>
Під замовлення
319 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

59 шт.
1 шт.
15.7 × 21 × 5.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Ви в захваті від серії LEGO Friends? Вже брали такі кубики? Набір LEGO "Плавальний куб Андреа" точно підійде Вам, а також зможе стати відмінним подарунком для будь-якої дитини. До того ж, якщо Ви, або ваша дитина захоплюєтеся спортом або плаванням, то набір LEGO 41671 точно прийде Вам за смаком.


Пакування набору
Набір LEGO "Плавальний куб Андреа" поставляється в невеликій картонній коробці. Основний акцент зроблений на фіолетовому кольорі, яким виділено верх і низ. На передній стороні зображений сам набір, а також інші набори червневої серії кубів (дата випуску набору номера 1 червня 2021 року). На тлі: басейн і височенні будівлі - багатоповерхівки. На задній стороні: куб в розкритому вигляді, реклама наборів і парк. Таким чином, лише поглянувши на упаковку, Ви вже будете розуміти, чого Вам чекати від набору. Також є логотипи і технічна інформація.


Мініфігурка
У наборі LEGO 41671 тільки одна мініфігурка - Андреа.
Вона просто обожнює танці та плавання. Тож не дивно, що саме Андреа з'являється в наборі з тематикою басейну. Вже вона то точно виграла б будь-які змагання! У наборі LEGO "Плавальний куб Андреа", Андреа традиційно з'являється з посмішкою, в окулярах і з каштановим волоссям. Окуляри бірюзового кольору. Також вона одягнена в білий з бірюзовим купальник і білу спідницю. На ногах - жовті шльопанці.


Куб
У наборі LEGO 41671 куб жовтого кольору, який точно сподобається будь-якій дівчинці і навіть хлопчикові.
За стилістикою нагадує рюкзак з ременями і ручкою. Відкривається і закривається добре, петлі надійні. Можна не боятися про те, що щось випаде, якщо закрити куб. Тим більше, що всі деталі можна закріпити на підставі. Саме тому набір можна взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка з подружками або подорож.

Інтер'єр куба
Все всередині набору LEGO "Плавальний куб Андреа" прямо таки кричить про басейн і все, що з ним пов'язано.
Тому, якщо у Вас є маленька любителька похлюпатися у водичці, це обов'язково має бути у неї. Отже, до інтер'єру. Всередині - басейн і зона для відпочинку. Якщо з першою частиною все зрозуміло, то там, де зона для відпочинку є стілець, пончик, банан і рожеві прапорці. Для переможця є навіть спеціальний аксесуар - золотий кубок. Чи отримає Андреа його на цей раз? Ну звичайно отримає! Якщо виділяти якісь кольори, то всередині куба переважає жовтий і рожевий колір.


Тваринка
Фішка таких наборів-кубів - тваринка рандомного кольору.
Є набори з фламінго, пташками, котиками і тд. Це додає деякої інтриги перед покупкою, адже ніколи не знаєш, яка забарвлення попадеться. Саме в наборі LEGO 41671 можливо отримати милого пуделя 4 кольорів на вибір:

  • блакитного;
  • жовтого;
  • м'ятного;
  • червоного.

Очевидно, він підтримує Андреа під час запливу. Зовнішність пуделів в наборі LEGO "Кьюб Андреа для плавання" повністю однакова, різниця лише в кольорі. До речі, у всіх них є милий нашийник. Саме тому дітям не буде прикро, що вони отримали гіршого пуделя.


Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Андреа і її чарівного вихованця-пуделя сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!
Придбати набір LEGO Friends (41671) "Плавальний куб Андреа" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.
Вдалої і цікавої збірки!
 

 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари