>
Уточнити наявність у постачальника
2499 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

361 шт.
3 шт.
28.2 × 26.2 × 5.9 cm
6+
0 шт.
5.0

Опис

Якщо Ви колись були на ярмарках, то бачили, що там усюди стоять кіоски з їжею, фокусами і тд. Що ж, набір LEGO Friends "Магічні ятки на ярмарку" пропонує дізнатися як це все працює зсередини. Пориньте в веселощі і безтурботність і відчуйте, що таке продавати або купувати в такому кіоску. Впевнені і Вам, і Вашій дитині набір LEGO 41687 точно припаде до смаку. Особливо, якщо хтось із Вас захоплюється фокусами і збирає цю підсерію.

Опис набору

Набір LEGO "Магічні ятки на ярмарку" був випущений 1 серпня 2021 року в рамках серії LEGO Friends. Упаковка — велика картонна коробка, на передній стороні якої видно все, що пропонує даний набір, а саме — 4 кіоски та візок. Позаду — деякі цікаві фішки. Всього всередині 361 деталь, лист з наклейками, 3 мініфігурки і безліч годин веселощів.

Мініфігурки

Всього в наборі LEGO 41687 є 3 мініфігурки:

  • Емма. Хто сказав, що творчість це лише малювати картини? На цей раз натхнення привело дівчину в нішу фокусів. Одягнена вона чудово: біла майка з золотими принтами, рожевий фартух і блакитна спідниця. Обличчя розмальоване метеликами;
  • Камілла. Дівчина з таким незвичайним ім'ям просто створена для чарів. У неї два рожевих хвостика, золота майка, фіолетова спідниця з бірюзовим низом і бордовий плащ чарівника. Також для неї в наборі мається фіолетовий капелюх чарівника і чарівна паличка;

Порада! Вона допоможе Вам не тільки в наборі LEGO 41687, але і в багатьох інших. Якщо у Вас пом'ялася тканинна накидка, можна встановити низький рівень на паровій прасці, притиснути, і складки розійдуться за секунди.

  • Генрі. Це одна з перших мікрофігурок в серії. Ймовірно, цей малюк прийшов подивитися на фокус з левітацією і поїсти морозива. Одягнений хлопчик в бірюзовий светр і сірі штанці.

Також є фігурка білого кролика. Ну які ж фокуси можуть бути без нього?

Як бачите, набір LEGO "Магічні ятки на ярмарку" зможе здивувати Вас не тільки складанням, а й фігурками, і їх красивими сценічними нарядами.

Кіоски

Збірка проста, а інструкції зрозумілі. Основні кольори: жовтий, фіолетовий, рожевий, бірюзовий і білий. В наборі LEGO 41687 є:

  • кіоск морозива з вивіскою і апетитними ріжками нагорі;
  • візок для малювання з пензликом і картиною;
  • квиткова каса з дверцятами;
  • турнікет з прапорцями і кроликом на верхівці;
  • кіоск з фокусами і ліжком.

Можливості

  • Подаруйте дитині можливість відчути себе чарівником і запропонуйте йому/їй допомогти Еммі і Камілли виконати фокус з левітацією. Поверніть спеціальну ручку і спостерігайте, як якась мініфігурка "літає" над кіоском.
  • Прикиньтеся фокусником, обслуговуючим персоналом або відвідувачем в наборі LEGO "Магічні ятки на ярмарку" і весело проведіть час.
  • Продайте морозиво, намалюйте картину, а можливо і взагалі змусьте кролика зникнути. Можливості безмежні!
  • Також магії набору LEGO "Кіоск на чарівної ярмарку" додають деталі, що світяться. Вимкніть світло і спостерігайте, як красиво кіоски виглядає вночі.

Все це доповнюють вдало підібрані аксесуари, серед яких: чарівні палички, морозиво, квитки, пензлик і інші.

Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Емму, Каміллу і Генрі сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!

Придбати набір LEGO Friends (41687) "Магічні ятки на ярмарку" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.

Вдалої і цікавої збірки!

  • 5.0

    4 сер, 2021
    Мені дуже сподобалась тема цьогорічних конструкторів лего френдс - магічна ярмарка. По секрету, в усі ці набори включена крихта магії. В цьому наборі можна зустріти Емму, її молодшого брата Генрі та місцеву чарівницю - Камілу. Усі вони виглядають дуже нарядно. З так званих кіосків тут є: турнікет, віконце для білетів, морозиво та місце для фокусу з левітацією. На додаток до усіх кіосків, є місце щоб розфарбувати обличчя. Усе це може поєднуватися.
    Достоинства:
    Набір добре працює як стартовий, щоб дізнатися чи сподобається дитині. Сподобався факус з левітацією та ідея розфарбувати обличчя. Кіоски можна розмістити як завгодно, але найкраще все ж дугою.
    Недостатки:
    Порівняно з іншими наборами, мало аксесуарів.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Этот набор - один из самых маленьких в подтеме ярмарки 2021 года. Он состоит из небольших отдельных структур, которые можно соединить с помощью петель с зажимами. Прилавок с фокусами работает нормально: ручная панель исчезает. Прилавок с мороженым очень простой, самое интересное в нем - мороженое из деталек. Здесь также есть небольшая билетная касса и вагончик с раскрашиванием лица, которому очень нужны наклейки. Ворота относительно прочные, и мне нравится кроличья морда.
    Достоинства:
    Везде зайцы, это очевидно фишка наборов 2021 года)) Желтовато-зеленые и фиолетовые элементы создают приятное волшебное ощущение ночи. В наборе есть накидка.
    Недостатки:
    Набор маленький, больше как дополнение.
    • 4 сер, 2021
      Здравствуйте. Если Вас интересует больший набор с такой же тематикой, тогда Вам подойдет ЛЕГО 41685 и 41689.
  • 5.0

    4 сер, 2021
    Моей дочери это очень понравилось. Строить очень весело, с каждой добавленной деталькой вырисовывается конечный результат. Множество разных деталей, которые мы добавили к ее большим частям ярмарки. Прилавок с мороженым - ее фаворит. Куда же без него на таких мероприятиях. В целом ярмарка получается очень красочная и увлекательная.
    Достоинства:
    3 новые минифигурки, включая малыша. Белый кролик. Можно соединить с другими наборами о ярмарке, что мы и сделали.
    Недостатки:
    Много наклеек. Надеюсь, когда-то от них вовсе откажутся.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари