>
Уточнити наявність у постачальника
2699 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

757 шт.
4 шт.
52.7 × 7 × 27.8 cm
8+
0 шт.
4.5

Опис

Навіть небо – це далеко не межа! На нас чекають усі планети та зірки!

Ви готові вирушити у космічні пригоди разом із героями LEGO Friends? Перед вами справжня космічна академія для дітей віком від 8 років - LEGO Friends Космічна академія Олівії (41713).

Колекція конструкторів LEGO Friends створена для дівчат ще 10 років тому. Головною метою створення є - зацікавити дівчаток збирати та грати з конструктором.

Про набір

З 757 елементів ЛЕГО ви зможете зібрати не просто одну велику космічну станцію, а цілу космічну академію з кількох споруд.

На 215 сторінках інструкції зі збирання детально проілюстровані всі етапи процесу, навіть де необхідно наклеїти певний стікер. Наприклад: панель сузір'я, панель керування, екрани комп'ютерів тощо.

Всі кубики розсортовані за пронумерованими пакетами, кожен пакет - окрема споруда.

Отже, вам належить зібрати:

  • Космічний корабель;
  • Обсерваторію з телескопом та космічну галерею з орбітальними моделями (ви зможете побачити Сонце, Землю, Місяць);
  • Багатоосьовий симулятор польоту;
  • Триповерховий будинок академії з високотехнологічною технікою.

 

Інтерактивний ігровий набір

Завдяки множинним рухомим елементам конструктор LEGO Friends Космічна академія Олівії (41713) сміливо можна назвати інтерактивним.

  • Розмістіть мініфігурку на симуляторі польоту, потім переверніть персонажа нагору ногами і почніть обертати шестерні, щоб крісло на симуляторі оберталося;
  • Налаштуйте висоту телескопа, комп'ютерні монітори виставте під потрібним кутом;
  • Поверніть у потрібний бік супутники на даху;
  • Висуньте сходи на космічному кораблі, відчиніть двері;
  • Прикріпіть мініфігурку до Канадарму на дослідження космосу.

Це та багато іншого можливо в новому ігровому наборі LEGO Friends Космічна академія Олівії (41713).

Космічна академія виходить таких розмірів:

  • висота – 26 см;
  • ширина – 8 см;
  • глибина – 3 см.

Спейс-шатл із кубиків ЛЕГО представлений у даних розмірах:

  • висота – 8 см;
  • довжина – 23 см;
  • ширина – 15 см.

 

Вчитися, щоб досягати вершин!

Головна героїня набору Олівія – чудовий приклад для всіх дітей. Вона старанно вчиться, щоб вступити до Космічної академії та стати астронавтом. Граючи ваша дитина зможе дізнатися багато цікавого про космос, підготовку астронавтів, адже всі інформаційні картинки в академії відповідають дійсності. На стікерах набору розміщені справжні факти про космос та космічні польоти.

Наприклад, на дошці в класі прописані рівняння реальних космічних польотів.

Вас обов'язково вразить рівень деталізації всіх елементів набору, що дозволяє отримати новий досвід та знання.

Будівництво в іншому вимірі

До набору передбачена інструкція цифрової ери – LEGO Building Instructions. Інтерактивний посібник зі складання дозволить змінювати масштаб, повертати, переглядати модель зі складання на будь-якому етапі та під будь-яким кутом.

Ігри з LEGO Friends дарують стимул до нових знань. Допомагають розкривати свої уподобання, захоплення, розуміння навколишнього світу, все це в компанії чудових друзів.

  • 4.0

    12 гру, 2022
    Що сподобалося: сподобалася космічна тема, яка приваблює більшість дітей, в тому числі мою доньку. Використано багато збірок, які асоціюються з космосом. Також подобаються використані холодніші кольори – рожевий, лавандовий, золотистий тощо. Що не сподобалося: забагато наклейок. Цей набір із 700 штук містить 29 наклейок. Ви справді думаєте, що середньостатистична 8-річна дитина зможе розмістити наклейки на вигнутих деталях, вставлених у стіни? Якщо у вас вона супер-акуратна, то можливо, але в більшості випадків ні. Загалом сподобався набір і конструкція, вона дуже гарна, але забагато наклейок!
    Достоинства:
    Космос - цікава тема для дітей. Більшість деталей мають холодні кольори або наближені до них. Є деталі, які можна прокрутити або повзаємодіяти іншими способами.
    Недостатки:
    Збірки трохи розрізнені, хотілося б щось, щоб поєднувало їх. Принаймні основа або невеличкі переходи. Наліпок багато, тим більше для вікової категорії у 8 років.
  • 5.0

    12 гру, 2022
    І мій чоловік, і я, коли росли, грали в різноманітні конструктори, тому ми максимально заохочуємо любов доньки до лего. Космічна академія Олівії поєднує високий рівень навчання з розвагою. Наука ЦЕ весело, і цей набір це підтверджує! Візьміть справжню космічну академію та зменшіть її до крихітного розміру з усіма наворотами, які розповідають про космос і підготовку астронавтів. Тепер донька занурена в це цілими днями. Її захоплює вдавання та вивчення того, як бути космонавтом. Добре, що поки у неї поки немає мрії стати нею:)
    Достоинства:
    У наборі є детальні паперові інструкції, але насправді збирати з електронними навіть зручніше. 4 фігурки, дотичні до тематики дослідження космосу. Декілька рухливих деталей. Це ідеальне поєднання крутості та освіти.
    Недостатки:
    Деякі наліпки було важко розмістити.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари