>
В наявності
6499 грн
5996 грн
Купити в розстрочку

По Києву кур'єром: безкоштовно (100% передоплата)

По Києву поштою: безкоштовно (100% передоплата)

По Україні: безкоштовно (100% передоплата)

Накладений платіж: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

За умови передоплати відправка і доставка даного набору здійснюється безкоштовно.

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

1 002 шт.
5 шт.
48 × 37.8 × 7.05 cm
9+
0 шт.

Рекомендовані Комплекти

+ =
8798 грн
7928 грн
+ =
10998 грн
9776 грн
+ =
15698 грн
13724 грн
+ =
9498 грн
8516 грн
+ =
11998 грн
10616 грн
+ =
28498 грн
24476 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Чи готові ви покатати ваші мініфігурки на різних атракціонах разом з набором 31119 "Оглядове колесо" з серії LEGO Creator? Ця серія відома тим, що з деталей набору можна побудувати три різні побудови, що додає варіативності набору і можливості вибрати ту, що найбільше сподобалася. У цьому наборі, крім оглядового колеса, можна побудувати велику гойдалку і атракціон з машинками. Пропонуємо вам розглянути споруди детальніше.

Оглядове колесо

Головною спорудою з набору буде великий атракціон — оглядове колесо. Атракціон дивує своїми розмірами, а також тим, що колесо здатне обертатися і у вас буде можливість покатати ваші мініфігурки. У атракціону є 8 кабінок з дахами, які забарвлені в яскраві барвисті кольори. Для того щоб потрапити в кабінку, потрібно піднятися по сходах і дочекатися, поки вона під'їде, після чого відкривайте двері і застрибуйте всередину. В одну кабінку може потрапити не більше двох осіб.

Тих, хто захоплюється хитрими механізмами і, зокрема, серією LEGO Technic, повинен сподобатися механізм, який дозволяє обертатись всьому колесу. Він складається з великого важеля, кількох шестернь і ременя з приводом. Для запуску колеса достатньо покрутити великий зелений важіль.

Атракціон прикрашає великий усміхнений смайлик у вигляді сонця на його фасаді, а також слово "Fun", яке стилізовано під хмаринку.

Перед тим, як потрапити на колесо огляду, вам потрібно буде придбати квитки в касі, яка знаходиться неподалік. Крім квитків, там можна придбати кілька кульок смачного морозива.

Після атракціону ви можете придбати надувні кульки у формі тварин у продавця кульок, закріплені до різнобарвного візку, який продавець везе за собою.

Велика гойдалка

Друга побудова цього набору — це великі парні гойдалки. Чудовий атракціон для двох людей, які повинні по черзі розгойдуватись. Цей атракціон має потужну арку, на яку прикріплені три великі різнокольорові гойдалки.

Крім гойдалок, є ігровий автомат, в якому завдяки механічній лапі ви можете спробувати витягти різні іграшки та подарунки. Також поруч стоїть велика камера на штативі, яка проявляє фото відразу після зйомки.

Автодром

Третьою побудовою з цього набору стане автодром — популярний атракціон з машинками. Керуйте одномісною машинкою і ударяйтесь об машинки інших. Побудуйте автодром, де буде чотири різнокольорові машинки, які живляться від сталевих дротів. Над автодромом є велика арка з яскравим логотипом посередині. Перед тим, як сісти за машинку, потрібно придбати квиток в касі, яка стоїть під аркою

Мініфігурки

У наборі 31119 "Оглядове колесо" є 5 мініфігурок людей. Двоє з них хлопчики, які прийшли покататися на колесі і поїсти морозива. Також є фігурка дівчини з собакою, яка придбала надувну кулю. Є і мініфігурки працівників парку атракціонів — дівчини, що працює на касі і торговця повітряних кульок в чудернацькому капелюшку.

Де замовити такий набір?

Купити набір 31119 "Оглядове колесо" з серії LEGO Creator можна в нашому магазині. Достатньо натиснути відповідну кнопку і заповнити невелику форму замовлення.

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари