>
Уточнити наявність у постачальника
329 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

54 шт.
2 шт.
14.1 × 4.6 × 12.2 cm
4+
0 шт.
4.5

Опис

Увага! Маленькому цуцику Лучіку потрібна допомога, він випадково поранив лапку. Його господар Ітан розгублений і не знає, що робити. Зателефонуйте до ветеринарної клініки та попросіть Стефані терміново виїжджати на допомогу до бідного цуценяти. Зволікати не варто! Професійний лікар-ветеринар зможе швидко та обережно оглянути лапу собаки, надати першу необхідну допомогу. Потім ухвалити рішення про можливу госпіталізацію.

У разі складної травми Лучік буде доставлений до клініки максимально швидко та в комфортних умовах. Для цього в машині швидкої допомоги передбачені ноші, а задні двері машини легко опускаються для зручного розміщення малюка в автомобілі.

Завдяки вашій турботі та допомозі малюк Лучік вже зовсім скоро відчує себе краще! Його лапка заживе і він знову весело бігатиме і гратиметься зі своїм господарем Ітаном.

Дружба та взаємодопомога з ЛЕГО

З ігровим набором LEGO Friends Швидка ветеринарна допомога (41694) кожен малюк, старше 4 років, зможе з легкістю розвивати свою майстерність зі збирання конструктора. Діти рятують маленьке цуценя і дізнаються про важливість взаємодопомоги. Навчаються дружити та допомагати не тільки один одному, а й усім тваринам.

Для батьків стартові набори LEGO створені для малюків - це чудова ідея для спільного проведення часу. Прекрасна можливість розділити задоволення від складання та гри разом з вашою дитиною.

LEGO Building Instructions

Якщо ви тільки починаєте знайомитися з конструкторами ЛЕГО, то не потрібно турбуватися - у безкоштовному мобільному додатку LEGO Building Instructions є інтерактивна інструкція для даного ігрового набору. За допомогою безкоштовного мобільного додатка процес складання конструктора буде максимально простим, але не менш цікавим.

Ветеринарна швидка допомога Хартлейк Сіті

Готова модель машини швидкої допомоги виходить наступних розмірів:

  • висота 6 см;
  • довжина 9 см.

Компактний розмір автомобіля дозволяє дитині брати іграшку із собою усюди. Адже ми не знаємо, де і коли знадобиться ветеринарна допомога.

Зовні автомобіль білого кольору із блакитними та жовтими елементами виглядає дуже миловидно. Решітка радіатора прикрашена золотим серцем. На корпусі автомобіля розміщена емблема (намальоване щеня далматинець та біле кошеня) найкращої у місті ветеринарної клініки. Жовті відкидні двері дозволяють легко розмістити пацієнта на ношах для термінової госпіталізації.

Ігровий набір LEGO Friends Швидка ветеринарна допомога (41694) стане чудовим подарунком на будь-яке свято кожному любителю тварин. Поєднайте цей набір з набором LEGO Friends Клініка для домашніх тварин (41695) і побудуйте свою ветеринарну клініку, в якій у штаті є швидко реагуюча машина  допомоги. Тепер ви зможете швидко доставити постраждалу тварину до клініки та надати всю необхідну допомогу.


Що в коробці? 54 елементів ЛЕГО, 2 мініфігурки - Ітан та Стефані, фігурка цуценя, носилки, шприц та пляшечка, покрокова ілюстрована інструкція зі збирання.

  • 5.0

    14 кві, 2022
    Доволі цікавий набір для маленької дівчинки, може навіть виступити як перший. Песику можна “поставити укол” та “погодувати”. Якщо вже щось серйозніше, то дитина може самостійно зробити щось на кшталт лікарні та завезти песика туди. Фігурки доволі великі, серед них є Ітан - власник собачки та дівчинка Стефані за кермом автомобіля. Загалом, невеликий, дешевий набір для придбання без особливого приводу.
    Достоинства:
    Яскраві кольори. Безпечні для дитини деталі, які легко з'єднуються і непогано тримаються. Якісні мініфігурки, включаючи песика.
    Недостатки:
    Якщо песика все ж забирає машина, Ітану доведеться бігти слідом, бо в середині більше місця нема.
  • 4.0

    14 кві, 2022
    Не впевнена, що набір може бути самостійним і зайняти дитину на довго. Проте у нас ще є безліч наборів серії, я навіть кажу що скоро не буде куди складати. І у поєднанні з іншими він чудово працює. Автомобіль складається доволі легко, за допомогою стартового модуля. Всередину як раз можна помістити хворого песика. Тільки дивно, що в машині місце тільки для 1 фігурки. А інша куди?
    Достоинства:
    Якщо є ще набори серії, то цей стане непоганим додатком. Машинка проста, але свою місію виконує. Фігурки чудові.
    Недостатки:
    У машині немає місце для ще однієї фігурки. Немає хоча б імітації ветеринарної клініки.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари