предметов больше для груминга, нежели лечения, хотя это вет клиника.

Рекомендуємо подивитися ці товари