>
Під замовлення
1499 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

240 шт.
2 шт.
26 × 6 × 19 cm
6+
0 шт.

Опис

Веселий сюжет
Ого! Андреа купила собі нову машину і готова тебе покатати. Залишається тільки застрибнути всередину і включити улюблену пісню. Думаю, варто поїхати на пляж Хартлейк Сіті, тим більше Андреа буде там сьогодні виступати. Роксі вже там і з нетерпінням вас чекає. Схоже, Андреа ще і прикупила собі дрібничок, адже на ній нова стильна спідниця. Так чого ж ми чекаємо, поїхали розважатися. Конструктор LEGO Friends 41390 Машина зі сценою Андреа надає величезні можливості для гри. З цим набором вам не доведеться нудьгувати. Зберіть улюблених персонажів разом з моделями і вирушайте веселитися. Вечір обіцяє бути цікавим.

Що в коробці
LEGO Friends 41390 Andrea's Car & Stage - це новинка 2020 року, яка точно здивує вашу дитину. У коробці вона знайде 240 деталей, які легко складаються і без проблем розкладаються. Крім цікавих деталей в наборі також є дві мініфігурки Андреа і Роксі. Не варто забувати і про фігурку красивого папуги Пеппер, який всюди з нею. З деталей дитина може зібрати сучасну сцену з великими колонками і мікрофоном, розкішний кабріолет і велику магнітолу в стилі 80-х. При цьому варто звернути увагу на кілька цікавих аксесуарів, які зроблять гру ще більш захоплюючою.

Перед покупкою
Набір відмінно підходить дівчаткам віком від 6 років. Він покликаний розвеселити дитину і повністю реалізувати ЇЇ творчий потенціал. Дитина може грати як сам, так і з друзями, в будь-якому випадку вона залишиться задоволеною. Всі деталі набору абсолютно безпечні і не можуть нашкодити малюкові. Конструктор LEGO Friends 41390 Машина зі сценою Андреа є абсолютно оригінальним і сертифікованим. При цьому він відрізняється демократичною ціною, яка робить набір доступним для кожного. Якщо ви вирішили зробити приємний подарунок своєму малюкові, тоді конструктор ЛЕГО буде найкращим рішенням.

Придбати набір LEGO Friends 41390 Машина зі сценою Андреа ви можете на нашому сайті. Якщо у вас виникли питання, наші фахівці з радістю вас проконсультують.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари