>
Під замовлення
319 грн
Ціна вказана на момент останнього продажу.
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

56 шт.
1 шт.
15.7 × 21 × 5.2 cm
6+
0 шт.

Опис

Якщо Ви у захваті від серії LEGO Friends, або вже брали такі кубики, то набір LEGO "Футбольний куб Мії" точно підійде Вам, а також зможе стати відмінним подарунком для будь-якої дитини. До того ж, якщо Ви, або ваша дитина захоплюєтеся спортом і здоровим способом життя, то набір LEGO 41669 точно доведеться Вам за смаком.

\


Пакування набору
Набір LEGO "Футбольний куб Мії" поставляється в невеликій картонній коробці. Основний акцент зроблений на фіолетовому кольорі, яким виділено верх і низ. На передній стороні зображений сам набір, а також інші набори червневої серії кубів (дата випуску набору 1 червня 2021 року). На тлі: футбольне поле і височенні будівлі - багатоповерхівки. На задній стороні: куб в розкритому вигляді, реклама наборів і парк. Таким чином, лише поглянувши на упаковку, Ви вже будете розуміти, чого Вам чекати від набору. Також є логотипи і технічна інформація.


Мініфігурка
У наборі LEGO 41669 тільки одна мініфігурка - Мія.
Вона просто обожнює природу, спорт і тварин. Тож не дивно, що саме Мія з'являється в наборі з футбольною тематикою. Вже вона то точно виграє цей матч! У наборі LEGO "Футбольний куб Мії", Мія традиційно з'являється з посмішкою і рудим волоссям, зібраним в хвіст. Також вона вдягнена в топ і салатову форму, на якій красується номер 05. На ногах - фіолетові кросівки. Так як це набір про дівчину, яка шаленіє від спорту, з аксесуарів у неї м'яч.


Куб
У наборі LEGO 41669 куб блакитного кольору, який точно сподобається будь-якій дівчинці та й навіть хлопчику.
За стилістикою нагадує спортивний рюкзак, адже є кишені, блискавка і навіть навушники. Відкривається і закривається добре, петлі надійні. Можна не боятися про те, що щось випаде, якщо закрити куб. Тим більше, що всі деталі можна закріпити на підставі. Саме тому набір можна взяти з собою куди завгодно, будь то прогулянка з подружками або подорож.

Інтер'єр кубу
Все всередині набору LEGO "Футбольний куб Олівії" прямо таки кричить про спорт і все, що з ним пов'язано.
Тому, якщо у Вас є маленька любителька активних ігор, це обов'язково має бути у неї. Отже, до інтер'єру. Всередині - футбольні ворота і роздягальня. Є можливість як пограти в футбол, так і переодягнутися. Для переможця є навіть спеціальний аксесуар - золотий кубок. Також в наявності шафка, в якій можна залишити форму або свої речі. Якщо виділяти якісь кольори, то всередині куба переважає блакитний і білий колір.


Тваринка
Фішка таких наборів-кубів - тваринка рандомного кольору.
Є набори з фламінго, песиками, кроликами і тд. Це додає деякої інтриги перед покупкою, адже ніколи не знаєш, яке забарвлення попадеться. Саме в наборі LEGO 41669 можливо отримати милого песика 4 кольорів на вибір:

  • блакитного;
  • жовтого;
  • м'ятного;
  • червоного.

Ймовірно, це талісман команди. Зовнішність песиків в наборі LEGO "Футбольний куб Мії" повністю однакова, різниця лише в кольорі. До речі, у всіх них є фіолетова плямочка навколо ока. Саме тому дітям не буде прикро, що вони отримали гіршого песика.


Вперед, тільки від Вас залежить, що ж чекає Мію і її чарівного вихованця-песика сьогодні. Позитивні емоції як під час складання, так і під час демонстрації гарантовані!
Придбати набір LEGO Friends (41669) "Футбольний куб Мії" Ви можете в нашому магазині. Обов'язково потім поділіться своїми враженнями в відгуках до набору.
Вдалої і цікавої збірки!
 

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари