>
Скоро в продажі
1999 грн
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

514 шт.
2 шт.
38.2 × 7.05 × 26.2 cm
8+
0 шт.

Опис

Набір LEGO "Космічний дослідницький всюдихід" оповідає про життя Олівії після того, як дівчина подорослішала. Вона обрала для себе шлях дослідника інших планет - космонавта, тому в цей набір про її пригоди на одній із них.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 42602 був випущений у рамках серії LEGO Friends. Він містить 514 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions), аркуш наклейок і призначений від 8 років. Тематика набору - транспорт. 

Особливості серії. Серія LEGO Friends створена спеціально для дівчаток, які люблять конструктор LEGO. У ній Ви вирушите в Хартлейк-Сіті, познайомитеся з його мешканками і мешканцями і разом побуваєте в безлічі захопливих пригод. 

Мініфігурки в космосі

Набір ЛЕГО 42602 - це пара космічних дослідників, які завжди захоплювалися наукою та інженерією, тому й почали свій шлях у ролі космонавтів. Конкретніше, це Олівія і Вільям, які раніше разом навчалися в космічній академії. Вони обидва одягнені в скафандри, в Олівії він помаранчевий, а у Вільяма - бузковий. На них нанесені невеликі принти, зокрема - логотип космічної служби з ракетою, що летить навколо планети. Окремо у них є деталі життєзабезпечення за спину, з'єднані з шоломами. 

Також у наборі дебютує мініфігурка собаки в цілісному білому космічному скафандрі та шоломі.

Позаземні збірки

Конструкція цього набору складається з кількох окремих моделей. Першою з них є транспортний засіб на повітряній подушці. Він складається з невеликої платформи з, встановленими з боків, сонячними батареями. До основи прикріплено кермо, за яке може триматися мініфігурка. Ще одна додаткова збірка - невелика ділянка інопланетного ландшафту. На ній розміщена синя з фіолетовим папороть, яка може відкриватися і показувати доброзичливих інопланетян блакитного кольору з принтованими обличчями. Їх можна зняти і поставити окремо, або ж захопити в всюдихід.

Основна збірка - це космічний дослідницький всюдихід. Конструкція містить центральну секцію з безліччю синіх вікон, шасі і 4 великі помаранчеві колеса. Шасі має по центру точку повороту, тому може злегка повертатися в ній. У підставці розміщений невеликий робот із руками, здатними захоплювати зразки й утримувати камеру. Кабіна та основний відсік можуть відкриватися, показуючи внутрішній простір. Їх також можна зняти з коліс і розмістити окремо. У кабіні є трансляція з камери, панель управління, карта і місце для водія. На карті вказана назва планети - N1C3. Водночас у центральному відсіку є лабораторне обладнання, місце для собаки та можуть розкладатися ліжка. 

Рушайте досліджувати нововиявлену планету поза Сонячною системою - N1C3 в наборі ЛЕГО "Космічний дослідницький всюдихід", на якій можна виявити нову форму життя. 

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Рекомендуємо подивитися ці товари